Egyértelmű hogy a mi csapatunk az erősebb, persze miattam.El Maestro írta:Istenem, mennyi kis csikszem divatdruki. Remélem king kong megalázza a kis csapatotokat.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 22:06
Egyértelmű hogy a mi csapatunk az erősebb, persze miattam.El Maestro írta:Istenem, mennyi kis csikszem divatdruki. Remélem king kong megalázza a kis csapatotokat.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 31., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 31., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 31., kedd 22:00
sebydani írta:
Ezért veszekszek Májsztróval, hogy ne vedd észre![]()
?
GSW.
kiolvasom a soraidból,hogy ez egyértelmű GSWt jelent.nmate írta:....
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 31., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 31., kedd 21:54
Én tényleg nem tudomcsababarca írta:Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
Többi divat megy Dzsémsz után?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 31., kedd 21:45
Ezért veszekszek Májsztróval, hogy ne vedd észrecsababarca írta:Most akkor Te, Anthony és én drukkolunk a GSW-nek?
Többi divat megy Dzsémsz után?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 31., kedd 21:43
nmate írta:Mindig lesz olyan, akinek nem szimpatikus, ezzel nem tudom mi a baj. Bőven van negatív tulajdonsága is, bár én a játékát élvezem nézni, szóval letojom ezeket.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 31., kedd 20:07
Jah, tényleg, volt baja rendesen. De mondjuk valamilyen szinten a játékstílusából is adódott, meg sérülékeny is volt.hehe írta:nem magától meg a keleti passzátszéltől esett össze, maradjunk annyiban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 31., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 19:59
nem biztos, az ember nagyon fasza, nem volt még ilyen soha, viszont killer instinct és tempódobási képesség az hiányzik.ziro4vr írta:A mai puha nba-ben könnyű odakerülni, régen tök átlagos pléjer lett volna ez a james, döntő közelébe se került volna.hehe írta: nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.
a dallas és a spurs elleni 2. bukó, ami a számlájára írható, a többi vereségnél gyalázat csapattársai voltak, a fáradt keletről nem volt nehéz viszont odakerülni.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 19:57
A mai puha nba-ben könnyű odakerülni, régen tök átlagos pléjer lett volna ez a james, döntő közelébe se került volna.hehe írta: nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.
a dallas és a spurs elleni 2. bukó, ami a számlájára írható, a többi vereségnél gyalázat csapattársai voltak, a fáradt keletről nem volt nehéz viszont odakerülni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 19:56
https://pbs.twimg.com/media/B0U6GDpIUAAB06s.jpgNem emlékszem, hogy Iversont annyira összetörték volna (ő volt Jordan után a kedvencem), de az tuti, hogy olyan volt mint Rose, szeretett veszélyesen élni.
A keménység meg ki volt már tárgyalva, szerintem (is) megállná Curry a helyét keményebb körülmények közt is, amég így tud dobni csak az elzárásokból megélne.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 31., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 31., kedd 19:54
Nem emlékszem, hogy Iversont annyira összetörték volna (ő volt Jordan után a kedvencem), de az tuti, hogy olyan volt mint Rose, szeretett veszélyesen élni.hehe írta:csak pl iversont minden évben darabokra törték. az ember a mostani szabályokkal vhol 40 és 50 közt átlagolna
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 19:53
nézd már meg te anyámasszonykatonája, hogy milyen csapatokkal vett ott részt.ziro4vr írta:Mondjuk megnéztem james mérlegét a döntőkben és hát elég komolytalan...Így kapásból nem értem hogy lehetne a legjobbak között a szűk elitben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 31., kedd 19:46
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem