Egyértelmű hogy a mi csapatunk az erősebb, persze miattam. Mondjuk ők sem panaszkodhatnak, Remy, bazska...erős felállás, maximum adj király katonában nyernének.El Maestro írta:Istenem, mennyi kis csikszem divatdruki. Remélem king kong megalázza a kis csapatotokat.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Maté barinkat még átédesgetjük magunkhoz a két kis lófasz ex-newyorkival aztán végetek lesz, mint a botnak.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Istenem, mennyi kis csikszem divatdruki. Remélem king kong megalázza a kis csapatotokat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
sebydani írta:
Ezért veszekszek Májsztróval, hogy ne vedd észre ?
GSW.
Nah akkor már 4en vagyunk,jeee.
Jó lenne ha pár éven belül a Celtics tudna valamit dobbantani újra, és akkor nem a másodvonalas kedvenceimnek,vagy feltétlen Lebron ellen kellene szurkolnom
kiolvasom a soraidból,hogy ez egyértelmű GSWt jelent.nmate írta:....
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából mindegy ki nyer, csak ne Lebron nyerjen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én tényleg nem tudomcsababarca írta:Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
Többi divat megy Dzsémsz után?
A két ex-knicknek örülnék, ha gyűrűt kapnának, de amint meglátnám Hámeszt instán pózolni valami trónon ahogy mutogatja a gyűrűjét, akkor lehet sugárban hánynám le a monitort
Viszont az is tetszene, ha Draymond arcáról letörölnék azt a kibaszott vigyort. Adams kár, hogy ekkora úriember volt a hetedik meccsen, igazán kettéfejelhette volna a francba.
Szóval passz. Legyenek jó meccsek, Curry varázsoljon, Irving varázsoljon, Iggy szedje darabokra Lebront, JR pedig szórja a triplákat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezért veszekszek Májsztróval, hogy ne vedd észre ?csababarca írta:Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
GSW.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nmate írta:Mindig lesz olyan, akinek nem szimpatikus, ezzel nem tudom mi a baj. Bőven van negatív tulajdonsága is, bár én a játékát élvezem nézni, szóval letojom ezeket.
Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
Én most nem érzem amúgy az erőt a GSW-ben, tavaly más volt, most a Cavs erősebb, a GSW meg kaotikusabb.
Meglátjuk, én 4-2t tippelek a Cavsnek.
De nyilván szívesen látnám Lebront szívni, úgyhogy hajrá GSW.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jah, tényleg, volt baja rendesen. De mondjuk valamilyen szinten a játékstílusából is adódott, meg sérülékeny is volt.hehe írta:nem magától meg a keleti passzátszéltől esett össze, maradjunk annyiban.
Sokat játszott sérülten is, nem volt egy puhány gyerek, neki nagyon kijárt volna egy bajnoki cím, kár hogy ergya csapatai voltak
- ziro4vr
Jól van na csak hülyéskedtem. Döntőket szoktam nézni, tavaly sem lehetett rá panasz, nagyon ment arra emlékszem. Amíg pl Curry bújkált, nem is ő lett az mvp ha jól emlékszem.
Csak azért ha eltelik 30 év, nem fog érdekelni senkit kik ellen kapott ki, csak megnézik a statokat. Jordan ezért is brutális.
Csak azért ha eltelik 30 év, nem fog érdekelni senkit kik ellen kapott ki, csak megnézik a statokat. Jordan ezért is brutális.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
James? Mondjuk ilyenekért van ott a szűk elitben: https://www.youtube.com/watch?v=TF-9MHTLQdk
De ezt a bugyuta fuxos, instagramos, bratyizós, csillogósnéger, királykodós stílusát nem tudom megemészteni. Jó nézni amikor nyeli a kékerest befelé.
De ezt a bugyuta fuxos, instagramos, bratyizós, csillogósnéger, királykodós stílusát nem tudom megemészteni. Jó nézni amikor nyeli a kékerest befelé.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem biztos, az ember nagyon fasza, nem volt még ilyen soha, viszont killer instinct és tempódobási képesség az hiányzik.ziro4vr írta:A mai puha nba-ben könnyű odakerülni, régen tök átlagos pléjer lett volna ez a james, döntő közelébe se került volna.hehe írta: nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.
a dallas és a spurs elleni 2. bukó, ami a számlájára írható, a többi vereségnél gyalázat csapattársai voltak, a fáradt keletről nem volt nehéz viszont odakerülni.
egy felturbózott karl malone az ember amugy fizimiskára.
nem rajta fog múlni a sorozat, ő sztem megállíthatatlan lesz, irving és love gyenge védekezése miatt lesz szopó.
- ziro4vr
A mai puha nba-ben könnyű odakerülni, régen tök átlagos pléjer lett volna ez a james, döntő közelébe se került volna.hehe írta: nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.
a dallas és a spurs elleni 2. bukó, ami a számlájára írható, a többi vereségnél gyalázat csapattársai voltak, a fáradt keletről nem volt nehéz viszont odakerülni.
Nem illik.
- hehe
https://pbs.twimg.com/media/B0U6GDpIUAAB06s.jpgNem emlékszem, hogy Iversont annyira összetörték volna (ő volt Jordan után a kedvencem), de az tuti, hogy olyan volt mint Rose, szeretett veszélyesen élni.
nem magától meg a keleti passzátszéltől esett össze, maradjunk annyiban.
A keménység meg ki volt már tárgyalva, szerintem (is) megállná Curry a helyét keményebb körülmények közt is, amég így tud dobni csak az elzárásokból megélne.
oké.
Love szerintem egyáltalán nem fog pályára kerülni a 4. negyedekben. Már a Raptors ellen is ültették, a Warriors meg p'n'r-ban biztos, hogy agyon fogja szopatni. Frye kulcs lehet a párharcban.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 4 meccsen a Cavs emberfelettien tud támadni és védekezni egyaránt Curryék ellen. 2 meccsre jók lehetnek, de az egész széria szerintem arról fog szólni, hogy túl tudják-e dobni a GSW-t. Azt meg nem lehet.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 4 meccsen a Cavs emberfelettien tud támadni és védekezni egyaránt Curryék ellen. 2 meccsre jók lehetnek, de az egész széria szerintem arról fog szólni, hogy túl tudják-e dobni a GSW-t. Azt meg nem lehet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem emlékszem, hogy Iversont annyira összetörték volna (ő volt Jordan után a kedvencem), de az tuti, hogy olyan volt mint Rose, szeretett veszélyesen élni.hehe írta:csak pl iversont minden évben darabokra törték. az ember a mostani szabályokkal vhol 40 és 50 közt átlagolna
Én azért szeretem a kosárlabdát, mert ügyesség is kell hozzá, nem elég benga nagy négernek lenni, aki bezsákolja a szabivonalról. Élvezetes pl. a Lob City-t nézni, de nyerni esélyük sincsen.
A keménység meg ki volt már tárgyalva, szerintem (is) megállná Curry a helyét keményebb körülmények közt is, amég így tud dobni csak az elzárásokból megélne.
- hehe
nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.ziro4vr írta:Mondjuk megnéztem james mérlegét a döntőkben és hát elég komolytalan... Így kapásból nem értem hogy lehetne a legjobbak között a szűk elitben.
- ziro4vr
Mondjuk megnéztem james mérlegét a döntőkben és hát elég komolytalan... Így kapásból nem értem hogy lehetne a legjobbak között a szűk elitben.
Nem illik.
- hehe
olyan ez a döntő nekem, mint egy barca-atma.
forgatom a fejem és nem tudom eldönteni, hogy hova hányjak.
pedig egyre csak jön jön jön jön fel és
BROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Istenem, ha ezt a nyarat túlélem ebé meg olimpia meg minden, ígérem megváltozok. )
forgatom a fejem és nem tudom eldönteni, hogy hova hányjak.
pedig egyre csak jön jön jön jön fel és
BROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Istenem, ha ezt a nyarat túlélem ebé meg olimpia meg minden, ígérem megváltozok. )
- El Maestro
Kisöpri ezt a divat bandát a Cavs a kis csikszem fanjaival együtt.