Erre várok már 80 éve!!!Realista24 írta:Egy jó lila mez?
Instant rendelek is majd.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 3., péntek 11:37
Erre várok már 80 éve!!!Realista24 írta:Egy jó lila mez?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 3., péntek 11:36
Nagyjából ennyi a lényeg, illetve van már egy év madridi tapasztalata.Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 3., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 3., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 3., péntek 10:09
Valóban ez lenne a legfontosabb.nmate írta:Megfelelő rotáció mellett Danilo is elég, és a 30 millát akkor dobnánk ki igazán az ablakon, ha most elengednénk csak úgy. Nem égető probléma az ő szituációja, főleg hogy Nacho is tud ott játszani ha arról van szó. Továbbá az oldalára kis segítséget lehet rakni védekezésben, pl. LV előtte vagy Casemiro helyezkedését alakítani. 11 játékos van, csapatként kell megoldani. Danilo egy apró láncszem, és ha megfelelő helyre rakod, a megfelelő időben, akkor nem fog kijönni hogy gyengébb.
Barcát meg nem ő fogja megverni, mivel ott pályára sem lép. Carvajalt szokásosan rotálni kell, Eibar ellen pl. a padon sem akarom látni. Többi kulcsjátékost dettó. Illetve a Sanitast kell elfelejteni és új orvosokkal szerződést kötni, ez talán még a játékosoknál is fontosabb.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 3., péntek 9:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 3., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 3., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 3., péntek 9:49
Akkor most kivételesen nem fogunk egyetérteni Máté, de nálam nem ütötte meg a Real szintjét. Én nem bízok meg benne. Nem fér bele az, hogy bénák a beadásai. Védekezésben is rendesen megforgatják, de engem főként a beadásai zavarnak.nmate írta:Danilot nem kell lecserélni. Teljesen berögződött mindenkinek, hogy egy balfasz, ami még lehet igaz is, de most megint 20 körül keresni jobbhátvédet a helyére, amikor a BL döntőben is már korrekt teljesítményt rakott le? Plusz ezzel a győzelemmel a teher is lemegy kicsit a válláról.Steve írta:-Danilot a kukába kell vágni és pótolni. Akár én is beugrok helyette egyszer egy szezon alatt csak sikerülne beadnom rendesen emberhez, akkor meg már többet tettem mint ö.
Szóval én a védelem szélére is vennék embereket.
Meg aztán megvenni sem fogják 15 felett...abszolút felesleges őt abajgatni, látszólag jól elvan a szerepével, nem sérülékeny. Beadásairól meg annyit, hogy 7 gólpassza lett a szezonban asszem. Abszolút nem elsődleges probléma ő, de még csak nem is másodlagos.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 9:37
Realista24 írta:Aubáról sok mindent lehet mondani, de hogy ne lenne gyors és robbanékony...KAG írta:Irtatok paran Aube nevét.
Passzjátékban gyenge a faszi. Futásban sem az az agilis,gyors... Inkább ez a, ha van helyem, akkor a Zistent is lefutom.
Szerintem ezek a játékosok nagycsapatokban, amik 10/9 merkozest uralnak nem jok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 3., péntek 9:22
Danilot nem kell lecserélni. Teljesen berögződött mindenkinek, hogy egy balfasz, ami még lehet igaz is, de most megint 20 körül keresni jobbhátvédet a helyére, amikor a BL döntőben is már korrekt teljesítményt rakott le? Plusz ezzel a győzelemmel a teher is lemegy kicsit a válláról.Steve írta:-Danilot a kukába kell vágni és pótolni. Akár én is beugrok helyette egyszer egy szezon alatt csak sikerülne beadnom rendesen emberhez, akkor meg már többet tettem mint ö.
Szóval én a védelem szélére is vennék embereket.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 3., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 3., péntek 9:10
Nem azért, de nem érted, amit írok. Ha kell az edzőnek és meg lehet szerezni, akkor hozni kell. Bár én kétlem, hogy Zizou foggal körömmel ragaszkodna a leigazolasahoz. De ez amúgy is milyen érv mellette? pont erről megy a vita, hogy a csapatosszeallitasba ne szóljon bele senki...Ronaldo09 írta:Az,hogy szerintem ki kellene az szubjektív.(Egyébként Pogba és Casemironak egy alternatíva,legjobban Alaba,mert Marcelo helyett is tudna játszani)Lehetne róla eszmecseréket folytatni sokáig még.Szükséges-e,megoldható lenne,hogy elférjenek játékpercbe Modricékkal,stb.Viszont,hogyha Zidane kéri én úgy gondolom kérdés nélkül hozni kell,számomra ez magától értetődik,biztos voltam benne hogy a felhozott példával szemléltetve másnak is,de ezekszerint tévedtem,bár érdekes, azért megnézném én azokat a ,,nemeket".Kerlon írta:Elég szar példa, mert ha az edző úgy látja és van rá lehetőség, akkor nyilván az elnök neki tesz jót. De ha azt kérdezné Zidane, hogy szerinted ki kellene a kpra, akkor mit felelenel? Továbbra sem Pogbara van szükség.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 3., péntek 9:06
Aubáról sok mindent lehet mondani, de hogy ne lenne gyors és robbanékony...KAG írta:Irtatok paran Aube nevét.
Passzjátékban gyenge a faszi. Futásban sem az az agilis,gyors... Inkább ez a, ha van helyem, akkor a Zistent is lefutom.
Szerintem ezek a játékosok nagycsapatokban, amik 10/9 merkozest uralnak nem jok.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 3., péntek 8:45
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 3., péntek 8:42
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 3., péntek 7:30
Az,hogy szerintem ki kellene az szubjektív.(Egyébként Pogba és Casemironak egy alternatíva,legjobban Alaba,mert Marcelo helyett is tudna játszani)Lehetne róla eszmecseréket folytatni sokáig még.Szükséges-e,megoldható lenne,hogy elférjenek játékpercbe Modricékkal,stb.Viszont,hogyha Zidane kéri én úgy gondolom kérdés nélkül hozni kell,számomra ez magától értetődik,biztos voltam benne hogy a felhozott példával szemléltetve másnak is,de ezekszerint tévedtem,bár érdekes, azért megnézném én azokat a ,,nemeket".Kerlon írta:Elég szar példa, mert ha az edző úgy látja és van rá lehetőség, akkor nyilván az elnök neki tesz jót. De ha azt kérdezné Zidane, hogy szerinted ki kellene a kpra, akkor mit felelenel? Továbbra sem Pogbara van szükség.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 3., péntek 6:50
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 3., péntek 6:21
Hiszi a pisziwZoLee7 írta:Van. Szerintem nekünk nem kell Pogba, nem rá van szükségünk.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem