Edző és vezetőség
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Edző és vezetőség
De az a baj hogy szerintem ez nem hullámvolgy,benne ennyi van.Addig kell passzolni mig van ára,addig amig nem jon rá a sok luzer angol klub hogy a gyerek csak egy nagy átb**ás
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondhatnám, hogy mert ez a véleményem. Ha esetleg így alakul, és igazolja, hogy van helye a csapatban, akkor örülni fogok, ha ismét egy ilyen szezont fog lehozni, akkor pedig tévedtem, és mehet ahová akar. Benzema, Isco is volt már hullámvölgyben, Isco debütálása, és az a szezonkezdete felejthetetlen számomra, mégis egy nagy nulla, amit lehozott mostanában, mindegy, a vezetőség majd eldönti, mindig megszokom már az adott év játékoskeretét, felőlem mindig mehetne ugyanaz, ha jönnének a sikerek.morientes írta:Minek?Jamesnek adnék még egy szezont,
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Minek?Jamesnek adnék még egy szezont,
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
károgok én bzeg
egész évben azt kéne játszanunk és úgy, ahogy az atma ellen az első 20 percben és a nou campban néhány percen keresztül sikerült.
sok gyors egyérintős passz, kényszerítők, üresbe futások, nem a sablon ívelgetés.
és itt jönnek a problémák, céronaldonak 10-ből 8 passza szar, elég gyakran a legközelebbi emberhez se sikerült pontosan tennie, benzema meg hamar megunja a játékot, menne gyorsan haza, főleg ha elkezd esni az eső.
alternatíva nincs, mert se lewandowski se aubameyang nem elég okos az ilyen jellegű játékhoz.
egész évben azt kéne játszanunk és úgy, ahogy az atma ellen az első 20 percben és a nou campban néhány percen keresztül sikerült.
sok gyors egyérintős passz, kényszerítők, üresbe futások, nem a sablon ívelgetés.
és itt jönnek a problémák, céronaldonak 10-ből 8 passza szar, elég gyakran a legközelebbi emberhez se sikerült pontosan tennie, benzema meg hamar megunja a játékot, menne gyorsan haza, főleg ha elkezd esni az eső.
alternatíva nincs, mert se lewandowski se aubameyang nem elég okos az ilyen jellegű játékhoz.
Tudom, hogy mire gondolt, nem is azt vontam kértségbe, csak tovább vezettem a gondolatot, az eredeti hozzászólásraSzerintem arra gondolt, hogy nem nyomattuk orrba szájba, mert ő a James.
Nagyon örültem Zidane-nak, all-time kedvenc játékosom volt, de azért féltem a kinevezésétől. És még nem is nyugodtam meg teljesen, viszont kicsit meglepődtem, hogy mennyire deffenzív focit nyom Zidane, de bízom benne, hogy ez csak az alapok miatt van, és ez még messze nem az a játék, amit ő hosszú távon akar, csak ráment a biztosabbra jobb híján.
Mivel Matt sajnos továbbra sem fórumozik, valakinek muszáj kárognia egy kicsit!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kerlonnál a pont, és azt várom, amit Csoki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem arra gondolt, hogy nem nyomattuk orrba szájba, mert ő a James.CS0ki írta:Hát, én azért ennél jövőre bőven többet várnék. Oké, most nagyon kellett a kupa, és rohadt jó, hogy megvan a 11., de bl-ben finoman szólva sem voltunk meggyőzőek, a játékunk no comment volt. De oké, első félév, megvannak az alapok, jöhetnek ZZ igazolásai, teljes előszezon, felépített játék. De jövőre ne legyenek ilyen meccseink, mint amiket a PSG vagy a City ellen nyomtunk...Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát, én azért ennél jövőre bőven többet várnék. Oké, most nagyon kellett a kupa, és rohadt jó, hogy megvan a 11., de bl-ben finoman szólva sem voltunk meggyőzőek, a játékunk no comment volt. De oké, első félév, megvannak az alapok, jöhetnek ZZ igazolásai, teljes előszezon, felépített játék. De jövőre ne legyenek ilyen meccseink, mint amiket a PSG vagy a City ellen nyomtunk...Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...
de jó most nézem hogy 26-od magammal nyertük a tippjátékot akkor jövőre duplázni kéne. vamos !!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hál istennek Pérez letesztelte helyettünk.. Lett volna fejetlenség asszem, ha Alves elmegy, és ő neki kellett volna megoldani a posztot.Süti írta:Danilot majd viszi a Barca Alves pótlására.
Van még 5 napjuk, utána már nem igazolható ingyen. Én amúgy még mindig nem hiszem el, hogy ő elmenne a Juvéba, lényegesen kevesebbet kapna ott szerintem, a brazil meg szereti a pénzt..nmate írta:Ha viszik Dani Alvest nagyban tojnak majd Danilora.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért hogy a padot melegítse? Nincs rá szükség, olyan játékos kell aki hozzá tud tenni a csapat játékához és nem elvenni.lordgabi írta:Jamesnek adnék még egy szezont, Isco és Danilo mehet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebben a csapatban, ezzel a kerettel egy Isco típusú játékosnak nagyobb haszna van mint egy James féle játékosnak. A hozzáállásbeli különbség is látható sokszor. Az meg, hogy ZZ is teljesen jégre tette a kolumbiait mindent elmond. Ez az igazolás úgy tűnik nem jött be
- Süti
Danilot majd viszi a Barca Alves pótlására.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jamesnek adnék még egy szezont, Isco és Danilo mehet.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha viszik Dani Alvest nagyban tojnak majd Danilora.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ha Morata-ért adnának 70-et, akkor Pogba=James ezek alapján. Remélem (ha jön egyáltalán, nem leszünk-e eltiltva), akkor nem ilyen 100+ milláért hozza majd Pérez.wZoLee7 írta:Én bedobnám a Juvenak a nagy ajánlatot, Danilo+James=Pogba...Bár nem kellene nekem Pogba, ez akkor is nagy húzás lenne és megszabadulnánk mint a kettőtől.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én bedobnám a Juvenak a nagy ajánlatot, Danilo+James=Pogba...Bár nem kellene nekem Pogba, ez akkor is nagy húzás lenne és megszabadulnánk mint a kettőtől.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Morata 70, akkor James 100 alatt nincsen egy egész brandet adunk el. Amúgy felőlem vihetik 50ért is.Csabi írta:Jamest majd rásózzuk vmelyik angol "nagycsapatra" 70 misiért és mindenki boldog. Azok úgyis imádják a spanyolból jövő egylábas lassú játékosokat: Mata, Özil, Navas, Silva sorba szépen beleillik majd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Jamest majd rásózzuk vmelyik angol "nagycsapatra" 70 misiért és mindenki boldog. Azok úgyis imádják a spanyolból jövő egylábas lassú játékosokat: Mata, Özil, Navas, Silva sorba szépen beleillik majd.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...amivel nyomást helyeznének Zidanera indirekt módon. Pedig egy 80 millás marketingeszközről van szó.nmate írta:Kell ez is, okos ember, tanulni fog a hibáiból mindig.VanillaSky írta:El nem hiszem, hogy megint megmentett az "élet". Nem rajtad múlt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema