Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lahm gólt fejel a barcának lehidalok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
micsodaaa góóól. lahm
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pepnek is vannak faszságai. Lahm a posztján a világ legjobbja, nem tudom minek kell erőltetni kp-n.
Pörgős meccs lesz.
Pörgős meccs lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal nem ő ül a padon.Vezetőedző: Gerardo Martino.
ha pedig már martino, ma ezt olvastam :
Az sem véletlen, hogy éppen Martinora esett a választás, mert mint utólag kiderült - azzal együtt, hogy nagyon kevés idő állt rendelkezésre az új edző megtalálására - Sandro Rosell közel 13 éve ismeri a szakvezetőt, abból az időből, amikor még éppen csak elkezdet edzői karrierjét Dél-Amerikában, és amikor a Barca elnöke Nike képviselő volt ugyanott.
Amit sokan talán feltételeztek - nevezetesen, hogy Messinek köze lehetett a szerződéshez - később cáfolódott, mert nem tudott róla Messi egészen az utolsó pillanatokig, ám az, hogy honfitársa és korai éveinek nagy ismerője lett a vezetőedző Barcelonában, már csak hab volt a tortán a csatár számára.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A mérkőzést egyébként a Sport Klub közvetíti, ha esetleg valaki nem tudná. Szóval aki teheti, az nézheti ott is és nem kell vesződnie a streamekkel.
- h3x0r
BAYERN MÜNCHEN-BARCELONA, 18:30 óra
München, Allianz Arena.
BAYERN: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Thiago - Robben, Lahm, Ribéry, Kroos - Müller. Vezetőedző: Josep Guardiola.
BARCELONA: Pinto - Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano - Song, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto - Messi, Tello, Alexis Sánchez. Vezetőedző: Gerardo Martino.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
17:55: A Barcelonát szállító autóbusz a dugóban ragadt és még nem érkezett meg a stadionhoz.
17:50: Igazi csemegével szolgál a szerda, hiszen a 7-0-s összesítéssel zárult BL-elődöntő visszavágóján játszik a Bayern München a tartalékos Barcelonával.
München, Allianz Arena.
BAYERN: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Thiago - Robben, Lahm, Ribéry, Kroos - Müller. Vezetőedző: Josep Guardiola.
BARCELONA: Pinto - Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano - Song, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto - Messi, Tello, Alexis Sánchez. Vezetőedző: Gerardo Martino.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
17:55: A Barcelonát szállító autóbusz a dugóban ragadt és még nem érkezett meg a stadionhoz.
17:50: Igazi csemegével szolgál a szerda, hiszen a 7-0-s összesítéssel zárult BL-elődöntő visszavágóján játszik a Bayern München a tartalékos Barcelonával.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Seven up 2.0 Bár sztm Pep nem hagyja nagyon el ázni a katalánokat'shutterisland írta:Bayern line-up (official): Neuer - Rafinha Boateng Dante Alaba - Lahm Thiago Kroos - Robben Muller Ribery
Barca lineup vs Bayern: Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Song, Dos Santos, Sergi Roberto - Alexis, Messi, Tello
7
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
Bayern line-up (official): Neuer - Rafinha Boateng Dante Alaba - Lahm Thiago Kroos - Robben Muller Ribery
Barca lineup vs Bayern: Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Song, Dos Santos, Sergi Roberto - Alexis, Messi, Tello
7
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
EnzoZidane89 írta:"Igen igaz. Szeretek új ruhákat,parfümöket és hajápolási termékeket venni. Például én is borotválom a lábamat,de egyáltalán nem tartom magam metroszexuálisnak. Ez több mint Beckham dolgai,de ő inkább elegáns"( Az uccsó mondtatban nem vagyok biztos)
"Ez inkább olyan Beckham féle dolog, bár ő elegánsabb.." vagy ilyesmi:)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak aztán Guardiola össze ne keverje az öltözòt,vagy a kispadot...még jó, hogy nem szegény tata lesz este a padon, szép debütálás lenne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hétfőn.Galacticos írta:a barcánál mikor csatlakoznak a kerethez a spanyolok meg a brazil játékosaik?
- Galacticos
a barcánál mikor csatlakoznak a kerethez a spanyolok meg a brazil játékosaik?
- 'shutterisland
még jó, hogy nem szegény tata lesz este a padon, szép debütálás lenne.
ebből a legerősebb 11 is : pinto - adriano,masch,bartra,montoya - song,roberto,jds - messi,tello,alexis
de nyilván játszani fog az alsó sor is, akik közül hármat nem is ismerek.
1.53 volt a bayern-re.
A keret: Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Jonathan, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintillà, Samper, Ilie, Gabarrón, Dongou, Espinosa, Kiko Femenía.
ebből a legerősebb 11 is : pinto - adriano,masch,bartra,montoya - song,roberto,jds - messi,tello,alexis
de nyilván játszani fog az alsó sor is, akik közül hármat nem is ismerek.
1.53 volt a bayern-re.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
"Igen igaz. Szeretek új ruhákat,parfümöket és hajápolási termékeket venni. Például én is borotválom a lábamat,de egyáltalán nem tartom magam metroszexuálisnak. Ez több mint Beckham dolgai,de ő inkább elegáns"( Az uccsó mondtatban nem vagyok biztos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem nagy kérés, tiszteld meg a fórumozókat egy kis magyar összefoglalóval. KösziNeymar a francia Surface című lapnak nyilatkozott:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pont most akartam leírni a véleményemet erről az egészről (Messi stb.), de így inkább hanyagolom.
Neymar a francia Surface című lapnak nyilatkozott:
"Yes, it's true that I like to go out and buy new clothes, nice perfumes and hair products. I also shave my legs for example, but I don't consider myself a metrosexual. That's more Beckham's thing – he's more stylish".
Neymar a francia Surface című lapnak nyilatkozott:
"Yes, it's true that I like to go out and buy new clothes, nice perfumes and hair products. I also shave my legs for example, but I don't consider myself a metrosexual. That's more Beckham's thing – he's more stylish".
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mindenki aaposan megdolgozott a figyelmeztetésért
én még utólag se tartom őt hibának, nagyon kellett valaki, aki itt rendbe teszi a dolgokat, mert ami itt volt hosszú éveken át az valami borzasztó volt...mahitoo(Henke) írta: A másik nagy hiba szerintem Mou kinevezése volt. Tartom, hogy se emberileg, se játékfelfogásban nem illett a Real Madridhoz.
a Real az utóbbi időszakban bőven a Barca fölé kerekedett, ezt elvitatni nem lehet tőle, játszottunk 3 BL elődöntőt, most ha kicsit máshogy alakulnak a dolgok egy BL is lazán leeshetett volna...
egyedül ez a balhé itt a vége felé volt erős... de szakmailag Iker padoztatása teljesen jó döntés volt.
én nem bántam meg, hogy idejött, szükség volt rá és ha csak egy kicsit máshogy alakulnak a dolgok...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért irányít egy "apró" birodalmat is a magánszférában.ereztől ami elvitathatatlan, hogy mindene a Real Madrid, mióta szegény megözvegyült, gondolom hatványozottan. Én ezt tisztelem is benne, valamint szimpatikus magánembernek is tűnik
Nem lehet rámondani, hogy egyértelműen hiba volt. Volt amiért rossz döntés volt, de volt amiért jó.A másik nagy hiba szerintem Mou kinevezése volt. Tartom, hogy se emberileg, se játékfelfogásban nem illett a Real Madridhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema