Realista24 írta:Na, akkor Morata nyilatkozatából látszik, hogy a sorsa eldőlt. 20-30 milla a zsebben.
van aki adna érte 50-60 millát? remélem mert csak úgy van értelme visszavenni. akkor nyertünk tovább 20-30-at.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 2., csütörtök 10:49
Realista24 írta:Na, akkor Morata nyilatkozatából látszik, hogy a sorsa eldőlt. 20-30 milla a zsebben.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 2., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 2., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. június 2., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 2., csütörtök 10:35
Kurva hülyén nézhetsz ki olyan sok ujjalmorientes írta:Marcelo meg CR? Ne már....Marcinknak idèn egy kezemen meg tudom számolni hány jó beadása volt.pavel írta:Morientes, kapásból felsoroltál 3 embert. Még hozzá venném Marcelot és esetleg CR-t. Hány embernek kell egy kezdőbe ívelgetnie? Szerintem ennyi elég lenne. S ha mondjuk Lewa mellett még Bale és CR várná bent a lasztit, megnézném azt a védelmet amelyik nem összeszorított farpofával figyelné a labda ívét...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 10:31
Marcelo meg CR? Ne már....Marcinknak idèn egy kezemen meg tudom számolni hány jó beadása volt.pavel írta:Morientes, kapásból felsoroltál 3 embert. Még hozzá venném Marcelot és esetleg CR-t. Hány embernek kell egy kezdőbe ívelgetnie? Szerintem ennyi elég lenne. S ha mondjuk Lewa mellett még Bale és CR várná bent a lasztit, megnézném azt a védelmet amelyik nem összeszorított farpofával figyelné a labda ívét...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 10:30
Csak Chicha nem jönne vissza, mert (majd le lesz fordítva) de volt egy nyilatkozata, hogy az a különbség a mostani csapata és a MU/Real között, hogy itt játszik és játszatják, a másik kettőben pedig hiába volt jó gól/perc mutatója, fix másodhegedűs volt. A szavaiból ítélve ezt nem komázta annyira.Berti írta:Auba vagy Lewandowski oldaná meg a csatárproblémát?
Chicharito oldaná meg.
Olcsó pénzért hozhatnánk el, plusz én azt mondom, hogy bizonyított már nálunk. Benzemát nem akarja senki se kirakni a kezdőből, ezért lenne ott egy Chicha aki bármikor beugorhat és képes eldönteni a dolgokat.
Alaba vagy Pogba?
Idén még egyik se, de ha nagyon kell választani akkor Pogba.
HozzászólásSzerző: pavel » 2016. június 2., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 2., csütörtök 10:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 2., csütörtök 9:34
Ahogy mi jásztunk Benzema-val, úgy Lewa-val nem tudnánk szerintem.Sierra írta:Azért nem egy meccs (vagy párharc) alapján kéne ítélni. Benzemának is voltak hajmeresztő meccsei, bénázásai, mégis az egyik legjobb csatár jelenleg.morientes írta:Aha,láttam az atma ellen...az a kulonbsèg hogy Benzema futballusta,Lewandowski nem az.Az èn szememben.
Lewandowski pedig a bundáson kívül a BL-ben is bizonyított már, elég sok gól van a neve mellett a sorozatban, ráadásul nekünk is vágott 4 gólt, amit nem kell magyarázni szerintem.
Szóval én még mindig simán hoznám, persze értelmes áron, de valószínűleg ez nem fog megtörténni, szóval mindegy is. Tény, hogy nem egy technikai zseni, de azért ő is képes szép dolgokra, és elég gólerős is, elférne a keretben.
Pogbáról viszont még mindig nem tudom mit gondoljak. Alig játtam játszani, és amikor láttam is, lassú, darabos, körülményes futballistának tűnt. De ugye nem érdemes 1-2 meccsből ítélni, szóval mindegy is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 2., csütörtök 9:33
Azért nem egy meccs (vagy párharc) alapján kéne ítélni. Benzemának is voltak hajmeresztő meccsei, bénázásai, mégis az egyik legjobb csatár jelenleg.morientes írta:Aha,láttam az atma ellen...az a kulonbsèg hogy Benzema futballusta,Lewandowski nem az.Az èn szememben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 9:27
Nem tudom mennyire vagyok otthon az emberi lèlektanban,de sztm ez a sok zri ami most korulotte megy,meg hogy nem lesz az EB-n,kicsit megzavarhatta a gyerek fejèt,azèrt volt ott fèlig csak milánoba...azt a ziccert egy èles Benzema simán beveri.Karim tényleg elég lusta.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 2., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 2., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 2., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 8:38
Karim tényleg elég lusta.morientes írta:Aha,láttam az atma ellen...az a kulonbsèg hogy Benzema futballusta,Lewandowski nem az.Lewandowskinak mi vagyunk álmai klubja, Benzema mellé tökéletes lenne, menne a harc ezerrel a 9-es posztért,
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 2., csütörtök 8:36
Benzemát én is jobb játékosnak tartom, de egyszerűen lehetetlen,hogy lehozza a Center posztot egymaga egy teljes szezonon keresztül, plusz hehének is igaza van, amikor megunja akkor megunja aztán csak kínlódás van.morientes írta:Aha,láttam az atma ellen...az a kulonbsèg hogy Benzema futballusta,Lewandowski nem az.Az èn szememben.Lewandowskinak mi vagyunk álmai klubja, Benzema mellé tökéletes lenne, menne a harc ezerrel a 9-es posztért,
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 8:15
Aha,láttam az atma ellen...az a kulonbsèg hogy Benzema futballusta,Lewandowski nem az.Az èn szememben.Teljesen mindegy mennyit rugott nekunk vagy a bundásban.Kiváncsi lennèk ha menne a baloson pl a bugi hogy reagálná le.Pislogna mint hal a szatyorban.Lewandowskinak mi vagyunk álmai klubja, Benzema mellé tökéletes lenne, menne a harc ezerrel a 9-es posztért,
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem