De értettem, ennyi angolom van azért.ziro4vr írta:Lényeg hogy leesett neked....
Hát ezt mondom.ziro4vr írta:Blind nem rossz deal padra ha Alaba helyett Pogba jön mondjuk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:50
De értettem, ennyi angolom van azért.ziro4vr írta:Lényeg hogy leesett neked....
Hát ezt mondom.ziro4vr írta:Blind nem rossz deal padra ha Alaba helyett Pogba jön mondjuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 14:42
Lényeg hogy leesett neked....M1Ö írta:Olyan nagyon nagy gond Khediraval sem lett volna, ha arra lett volna használva amire lehet, kiegészítőnek.pheco írta:Khedira nem volt nektek elég Blind?
Blind főként azért lenne jó, mert 3 poszton tud játszani. Vagyis inkább 2, mert KHként inkább csak elégséges, de ott is használható, ha nagy a baj.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:28
Olyan nagyon nagy gond Khediraval sem lett volna, ha arra lett volna használva amire lehet, kiegészítőnek.pheco írta:Khedira nem volt nektek elég Blind?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 14:26
Ő vele is csak egy baj volt, 10 meccsnél többet lépett pályára egy szezonban.pheco írta:Khedira nem volt nektek elég Blind?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 4., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:17
Én sem hiszek benne, a világ 8. csodája lenne. Még ha maradt volna Guardiola, de így, hogy még változások is lesznek a Bayern-nél...nmate írta:Alaba nem fog összejönni, egy tálca söröm van rá.
Értettem, én is ilyen szerepkörre tudom elképzelni. Arra meg jó is lenne. Igaz, hogy nem olyan izmos, meg nem olyan stílusú, mint Casemiro, de nekem nagyon tetszett a játéka a védelem előtt.nmate írta:Blind nem a kezdőbe jönne nálam, hanem ilyen fix cserének/sérülés esetén beugrónak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 4., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 4., szombat 14:08
Egyébként ha nem sikerül semmi nagy nevet igazolni, akivel ténylegesen erősödne a kezdőnk, akkor jó ötlet lenne. KHnak nem volt jó, nem is értettem, hogy miért erőlteti LvG. Kicsi és még gyenge is mellé. Viszont a bal hátvéd posztot lehozta. Meg míg a posztján játszott, a védelem előtt, akkor a MU egyik legjobbja volt. Úgyhogy vele is lefednénk 2-3 posztot, csak nem olyan minőségben, mint Alabaval. Te jó Isten, ha az a transzfer össze jön...nmate írta: (Blind)
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 4., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 4., szombat 13:52
+mèg ugye,Nacho-bár minden tiszteletem-nem is tul gyors szèlsovèdonek.Igaz ez Danilora is igazh3x0r írta:De akkor meg ott vagyunk, hogy 4 posztra van 6 ember. (Marcelo, Ramos, Varane, Pepe, Carvajal, Nacho)wZoLee7 írta:Nacho
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 4., szombat 13:49
De akkor meg ott vagyunk, hogy 4 posztra van 6 ember. (Marcelo, Ramos, Varane, Pepe, Carvajal, Nacho)wZoLee7 írta:Nacho
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 4., szombat 12:44
De nem nagyon van.Bellerin nálam hahota kategoria.Ha lenne jobb opció nem sírnék utána.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 3., péntek 21:22
Ezt a hsz-t abszolút osztom, el tudom fogadni.Valamelyest egyébként meg is győzött.KAG írta:Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
Amúgy tényleg bosszantó, hogy a legkisebb csapatból egy ügyesebb támadó is 10/6x leszopatja.
Keresni kell valami fiatal gyereket a Castillaból vagy brazilból/franciából pár millióért aztán szépen beépítgetni idén Danilo helyére.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 3., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 3., péntek 20:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 3., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 3., péntek 19:45
Nem szabad félni,pozitívan kell hozzáállni.:)Isco 100%marad,Zidane lenyilatkozta,nem hiszem,hogy segget szeretne csinálni a szájából,nem az a tipus.James valószínű megy,azt szűrtem le Perez sunnyogásából,kitért a válasz elől,mikor kérdezték el adnák-e.Pogba had jöjjön csak,de ezt már túlbeszéltük,ez szubjektív,a többi meg még nagyon homályos.Asensionak lehet nem ártana még 1-2év rendszeres játék,Ha jön valaki előre.Én abban bízok,és azt is érzem,jön a Pogba-Alaba pakk,és verhetetlenek leszünk.Egy új korszak kezdete ez,mely ismét a sötétbe taszítja minden ellenfelünket és a Real Madrid csillaga fényesebben fog ragyogni mint bármikor.Ezt érzem,sajnálom,vagyis nemwZoLee7 írta:Én csak attól főlek, hogy ezen a nyáron lesz egy DDG vétel 50-ért, Lewa 70-75-ért, Pogba 100-ért. Sanitas marad. Navas, James, Isco el, Jamest nem is bánnám. Asensio nyár végén megy kölcsönbe, az utánpótlás egy tagja sem kerül az első csapathoz.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. június 3., péntek 19:42
Mondjuk azért nem mondhatnánk ezek után, hogy gyengültünk volna...Nem mondom, hogy ez a legfaszább megoldás, de azért nem lenne okunk sírni ezektől az érkezőktől.Én csak attól főlek, hogy ezen a nyáron lesz egy DDG vétel 50-ért, Lewa 70-75-ért, Pogba 100-ért. Sanitas marad. Navas, James, Isco el, Jamest nem is bánnám. Asensio nyár végén megy kölcsönbe, az utánpótlás egy tagja sem kerül az első csapathoz.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem