KAG írta:Jó volt ellenünk.
Olyasmi lehetett nála, mint nekünk Guti
Kis-közép csapatok ellen rendre szar. Ellenük meg felpörgött klasszis szintre.
Kicsik ellen se volt olyan nagyon gáz, általában jó volt, de néha a mezét küdlte csak ki, a megoldások nem jöttek. De rangadókra nagyon felpörgött mindig, összességében sajnálom, hogy megy. Nála jobbat sok ideig nem találunk az biztos, úgyhogy csapat szinten kell megoldani a pótlását, mert a szerepét egy az egyben nem tudja jelenleg senki átvenni.
csababarca írta:LE első évének tavaszán,meg előtte évben volt offon, egyébként magas szinten játszott mindig.
Őszén nem?
Toti írta:LE a büdös életben nem fogja lecserélni az első hármas egyik emberét sem, persze majd ha épp olyan a meccs akkor rakitic helyett nem rafinha vagy sr jön, hanem majd ő.
ja, másik meg, valahol olvastam, hogy aleix vidalt már adná is el a barca? ebben lehet igazság? az úgy nagyon komoly.
Szerintem nem is az lesz elsősorban a feladata, hogy az MSN-t tehermentesítse, hanem Init kell váltogatnia majd. Akkor meg játszhatna eleget. Most a válogatottban is az ő posztján tolta, nem is olyan rosszul. Rakitic helyett én inkább hoznám SR-t vagy Rafinhát, Denis túl támadó szellemű az ő posztjához, és nem is védkezik olyan jól, mint a másik két csikó.
Vidal meg elvileg nem megy, de Lucho valamiért nagyon kiakadt rá tavaly, az egyértelműen látszott. Most az előszezonban majd lesz alkalma talán javítani.. Bár én azt se bánnám, ha SR épülne be jobbhátvédnek, ősszel rangadókon is marha jól játszott azon a poszton, legalábbis a felhozatalhoz képest. Nem lenne sose a poszt legjobbja nyilván, de a Bilbao ellen pl nagyon jól és hasznosan tolta, támadásban jó volt, mellé rendre vissza is ért, ez meg akár azt is jelentheti, hogy Rakitic többet támadhat. Úgyhogy egyelőre én inkább őket próbálnám ki 1 évig, mint hogy Bellerínt hozzam kb 60 millióért.. KH-nek hoznám inkább Marquinhost, aztán ha mindkét játékos becsődölt, akkor vele még ki tudjuk húzni, aztán jöhet a Valenciás srác akár télen, vagy nyáron Bellerín, passzolom. De most még nem adnék ki nagy pénzeket arra a posztra.
Plusz hír, hogy Viettot felajánlotta az ügynöke elvileg a Barcának, mi meg lehet rá is repülünk.