Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 16., péntek 10:01

Szerintem az öltözőben ki van állítva egy materazzi baba, azon ZZ tudja szemléltetni, mi jár a renitenseknek. :lol:

A bajnokságban szerintem idén nem lesz gond, nagyon kell már a cím, jó helyzetben is van a csapat, és ott megy majd a rotálás, remélhetőleg mindig motivált plaják kapnak lehetőséget. A BL csoportkörben lehet kicsi bealvás, remélem a két dortmund meccsen odateszik magukat a srácok. Ha a maxot nyújtja mindenki, nincs jelenleg jobb a Reálnál.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 16., péntek 9:55

Ez tényleg szép, örülök is neki, sőt egy ekkora klubnál kell egy pár ilyen is, de ennek jó része lazázás, ügyetlenkedés eredménye volt.
Mégis 15 meccses győzelmi szériánál tartunk épp a bajnokságban. :coffee:
Persze minden sorozat megszakad egyszer, és lesz olyan hogy nem jön a dráma a végén. De az Ancelotti második szezonjánál és a Beniteznél tapasztalható primadonnáskodás óta kicsikét fordult a világ azért. :ike:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 9:47

ABC: Zidane egy igen kritikus beszédet tartott a játékosoknak a meccs után, ugyanis nagyon nem tetszett neki a meccs eleji hozzáállás.

#ZZ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 15., csütörtök 10:51

0-2-ről Wolfsburg ellen
0-2-ről Rayo ellen
Las Palmas ellen utolsó percben
Barca ellen végén emberhátrányban
Sevilla ellen dráma
Sporting ellen dráma

ZZisten! :salute:
Ez tényleg szép, örülök is neki, sőt egy ekkora klubnál kell egy pár ilyen is, de ennek jó része lazázás, ügyetlenkedés eredménye volt. Az Atlético elleni első BL döntőben pl. nem erről volt szó, vagy a Barca elleni fordításnál. A többség viszont nem erről szólt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 15., csütörtök 7:57

0-2-ről Wolfsburg ellen
0-2-ről Rayo ellen
Las Palmas ellen utolsó percben
Barca ellen végén emberhátrányban
Sevilla ellen dráma
Sporting ellen dráma

ZZisten! :salute:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. augusztus 24., szerda 20:48

Ha tényleg annyira hatásos Pintus munkálkodása, mint ahogy írják/jósolják, aliexpressről letolok egy mezt az ő nevével fémjelezve. B-)

Nagyon kellett már egy hasonló "hajcsár" ide.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 29., péntek 16:33

Hátra van még egy hónap, de eddig nem rólunk szól a nyár. A tavalyi csapat gyengeségei közül egyedül a cserecsatár kérdése lett orvosolva, de az is hagy még kívetni valót maga után. Vkp igazolás nincs. A 2 tkp még mindig a csapat tagja, poszt nélkül. A csere szélsővédők kérdése sem megoldott (nálam Danilo cserélnek sem jó, nulla) max, ha Nacho kapja meg mind a két szélt plusz a 4 számú közepet, így lenne annyi perce, mint egy kezdőnek :D Modric és Kroos tehermentesítésére meg van egy Kovacic Llorrente duónk (bár utóbbit még nem láttam, de gondolom nem egy tipikus ütköző vkp).
Lenne még mindig dolgozni Perez apónak :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. június 6., hétfő 11:56

Egy kis Zizou értékelés tőlem:

Az biztos,hogy vegyes érzelmeim voltak mikor kinevezték egyrészt mivel elégedetlen voltam hogy megint ott tartottunk hogy edzőt kell váltani, ráadásul szezon közben ami hosszú évek óta nem fordult elő. Félre értés ne essék, nem akartam hogy Benitez maradjon, de az újabb elhibázott sportszakmai döntés kis híján megint egy trófea nélküli szezonhoz vezetett. Értelmes alternatíva nem volt és bár Zizou kinevezése marketing szempontból is jó stratégia volt így ő lehetett az egyetlen megoldás. Kicsit Benítezről utolsó szó jogán bár már lerágott csont: alapvetően nem tartom rossz szakembernek, sokat melózik és igazi madridista, de ezeknek a régi vonalas kemény kezű, taktikus edzőknek lejárt az idejük. Zidane, mint edző kvalitásait még most sem tudjuk szerintem igazán reálisan értékelni, amikor kinevezték csak az szólhatott mellette hogy a csapat magják ismerte az Ancelotti érából, napi kapcsolatban volt velük és ismerte azt a miliőt amit Ancelotti csinált a csapat körül így tudta hogy mi kell ezeknek a játékosoknak, igazából egy haver aki hagyja őket szabadon játszani és egy tekintély aki játékosként sikereket ért el. Ami nekem szembetűnő volt viszont hogy nagyon óvatos volt, persze ez betudható annak is hogy kevés ideje volt, azonnal eredmények kellettek és nem igazán tudott semmivel sem kísérletezni de talán nem is akart. Megtalálta azt a 4-3-3-mas felállást, a gálakezdőt amivel a csapat stabil tudott maradni, igaz a játék korántsem sziporkázott. Itt leginkább a Wolfsburg elleni idegenbeli blama után lehetett ezt érzékelni. Másrészt a játékosok használatán is, Jesé és Lucas volt akikhez bátran mert nyúlni, velük megmaradt az egyensúly bármikor tette is be őket, viszont Isco és James nem bírták ezt lehozni, ezért nekik jóval kevesebb szerep jutott. Kovacic beépítése is teljesen háttérbe szorult, talán ő a legjobb példa arra hogy nem volt idő kísérletezgetni, pedig a képességei rendben vannak ezt Zidane is tudja.(Talán jövőre ez megvalósul). Túl sok hibát nem tudok igazából felsorolni tőle, de azt sem merem egyértelműen kijelenteni hogy géniusz hiszen látszott hogy nem mert sok kockázatot vállalni, félre értés ne essék ez nem kritika a részére, hiszen tényleg kevés ideje volt a csapattal és a BL győzelemmel a maximumot hozta ki így is, viszont nem sok kellett akár az elődöntőben, akár a döntőben hogy eltaktikázzuk. A következő szezonban játék képe alapján várom az előrelépést, 1-2 erősítés ehhez elengedhetetlen lesz, és az hogy ezeket Zidane a saját elképzeléseihez tudja majd végrehajtani.

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. június 5., vasárnap 12:34

Lehet már volt, akkor sorry :) :

http://www.fourfourtwo.com/features/zin ... 8n8Glsh7yQ

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 17:08

De az a baj hogy szerintem ez nem hullámvolgy,benne ennyi van.Addig kell passzolni mig van ára,addig amig nem jon rá a sok luzer angol klub hogy a gyerek csak egy nagy átb**ás :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 2., csütörtök 15:00

morientes írta:
Jamesnek adnék még egy szezont,
Minek?
Mondhatnám, hogy mert ez a véleményem. Ha esetleg így alakul, és igazolja, hogy van helye a csapatban, akkor örülni fogok, ha ismét egy ilyen szezont fog lehozni, akkor pedig tévedtem, és mehet ahová akar. Benzema, Isco is volt már hullámvölgyben, Isco debütálása, és az a szezonkezdete felejthetetlen számomra, mégis egy nagy nulla, amit lehozott mostanában, mindegy, a vezetőség majd eldönti, mindig megszokom már az adott év játékoskeretét, felőlem mindig mehetne ugyanaz, ha jönnének a sikerek. :ike: :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 1., szerda 11:30

Jamesnek adnék még egy szezont,
Minek?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 18:25

károgok én bzeg :mrgreen:

egész évben azt kéne játszanunk és úgy, ahogy az atma ellen az első 20 percben és a nou campban néhány percen keresztül sikerült.
sok gyors egyérintős passz, kényszerítők, üresbe futások, nem a sablon ívelgetés.
és itt jönnek a problémák, céronaldonak 10-ből 8 passza szar, elég gyakran a legközelebbi emberhez se sikerült pontosan tennie, benzema meg hamar megunja a játékot, menne gyorsan haza, főleg ha elkezd esni az eső.
alternatíva nincs, mert se lewandowski se aubameyang nem elég okos az ilyen jellegű játékhoz.
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 31., kedd 18:17

Szerintem arra gondolt, hogy nem nyomattuk orrba szájba, mert ő a James.
Tudom, hogy mire gondolt, nem is azt vontam kértségbe, csak tovább vezettem a gondolatot, az eredeti hozzászólásra :)

Nagyon örültem Zidane-nak, all-time kedvenc játékosom volt, de azért féltem a kinevezésétől. És még nem is nyugodtam meg teljesen, viszont kicsit meglepődtem, hogy mennyire deffenzív focit nyom Zidane, de bízom benne, hogy ez csak az alapok miatt van, és ez még messze nem az a játék, amit ő hosszú távon akar, csak ráment a biztosabbra jobb híján.

Mivel Matt sajnos továbbra sem fórumozik, valakinek muszáj kárognia egy kicsit! :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 18:13

Kerlonnál a pont, és azt várom, amit Csoki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 18:11

CS0ki írta:
Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...
Hát, én azért ennél jövőre bőven többet várnék. Oké, most nagyon kellett a kupa, és rohadt jó, hogy megvan a 11., de bl-ben finoman szólva sem voltunk meggyőzőek, a játékunk no comment volt. De oké, első félév, megvannak az alapok, jöhetnek ZZ igazolásai, teljes előszezon, felépített játék. De jövőre ne legyenek ilyen meccseink, mint amiket a PSG vagy a City ellen nyomtunk...
Szerintem arra gondolt, hogy nem nyomattuk orrba szájba, mert ő a James.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 31., kedd 18:05

Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...
Hát, én azért ennél jövőre bőven többet várnék. Oké, most nagyon kellett a kupa, és rohadt jó, hogy megvan a 11., de bl-ben finoman szólva sem voltunk meggyőzőek, a játékunk no comment volt. De oké, első félév, megvannak az alapok, jöhetnek ZZ igazolásai, teljes előszezon, felépített játék. De jövőre ne legyenek ilyen meccseink, mint amiket a PSG vagy a City ellen nyomtunk...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 31., kedd 17:01

de jó most nézem hogy 26-od magammal nyertük a tippjátékot :lol: :lol: :lol: akkor jövőre duplázni kéne. vamos !!
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 31., kedd 16:58

Süti írta:Danilot majd viszi a Barca Alves pótlására. :shifty:
Hál istennek Pérez letesztelte helyettünk.. :lol: Lett volna fejetlenség asszem, ha Alves elmegy, és ő neki kellett volna megoldani a posztot. :lol:
nmate írta:Ha viszik Dani Alvest nagyban tojnak majd Danilora.
Van még 5 napjuk, utána már nem igazolható ingyen. Én amúgy még mindig nem hiszem el, hogy ő elmenne a Juvéba, lényegesen kevesebbet kapna ott szerintem, a brazil meg szereti a pénzt..

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 31., kedd 13:10

lordgabi írta:Jamesnek adnék még egy szezont, Isco és Danilo mehet. :shutup:
Azért hogy a padot melegítse? Nincs rá szükség, olyan játékos kell aki hozzá tud tenni a csapat játékához és nem elvenni.

Vissza: