Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Én csak attól főlek, hogy ezen a nyáron lesz egy DDG vétel 50-ért, Lewa 70-75-ért, Pogba 100-ért. Sanitas marad. Navas, James, Isco el, Jamest nem is bánnám. Asensio nyár végén megy kölcsönbe, az utánpótlás egy tagja sem kerül az első csapathoz.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hozzácsapja mèg az oreg a copa meg az eb legjobbját,+Lewandowskit 75 gurigáèrt oszt meg is vagyunk.V. Mester 77 írta:Ez így nagyon jó lenne, de valljuk be vajmi keves az esélye, h a Real Madrid ennyivel zarjon egy átigazolási szezont.ziro4vr írta:-Sanitast lecserélni
-Sportigazgatót találni aki kompetens
-David Alaba
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
akik nem hallottak:
vasarnap este 18-tol Real - Ajax legendak meccse
vasarnap este 18-tol Real - Ajax legendak meccse
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Még viccnek is erős.schranzer írta:Mindenki almodozik itt Alabarol, Pogbarol meg Aubameyangrol ... aztan az elmebeteg Perez elenk tol egy Lewandowski, Dea Gea pakkot 70+50 millaert. GG
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mindenki almodozik itt Alabarol, Pogbarol meg Aubameyangrol ... aztan az elmebeteg Perez elenk tol egy Lewandowski, Dea Gea pakkot 70+50 millaert. GG
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az érv utána van, olvasd el. Ez pedig a tény.donor írta:szép érv
Én sem beszéltem ilyenről, ez egy feltevés volt. Egy gondolat, egy vélekedés.donor írta:Nem beszéltem arról, hogy Hazardot meg Griezman-t kell venni előre,
Hadd tudjam milyen a memóriám, és hogy mi a véleményem róla. Messze nem olyan rossz, mint aminek beállítjátok, kisebb csapatok ellen lehozta rendre amit kell. Aztán meg csak 1 évet húzott le itt, a védekezése gyenge volt, de támadásban adott hozzá eleget. Remény van még. Carvajal sérült volt, ő (Danilo) pedig egy olyan jobb bekk aki közelebb áll stílusban a csapat felfogásához, mintha odarakod Nachot... aki sokkal inkább védekezőbb felfogású. ZZ így döntött, annak ellenére, hogy mentálisan nem volt rendben Danilo. Ez van, Zidane BL-t nyert, tudta ő. Aztán arról ne is beszéljünk, hogy ez a mentális gát azzal, hogy BL döntőben jó teljesítményt rakott le, lehet át is szakadt.donor írta:Danilo nagyon nem szint és egy nem szint védő miatt sokat bukhat a csapat ilyen kiélezett bajnokságban. Akinek ilyen rövid távú a memóriája, az olvasson vissza a topikjában, hogy mik mentek, amikor játszott.
Te is megteheted, mégsem csipogok, mint egy kislány, inkább érvelek ellene. Mert Balogh Zoli szintre ledegradálni elég nagy túlzás (most mondhatnám hogy ez a faszság), úgy hogy Zidane nyomatja amikor nincs Carvajal. Az a Zidane, aki úgy lerakta a 80 milliós Jamest padra, hogy a szülei sem találták meg.donor írta:Mindegy. Én ezt most elengedtem. Én remélem, hogy jövőre már nem lesz itt, vagy ha igen, akkor nektek lesz igazatok, de azért más véleményét faszságozni, mert Te megteheted, nem illik.
- Mester77
Ez így nagyon jó lenne, de valljuk be vajmi keves az esélye, h a Real Madrid ennyivel zarjon egy átigazolási szezont.ziro4vr írta:-Sanitast lecserélni
-David Alaba
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Mekkora faszság..." (szép érv )nmate írta:Mekkora faszság, mi van ha Cé lesérül 6 hónapra? Mi van ha mellé véletlen Bale/Karim is? Vegyük meg a padra Hazardot emiatt, meg Griezmant?donor írta: meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben...
Mutass nekem 1 darab jobb bekket, aki ha eljönne Danilo helyére biztosan hozna egy jobb szintet, és tűrné is a padot. Egyet. Annyira nem prioritás őt lecserélni.
Ha meg egy Eibartól kikapunk az sem miatta lesz, ezt garantálom neked.
Faszságok halmaza, hogy Danilot el kell adni.
Nem beszéltem arról, hogy Hazardot meg Griezman-t kell venni előre, sőt, semmi olyat nem írtam, hogy sztár jobb bekket kell venni. Arról beszéltem, hogy Danilo nagyon nem szint és egy nem szint védő miatt sokat bukhat a csapat ilyen kiélezett bajnokságban. Akinek ilyen rövid távú a memóriája, az olvasson vissza a topikjában, hogy mik mentek, amikor játszott. Ja, hogy majd jövőre jobb lesz. Hát nem. Ez az ember nem lesz jobb. És itt most nem emberileg van bajom vele. Egyszerűen kevés. Nála a posztját Nacho is jobban lehozná. Simán, csak hogy háznál maradjak. Mindegy. Én ezt most elengedtem. Én remélem, hogy jövőre már nem lesz itt, vagy ha igen, akkor nektek lesz igazatok, de azért más véleményét faszságozni, mert Te megteheted, nem illik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Egy jó lila mez?
Nagyjából ennyi a lényeg, illetve van már egy év madridi tapasztalata.Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
Lila Marcelos lesz
Fehér meg Ramosos
Túlzásba sem kell esni. Én eddig konkrétan egy meccsre emlékszem, ami elment Danilon, a Wolfsburg elleni. Igaz, annak kurva nagy tétje volt pont
Annyi, hogy mind védekezésben, mind támadásban többet várna tőle az ember.
Kb azt hozza, mint egy 10 millás átlag szélsőhátvéd. Az már a mi hibánk, hogy bepaliztak vele és hoztuk 30-35 ért azért, hogy ne barszáéké legyen
Amúgy Mendes meg tuti valami Jedi... Ilyenbe elmetrükk nélkül egy értelmes ember nem menne bele
ZIDANE
hát jó. akkor legkésőbb 15ig megtudjuk mi az igazság. vagy ddg nem jön és örökre titok marad. hacsak nem meglékelik azt a szerződést is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, az 50 millióról már lehetett hallani rögtön azután, hogy hosszabbított a kapus. Hogy van benne ez a záradék. Szépen összerakták Mendesék. Hosszabbít, aláíráspénz újra, Realtól jöhet a kárpótlás, ha nem veszik meg, ha megveszik, akkor megint leesik neki az átigazolási díjból...és így tovább.BBeno írta:de ha szó szerint az utolsó percig próbáltuk elhozni még tavaly ddg-t akkor miért szerződtünk le 50 millióban idénre még előtte?
vagy csak a hír fele igaz ami a ddg-t és a büntetőpénzt illeti vagyis az ígéretet hogy elhozzuk. az 50 millióról meg szó se volt soha, de nagyon kusza az egész sztori. szerintem büntetőpénzt csak a klubnak lehet adni. a játékosnak aláírási pénzt lehet adni de ahhoz itt kéne hogy legyen nálunk addig hiába akar bármit is. nekem ez a véleményem
Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de ha szó szerint az utolsó percig próbáltuk elhozni még tavaly ddg-t akkor miért szerződtünk le 50 millióban idénre még előtte?
vagy csak a hír fele igaz ami a ddg-t és a büntetőpénzt illeti vagyis az ígéretet hogy elhozzuk. az 50 millióról meg szó se volt soha, de nagyon kusza az egész sztori. szerintem büntetőpénzt csak a klubnak lehet adni. a játékosnak aláírási pénzt lehet adni de ahhoz itt kéne hogy legyen nálunk addig hiába akar bármit is. nekem ez a véleményem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utána biztos nem, előtte szerintem viszont megköttetett a szerződés sajnos. Mert előbb szerintem a játékossal kötöttünk deal-t majd a klubnál próbálkoztunk. Legalábbis így rémlik a hír.BBeno írta:tudom hogy nem a szaktudás csúcsa ami nálnuk zajlik de nem tudom akkor sem elhinni hogy miután átvert a palánkon a MU még után képesek voltunk egy ilyen szerződés megkötésére. itt fejeknek kell hullani ha ez tényleg megtörtént.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
-Sanitast lecserélni
-David Alaba
-David Alaba
Nem illik.
tudom hogy nem a szaktudás csúcsa ami nálnuk zajlik de nem tudom akkor sem elhinni hogy miután átvert a palánkon a MU még után képesek voltunk egy ilyen szerződés megkötésére. itt fejeknek kell hullani ha ez tényleg megtörtént.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Gondolom, igértünk neki aláíráspénzt. Ez az a 10,5 millió, amit csak akkor szoktak ekkora összegben megállapítani, ha a játékos ingyen vagy nagyon olcsón érkezik. Tavaly ez teljesen logikus lett volna. Viszont most teljesen más a helyzet, a játékos szerződést hosszabbított, így kb. megötszörözte az árát. Még akkor is jár az aláírási pénz? (amit fel lehet fogni büntetésnek is, ha nem igazoljuk le). Ki volt az, aki ezt a Madrid oldaláról aláírta? Stoichkov?
Mendezzel pedig szóba sem szabadna már állni.
Mendezzel pedig szóba sem szabadna már állni.
De létezhet. Ha a Madrid igazolásaiért felelős csoport balfaszoból áll. Amire megvan az esély.ergó semmilyen szinten nem létezhet ez a megállapodás.
+1Nekünk csak egy Alaba kell, minden mást megtudunk oldani utánpótlásból és kölcsönben levő játékosokból.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pérez is itt fórumozik, elkell adni mindenkit és újakat venninmate írta:Mekkora faszság, mi van ha Cé lesérül 6 hónapra? Mi van ha mellé véletlen Bale/Karim is? Vegyük meg a padra Hazardot emiatt, meg Griezmant?donor írta: meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben...
Mutass nekem 1 darab jobb bekket, aki ha eljönne Danilo helyére biztosan hozna egy jobb szintet, és tűrné is a padot. Egyet. Annyira nem prioritás őt lecserélni.
Nekünk csak egy Alaba kell, minden mást megtudunk oldani utánpótlásból és kölcsönben levő játékosokból.
de ilyen meg nincsen. közünk nincs és nem is volt hogy pénzt kéne valamiért is adni neki. ha 11 millió aláírási pénzt akar akkor nem kellett volna hosszabbítani és idén biztos megkapta volna. ha ő egy ígéretet vár miszerint mi elhozzuk akkor ő egyoldalúan ne hosszabbítson a MUval...kompenzációt fizetni DDGnek, a játékos és a klub közötti egyezség miatt.
amikor Roncit megvettük akkor is a MU-nak kellett volna az a 30 milliós bánatpénzt letenni és nem Roncinak.
ha DDG kapott bármiféle ígéretet papíron arra hogy megvesszük -- és ha nem akkor 11 milliót kap -- akkor a mi részünkről is kell egy olyan papírnak lennie, hogy ő meg vállalja hogy nem hosszabbít és ingyen jön. ergó semmilyen szinten nem létezhet ez a megállapodás.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mekkora faszság, mi van ha Cé lesérül 6 hónapra? Mi van ha mellé véletlen Bale/Karim is? Vegyük meg a padra Hazardot emiatt, meg Griezmant?donor írta: meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben...
Csak a végén nehogy Eibarok rugdalják az oldaláról a gólokat, meg sérülés esetén miatta bukjunk a BL-ben... Szörnyen gyenge az ember azokkal a zsiráf lábaival. Védekezésben kb azt sem tudja, hogy hová kellene állnia. Ha tolódni kell, szaladgál, mint akit a darazsak üldöznek. 1v1-ek nála úgy néznek ki, hogy 8-szor megveri bármilyen mezei játékos, egyszer felrúgja az ellenfelet, mint a bolondgombát, egyszer meg sikerül szerelnie. A beadásainál én már tényleg arra gondoltam, hogy szemüveg kellene neki, vagy kettős látása van, mert 10-ből 9-szer jó helyre menne a beadás, de belerúgja a legközelebbi védőbe (vagy csak kézis szokás szerint meg akarja félemlíteni őket ).Realista24 írta:Nagyjából ennyi a lényeg, illetve van már egy év madridi tapasztalata.Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
Többet bukhatunk rajta, mint 30 millió, de ez csak utólag derülhet ki
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???