Csalás az egész, Perez a sorsolást is megvette, előre megvoltak a párosítások, a döntőt is elcsalta a bíró, há miezmár??Realista24 írta:https://twitter.com/ChampionsLeague/sta ... 1181470721
Gondoltam szólok, volt ilyen is
Bajnokok Ligája
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BlancoMark írta:Azért vicces ez az új rendszer, hogy a CSZKA koefficiens alapján egy erős negyedik kalapos csapat, így meg ott vannak az első kalapban, viszont egy három éven belül kétszer döntőző csapat meg izmozhat egy első kalapossal.
Szar ez így.
Pont ezért zúgnak ki erős(ebb) csapatok akár már a csoportban is és sok kis csapat meg menetel az egyeneskiesésben. Holott lehet az EL is sok lenne nekik.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát tényleg léteznek, pedig azt hittem csak legendaBLaZE írta:Ma nagy büszkén felvettem napközbenre a Real mezemet, hátizsák szintén Realos, na meg az ezüst medálom is ami a logót ábrázolja kerek 10 éve Nagyba megyek Pesten és baszki ezt a sok gyűlölködő nézést amit kaptam még nem láttam. Én csak szépen vidáman visszamosolyogtam mindnek, hogy érezzék a törődést. Egyszerűen nevetséges, hogy ennyi utálónk van, de leszarom Melóban tele vagyunk Atletissel, de milyen érdekes,tudtak gratulálni , de szegények így még kedden is kivannak még...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zidane-on és guardiolán kivűl van edző aki pálxafutását bl győzelemmel indította?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Ma nagy büszkén felvettem napközbenre a Real mezemet, hátizsák szintén Realos, na meg az ezüst medálom is ami a logót ábrázolja kerek 10 éve Nagyba megyek Pesten és baszki ezt a sok gyűlölködő nézést amit kaptam még nem láttam. Én csak szépen vidáman visszamosolyogtam mindnek, hogy érezzék a törődést. Egyszerűen nevetséges, hogy ennyi utálónk van, de leszarom Melóban tele vagyunk Atletissel, de milyen érdekes,tudtak gratulálni , de szegények így még kedden is kivannak még...
halálomig madridista leszek
Én láttam.Be is állt a csapatképhez ahogy készülődtek,de a biztonsági ember odament aztán elrántotta onnan utánna meg elküldte.wZoLee7 írta:Most olvasom h egy olasz ott volt a kupa atvetelnel es a csapattal unnepelt
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/ChampionsLeague/sta ... 1181470721
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Most olvasom h egy olasz ott volt a kupa atvetelnel es a csapattal unnepelt
- BlancoMark
Azért vicces ez az új rendszer, hogy a CSZKA koefficiens alapján egy erős negyedik kalapos csapat, így meg ott vannak az első kalapban, viszont egy három éven belül kétszer döntőző csapat meg izmozhat egy első kalapossal.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Koefficiensek sorrendjében vannak felírva a még kiadó helyekre pályázó csapatok, vagyis papíron ők a "legerősebbek" a selejtezős felhozatalból.nmate írta:Gondolom a csillag a nevek mellett a selejtezőket jelöli, csak spekuláció szintjén biggyesztették be őket.
- Mester77
Csabi írta:de ezt most hogy, nem lesznek selejtezők?:V. Mester 77 írta:Na nézzük kiken vezethet az út a címvédésig
https://pbs.twimg.com/media/Cjshou5XEAAZRZ-.jpg:large
Igen, bocsi azt elfelejtettem odaírni, h a csillaggal jelzett csapatok még selejtezőt játszanak. Írja is ott alul, csak spanyolul.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gondolom a csillag a nevek mellett a selejtezőket jelöli, csak spekuláció szintjén biggyesztették be őket.Csabi írta:de ezt most hogy, nem lesznek selejtezők?:V. Mester 77 írta:Na nézzük kiken vezethet az út a címvédésig
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Én speciel egy Real - Arsenal - Lyon - Besiktas csoportnak örülnék. Arsenalnak járna a verés oda vissza, meg aztán a Lyont sem ártana eldádázni a kispöcsű valbuenaval a soraiban.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy eros ellenfel legyen a csoportban, legyenek jo meccsek is. Annyira jok azert ne, mint a PSG elleniek Dortmund, Arsenal, Napoli kozul orulnek az egyiknek a masodik kalapbol. A masik ketto csapat mindegy.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de ezt most hogy, nem lesznek selejtezők?:V. Mester 77 írta:Na nézzük kiken vezethet az út a címvédésig
- nmate
Ilyen Koppenhága szintek kellenek a negyedik kalapból, meg mondjuk a langyos Ajax megspékelve egy Leverkusennel vagy egy rutintalan Napolival. Ez lenne az ideális.
- wZoLee7
Nekem meg éppen az az érzésem néha, hogy az ilyen kis nevű csapatok nagyobb ellenállást tanúsítanak mint a legtöbb PL csapat.
- nmate
Minél inkább alibi a csoportunk, annál jobb. Bár szerintem most nem lesz szerencsénk, de le kell szarni, továbbjutás lesz a lényeg.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Azért az első kalapban Leicester, CSKA páros nagyon kitűnik...V. Mester 77 írta:Na nézzük kiken vezethet az út a címvédésig
Napoli, Ajax, Salzburg/Kiev csoportot
Azért durva, hogy ilyen csoportok alakulhatnak ki, mint CSKA-Leverkusen-Dinamo Kiev- Club Brugge vagy (ha pl. Porto-City párosból valamelyik nem jutna be csoportkörbe) Leicester-Basel-Olympiakos*-APOEL* (*ha továbbjutnak)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azért az durva, hogy a BBC mellett Carvajal és Navas is sérülten játszottak. Nem véletlenül nem gáláztunk (meg úgy egyébként is az Atleti ellen egy döntőben senki nem fog gálázni), szóval a haterek mondhatnak amit akarnak, ez egy óriási teljesítmény volt a csapattól!