Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Khedira nem volt nektek elég Blind?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én sem hiszek benne, a világ 8. csodája lenne. Még ha maradt volna Guardiola, de így, hogy még változások is lesznek a Bayern-nél...nmate írta:Alaba nem fog összejönni, egy tálca söröm van rá.
Értettem, én is ilyen szerepkörre tudom elképzelni. Arra meg jó is lenne. Igaz, hogy nem olyan izmos, meg nem olyan stílusú, mint Casemiro, de nekem nagyon tetszett a játéka a védelem előtt.nmate írta:Blind nem a kezdőbe jönne nálam, hanem ilyen fix cserének/sérülés esetén beugrónak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn nem vagyok Danilo ellen.Tolem maradhat.Nincs jobb opcio padra ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Alaba nem fog összejönni, egy tálca söröm van rá.
Blind nem a kezdőbe jönne nálam, hanem ilyen fix cserének/sérülés esetén beugrónak.
Blind nem a kezdőbe jönne nálam, hanem ilyen fix cserének/sérülés esetén beugrónak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyébként ha nem sikerül semmi nagy nevet igazolni, akivel ténylegesen erősödne a kezdőnk, akkor jó ötlet lenne. KHnak nem volt jó, nem is értettem, hogy miért erőlteti LvG. Kicsi és még gyenge is mellé. Viszont a bal hátvéd posztot lehozta. Meg míg a posztján játszott, a védelem előtt, akkor a MU egyik legjobbja volt. Úgyhogy vele is lefednénk 2-3 posztot, csak nem olyan minőségben, mint Alabaval. Te jó Isten, ha az a transzfer össze jön...nmate írta: (Blind)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nacho középhátvéd, ha mondjuk eltiltják Ramost, Varane kidől 1-2 hétre és Carvajalt is pótolni/pihentetni kell akkor mégis kit raksz középre? Danilo nem ANNYIRA rossz, mint amilyennek beállítjátok itt. Le fogja hozni a csere posztot bőven jól, BL döntőn is hasznosan szállt már be.
Marcelo (Blind), Varane (Pepe), Ramos (Nacho), Carvajal (Danilo) kibaszott tökéletes lenne. Pláne, hogy Blind pl bevethető középpályán is (tudom nem egy zseni, de olcsó, univerzális és tapasztalata is van valami) ill. egy gyengébb csapat ellen bőven elég a második sort nyüstölni, főleg ősszel. Nincs még a világon egy ilyen védelem, mint a miénk, de persze el kell adni továbbra is aki itt van, mert a másé mindig jobb.
Na, mindegy. Tovább nem rágom a témát, kicsit szélmalomharcnak érzem amit vívok már itt.
Marcelo (Blind), Varane (Pepe), Ramos (Nacho), Carvajal (Danilo) kibaszott tökéletes lenne. Pláne, hogy Blind pl bevethető középpályán is (tudom nem egy zseni, de olcsó, univerzális és tapasztalata is van valami) ill. egy gyengébb csapat ellen bőven elég a második sort nyüstölni, főleg ősszel. Nincs még a világon egy ilyen védelem, mint a miénk, de persze el kell adni továbbra is aki itt van, mert a másé mindig jobb.
Na, mindegy. Tovább nem rágom a témát, kicsit szélmalomharcnak érzem amit vívok már itt.
- morientes
+mèg ugye,Nacho-bár minden tiszteletem-nem is tul gyors szèlsovèdonek.Igaz ez Danilora is igazh3x0r írta:De akkor meg ott vagyunk, hogy 4 posztra van 6 ember. (Marcelo, Ramos, Varane, Pepe, Carvajal, Nacho)wZoLee7 írta:Nacho
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
De akkor meg ott vagyunk, hogy 4 posztra van 6 ember. (Marcelo, Ramos, Varane, Pepe, Carvajal, Nacho)wZoLee7 írta:Nacho
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nacho
- morientes
De nem nagyon van.Bellerin nálam hahota kategoria.Ha lenne jobb opció nem sírnék utána.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ezt a hsz-t abszolút osztom, el tudom fogadni.Valamelyest egyébként meg is győzött.KAG írta:Én egyedül azért nem basznám ki danilot kapásból mert:
-30 millió volt, nem buknék rajta egy év után 20 környékét.
-Tűri a padot.
Amúgy tényleg bosszantó, hogy a legkisebb csapatból egy ügyesebb támadó is 10/6x leszopatja.
Keresni kell valami fiatal gyereket a Castillaból vagy brazilból/franciából pár millióért aztán szépen beépítgetni idén Danilo helyére.
Arról nehezen győz meg valaki, hogy Danilo jó játékos és támadásban hasznos.
Viszont tény, hogy ha már "faszságoknál" tartunk valóban nem lehetne jól eladni.Drága volt,a padot tűri, talán lehet értelmesebb megtartani.
Ha lenne jobb opció nem sírnék utána.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nagyon csípem Lucast.
Lehet nem Ronaldo-Messi szint, nem sok ilyen van..De megbízható srác és mindig belead mindent. Ráadásul piszok jól kavargat mindig.Remélem jól fog menni neki az eb-n.
Off.Nézem most a tv-ben az angol-portugál meccs ismétlését.Annyira nem kedvelem az angol válogatottat,hogy az hihetetlen.Rém unalmas a játékuk.Offbúki
Lehet nem Ronaldo-Messi szint, nem sok ilyen van..De megbízható srác és mindig belead mindent. Ráadásul piszok jól kavargat mindig.Remélem jól fog menni neki az eb-n.
Off.Nézem most a tv-ben az angol-portugál meccs ismétlését.Annyira nem kedvelem az angol válogatottat,hogy az hihetetlen.Rém unalmas a játékuk.Offbúki
Lucas kapta a 9es mezt a válogatottban
http://www.marca.com/en/football/nation ... b463d.html
http://www.marca.com/en/football/nation ... b463d.html
- wZoLee7
Csak ha ez bekövetkezne, és nem működne a CR-Lewa-Bale támadó sor, Pogbának játszania kellene Kroos meg hátrébb megint visszaesne, nem jönnének az eredmények, ZZ szívná meg. Arról nem is beszélve, hogy bárki is érkezne a kapuba az vagy GOD modban tolná vagy már a pályára lépés előtt utálat venné körbe
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Nem szabad félni,pozitívan kell hozzáállni.:)Isco 100%marad,Zidane lenyilatkozta,nem hiszem,hogy segget szeretne csinálni a szájából,nem az a tipus.James valószínű megy,azt szűrtem le Perez sunnyogásából,kitért a válasz elől,mikor kérdezték el adnák-e.Pogba had jöjjön csak,de ezt már túlbeszéltük,ez szubjektív,a többi meg még nagyon homályos.Asensionak lehet nem ártana még 1-2év rendszeres játék,Ha jön valaki előre.Én abban bízok,és azt is érzem,jön a Pogba-Alaba pakk,és verhetetlenek leszünk.Egy új korszak kezdete ez,mely ismét a sötétbe taszítja minden ellenfelünket és a Real Madrid csillaga fényesebben fog ragyogni mint bármikor.Ezt érzem,sajnálom,vagyis nemwZoLee7 írta:Én csak attól főlek, hogy ezen a nyáron lesz egy DDG vétel 50-ért, Lewa 70-75-ért, Pogba 100-ért. Sanitas marad. Navas, James, Isco el, Jamest nem is bánnám. Asensio nyár végén megy kölcsönbe, az utánpótlás egy tagja sem kerül az első csapathoz.
Mondjuk azért nem mondhatnánk ezek után, hogy gyengültünk volna...Nem mondom, hogy ez a legfaszább megoldás, de azért nem lenne okunk sírni ezektől az érkezőktől.Én csak attól főlek, hogy ezen a nyáron lesz egy DDG vétel 50-ért, Lewa 70-75-ért, Pogba 100-ért. Sanitas marad. Navas, James, Isco el, Jamest nem is bánnám. Asensio nyár végén megy kölcsönbe, az utánpótlás egy tagja sem kerül az első csapathoz.
De nekem gyanús, hogy nem lesznek nagy változások, pláne hogy BL-t nyertünk. Egyedül a transzfer ban miatt gondolom, hogy lehetnek komolyabb igazolások.
Pereznél?Ronaldo09 írta:Még viccnek is erős.
Simán benne van a pakliban.
- wZoLee7
Én csak attól főlek, hogy ezen a nyáron lesz egy DDG vétel 50-ért, Lewa 70-75-ért, Pogba 100-ért. Sanitas marad. Navas, James, Isco el, Jamest nem is bánnám. Asensio nyár végén megy kölcsönbe, az utánpótlás egy tagja sem kerül az első csapathoz.
- morientes
Hozzácsapja mèg az oreg a copa meg az eb legjobbját,+Lewandowskit 75 gurigáèrt oszt meg is vagyunk.V. Mester 77 írta:Ez így nagyon jó lenne, de valljuk be vajmi keves az esélye, h a Real Madrid ennyivel zarjon egy átigazolási szezont.ziro4vr írta:-Sanitast lecserélni
-Sportigazgatót találni aki kompetens
-David Alaba
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
akik nem hallottak:
vasarnap este 18-tol Real - Ajax legendak meccse
vasarnap este 18-tol Real - Ajax legendak meccse
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8