Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Remélem curry torkán akasztja valaki a hülye fogvédőjét. Westy elkattant sajna ez a Durant meg fejbengyuri.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is csapatok összehasonítása miatt hoztam. Csak egy kis fun fact.hehe írta:pff, az a lakers olyan gyenge volt bazzeg, mint most, csak volt egy prime kobe, csoda hogy egyáltalán meccset nyertek.nmate írta:Nash, Curry
azért az okc jóval erősebb, mint az a lakers.
úgyhogy ez megint csak féligazság.
Döntőben amúgy Iman lehet a kulcs a Cavsnél szerintem, JR padról több hasznot hozhatna.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem úgy megy az, majd vizsgaidőszak után , csak közben bajnok lesz a GSWEl Maestro írta: Én azt hittem, hogy te már elmentél egy átalakító műtétre, hogy végre ember váljék belőled.
#stopmaestroabusingme
#freesebydani
#nomoremoderatormaestro
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Én azt hittem, hogy te már elmentél egy átalakító műtétre, hogy végre ember váljék belőled.sebydani írta:Nem kéne ilyen kirekesztőnek lenned..és a ferdeszemű szabolcsiak? Nem semmi azért, ahogy feljöttek 3-1 után, Nem sok csapat csinálta volna meg, sőt..
#bulls
#gocavsmostazeccer
#saynotoferdeszemukispocsudivatdrukkerekreescsapatukra
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ahogy látom, megint Lebron against the world lesz
remélem behúzzák hámeszék, márcsak a tavalyi nagydöntőbeli események miatt is megérdemelnék
remélem behúzzák hámeszék, márcsak a tavalyi nagydöntőbeli események miatt is megérdemelnék
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pff, az a lakers olyan gyenge volt bazzeg, mint most, csak volt egy prime kobe, csoda hogy egyáltalán meccset nyertek.nmate írta:Nash, Curry
azért az okc jóval erősebb, mint az a lakers.
úgyhogy ez megint csak féligazság.
- Galacticos
Nincs ebbe semmi...
Tavaly a houston is megcsinalta a clippers ellen.
Amugy szep volt. Megerdemeltek. De a dontoben sztem a cavs most bedaralja oket 6 meccsen.
Tavaly a houston is megcsinalta a clippers ellen.
Amugy szep volt. Megerdemeltek. De a dontoben sztem a cavs most bedaralja oket 6 meccsen.
- sebydani
Tudom, hogy fáj, de ezt még te sem veheted el tőlem Csabi! Inkább Ziro elemzését várd te is Ha jól emlékszem 120 szavasat ígért. Bár még lehet a friss Westy mezébe törölgeti a szemeit.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
te nem lehetsz igazi szabolcsi
- sebydani
Nem kéne ilyen kirekesztőnek lenned..és a ferdeszemű szabolcsiak? Nem semmi azért, ahogy feljöttek 3-1 után Nem sok csapat csinálta volna meg, sőt..El Maestro írta:Bazmeg, megint egy rohadt negyed elég volt nekik hogy megnyerjék. Na most akkor rázhatják a kis pöcsüket a kis filippino meg kinai divatdrukkerek.
- nmate
Nekem csak annyi a kérésem, hogy legyen 7 meccs, rakás pont, hosszabbítás, clutch teljesítmények, látványos játék. Meg azért inkább ne nyerjen Hámesz, 2-5 szépen mutatna
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ott voltam a Jordan bandwagonon is
LeBron marha jó játékos, de a big3 húzásai nem annyira jöttek be.
LeBron marha jó játékos, de a big3 húzásai nem annyira jöttek be.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
innentől go king james
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Mielőtt még azért nagy ferdeszemű warrior lettél, előtte ott voltál a Lebron bandwagonon is, nem?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én rázom akkor
A barátaim megint megcsinálták. Nem tűnik semmi extrának amit játszanak, aztán valahogy mégis mindig ők nyernek.
Jöhet a Cavs, kíváncsi leszek, most van Irving és Love, utóbbit nem tudom ki fogja majd, de vele a Cavs védekezésben nem lesz akkora faktor, mint tavaly. Lássunk megint crybaby LeBront!
A barátaim megint megcsinálták. Nem tűnik semmi extrának amit játszanak, aztán valahogy mégis mindig ők nyernek.
Jöhet a Cavs, kíváncsi leszek, most van Irving és Love, utóbbit nem tudom ki fogja majd, de vele a Cavs védekezésben nem lesz akkora faktor, mint tavaly. Lássunk megint crybaby LeBront!
- nmate
Anderson Varejao is the first player in NBA history to play for both of the league's finalists in the same season.
Akkor Andy úgy döntőzik, hogy tuti kap gyűrűt Ez igen...
Akkor Andy úgy döntőzik, hogy tuti kap gyűrűt Ez igen...
- El Maestro
Bazmeg, megint egy rohadt negyed elég volt nekik hogy megnyerjék. Na most akkor rázhatják a kis pöcsüket a kis filippino meg kinai divatdrukkerek.
- nmate
Curry csoda volt...
Ibaka meg egy fogyatékos gyökér, ott -4-nél hogy mi a faszom volt az a falt, azt komolyan nem értem. Nem képes egy sima hárompontos dobás ellen védekezni 2 perccel a vége előtt.
A Thunderben sajnos ennyi volt, így is erőn felül mentek. KD és RW játékára meg nyilván rányomja az is a pecsétet, hogy Roberson és Waiters az alternatíva a kettes posztra.
Ibaka meg egy fogyatékos gyökér, ott -4-nél hogy mi a faszom volt az a falt, azt komolyan nem értem. Nem képes egy sima hárompontos dobás ellen védekezni 2 perccel a vége előtt.
A Thunderben sajnos ennyi volt, így is erőn felül mentek. KD és RW játékára meg nyilván rányomja az is a pecsétet, hogy Roberson és Waiters az alternatíva a kettes posztra.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem meglepően sima lesz a döntő.
lebron okos, hogy a gyenge keleten nyomja egész pályafutása alatt, viszont így csak a vereségei számát gyarapítja mindig...
lebron okos, hogy a gyenge keleten nyomja egész pályafutása alatt, viszont így csak a vereségei számát gyarapítja mindig...