Lopo1 írta:Tehát összefoglalva pl a Piqué effektusnál úgy gondolom hogy tényleg az eredmények amiket ő elért amiatt neki semmi de semmi kisebbségi komplexusa nem lehet ez szerintem valami katalán érzés lehet ami munkálkodik benne a történelem miatt. Amit vagy átvesz valakik agy nem. Mert vitathatatlan a katalán média, elnök többet foglalkozik a Fehér oldallal mint fordítva. És azt gondolom hogy valaki a pályán nem szimpatikusan viselkedik azt azzal nem lehet összekeverni ha valaki a másik oldalnak szurkál oda folyamatosan.
Szerintem meg csak egyszerűen buta, és feltűnési viszketegsége van, ergo nem bírja ki, hogy ne szúrjon oda valakinek, ne szóljon be, és ne tegyen vérlázító kijelentéseket. Kisebbség érzet a katalán történelem miatt? Hiszen nem régiben a saját "faját" kisebbségezte le, amikor az Espanyol ellen játszottak... egy katalán, katalánokat kisebbségezett le... akkor mi ez a kisebbségi komplexus? Egyszerűen olyan ember, aki... mint Cartmen a South Parkból, nem bírja ki, hogy ne köcsögösködjön. Ennyi szerintem.