Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Legalább már őt sem kell elviselni fehérben.
Még Pogbaval megbaratkoznek, de a brazillal..
Még Pogbaval megbaratkoznek, de a brazillal..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem tudom mi történt Neymar faterral, lehet ment az sms a banktól, de azt mondta, a fia sosem fog a Realba igazolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vagy az is lehet ha még kupa meccsek is lettek volna, még több is komolyabb lett volna a sérülés. A végére jól jött az az extra pihenő szerintem. Főleg ha figyelembe vesszük, semmi fizikai felkészülése nem volt a csapatnak, Benitezzel nyáron csak úgy voltak...
Ja nem is azért írtam, csak rohadt idegesítő, hogy nem azért nem tudtuk őket megakadályozni, mert szarok voltunk és kiejtettek, hanem azért, mert ilyen szinten előfordulhatott egy ekkora malőr. Erre gondoltam, mint igazságtalan.András93 írta:Mondjuk a mi amatőrségünk nem az ő hibájuk.
- András93
Mondjuk a mi amatőrségünk nem az ő hibájuk.Sierra írta:Hát ez pont nem igaz, kupában miért született volna igazságos eredmény? Egy szánalmasan amatőr hiba miatt kizártak minket, pedig ha továbbmenetelünk, lehet nem a Barca nyerte volna.Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Maximus az irgalmas.Realista24 írta:Na, akkor meg is kaptad a warnodat, de csak azért nem raklak ki, mert tart a hétvége hatása. Ne égess minket ezzel a hozzáállással.Ronaldo09 írta:Gyerekek!:Tudom,hogy nem hozunk át semmit,meg nem is elegáns,nem is élezni akarom a feszültséget,meg szarok rájuk,de ezt olvassátok el.Annyira tükrözi mit éreznek most,hiába mondjanak bármit.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
igazábol nekunk jol jott hogy kiestünk mert Zizounak ott volt 2 es fel hete rendbe tenni a srácokat fizikailag plusz neki is volt ideje hogy mit is akar kezdeni a cspattal.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Utólag azt mondom, hogy jó hogy kiestünk, mert nem biztos, hogy bírtuk volna a tripla terhelést.Sierra írta:Hát ez pont nem igaz, kupában miért született volna igazságos eredmény? Egy szánalmasan amatőr hiba miatt kizártak minket, pedig ha továbbmenetelünk, lehet nem a Barca nyerte volna.Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Hát ez pont nem igaz, kupában miért született volna igazságos eredmény? Egy szánalmasan amatőr hiba miatt kizártak minket, pedig ha továbbmenetelünk, lehet nem a Barca nyerte volna.Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenki panaszkodik amúgy, hogy kapja az oltásokat a Barcás ismerősöktől, meg tele van vele a fb, stb. Én egyet nem kapok vagy látok. Tanulság, válogasd meg az ismerőseidet rendesen
Bár amúgy is nálam van mindig a leszarom tabletta.
Bár amúgy is nálam van mindig a leszarom tabletta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hja, azt hiszik fifa a világ és simakönnyű triplázniA kis 10 pár éves barcások, akik akkor lettek fanok mikor tripláztak, biztos szomorúak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, akkor meg is kaptad a warnodat, de csak azért nem raklak ki, mert tart a hétvége hatása. Ne égess minket ezzel a hozzáállással.Ronaldo09 írta:Gyerekek!:Tudom,hogy nem hozunk át semmit,meg nem is elegáns,nem is élezni akarom a feszültséget,meg szarok rájuk,de ezt olvassátok el.Annyira tükrözi mit éreznek most,hiába mondjanak bármit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A kis 10 pár éves barcások, akik akkor lettek fanok mikor tripláztak, biztos szomorúak.csabi87 írta:Nem amiatt savanyú a szőlő hogy milyen szezonotok volt hanem amiatt,hogy a Real Madrid nyerte a BL-t szerintem...Mondjuk amelyik Barca szurkolónak savanyú a szőlő egy ilyen szezon után, az lehuzhatja magát a WC-n....
Nem illik.
Mondjuk amelyik Barca szurkolónak savanyú a szőlő egy ilyen szezon után, az lehuzhatja magát a WC-n....
Nem amiatt savanyú a szőlő hogy milyen szezonotok volt hanem amiatt,hogy a Real Madrid nyerte a BL-t szerintem...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Abból szempontból szerintem igazságosabb a bajnokság, hogy mindenki játszik mindenkivel. A szerencsének nincs akkora szerepe. Visszatérve a témához, amiről itt szó volt. Számomra a bajnokság és a BL is ugyanannyira fontos.dzsi91 írta: A bajnokságot én személy szerint nem érzem igazságosabbnak semmivel, főleg ahogy most állunk hogy orosz rulett az egész egy botlás valami laliga 20ik ellen azt hónapokig lehet szaladni a másik után.
A bajnokság elvesztése sokkal nagyobb kudarc, mint a BL-é, viszont a BL megnyerése nagyobb eufóriát okoz, mint a bajnokságé. Legalábbis számomra.
Ez mondjuk pont nem igaz, mert Lucho az Atleti elleni visszavágón gyakorlatilag feladta a Barca játékát, és nagyon deffenzív stílusban küldte fel a csapatot, és erre fáztunk rá. Azt kellett volna játszani, mint a bajnokságban, és nem ráülni az 1. meccsen megszerzett előnyre. Egyébként ezt szívtátok meg majdnem ti is. Csak ellenük Griezmann belőtte a tizijét.Míg a barca és a bayern a saját stílusát akarta ráerőszakolni az atletire ha megy ha nem addig mi felmértük az erősségeiket és gyengepontjaikat és ugy futottunk neki a meccsnek.
Mondjuk amelyik Barca szurkolónak savanyú a szőlő egy ilyen szezon után, az lehuzhatja magát a WC-n....Egy szó mint száz, grat a bajnoksághoz, megérdemelték, kupát is, de ismerjük el, savanyú nekik a szőlő egy BL többet ér...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Haveromnak ezt pofázom.Nagy barcás,nem hungarokatalán,de egyszeruen nem tud kiszakadni ezekbol a dolgokbol.a bajnokság, bár más okokból, de ugyanolyan nehéz, mint a béell sztem, azt ők megnyerték, fasznak kell irigykedni meg gyűlölködni.
menjenek ünnepeljék azt, velünk meg ne törődjenek.
de ugye az a fránya kisebbségi komplexus.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy a kedvencem az, hogy sokan azzal jönnek MÉG MINDIG, hogy mennyi idő után nyertünk BL-t 2014-ben, és nem a múlttal kell foglalkozni.
Barca, hogy is nyert? 1992-ben jött az első. Előtte mit csináltak? 1955-től kezdve volt esélyük nyerni, de nem igazán esett le a kupa. Majd jött 14 év kihagyás... Szóval alapból érdekes ez a felvetés, soha nem is értettem, hogy mire fel.
Most meg 11-5 ide, de ha sima BL-t nézünk, akkor is 5-4 ide, szóval wtf. Az 5 meg mindenki felett van, bármelyik csapatot is nézzük a BL-ben.
Barca, hogy is nyert? 1992-ben jött az első. Előtte mit csináltak? 1955-től kezdve volt esélyük nyerni, de nem igazán esett le a kupa. Majd jött 14 év kihagyás... Szóval alapból érdekes ez a felvetés, soha nem is értettem, hogy mire fel.
Most meg 11-5 ide, de ha sima BL-t nézünk, akkor is 5-4 ide, szóval wtf. Az 5 meg mindenki felett van, bármelyik csapatot is nézzük a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igaz, ezesetben sima ügy.Remy írta:Ha jól tudom a Barca első győzelme még BEK volt, mert a Marseille nyerte az első igazi BL-t. Így viszont már mi vezetünk 5-4-re.hehe írta: az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca
ahogy nézem, úgy a milannak is csak 4 lenne
- Remy
- Kapcsolat:
Ha jól tudom a Barca első győzelme még BEK volt, mert a Marseille nyerte az első igazi BL-t. Így viszont már mi vezetünk 5-4-re.hehe írta: az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots