OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
Az a kefír bizniszből lett, Corvinusba rendeltek egy raklappalnmate írta: Pedig azt hittem ebből lett a rózsaszín James mez
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig azt hittem ebből lett a rózsaszín James mezpheco írta:Sajnos nem, én csak a pénzt ölöm a sulibaziro4vr írta:https://www.youtube.com/watch?v=-oJ9S-kTFKA
Pheco te vagy a bge-s ugye? Remélem jól megszedted magad legalább.
Kovács Tamáson jót derültem a videóban Stat1-2-t tanított, de kirúgták, mert tartott vizsgafelkészítőt jó pénzért zsebre, aztán 70-ből kb 5-en mentek át a vizsgáján
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sajnos nem, én csak a pénzt ölöm a sulibaziro4vr írta:https://www.youtube.com/watch?v=-oJ9S-kTFKA
Kovács Tamáson jót derültem a videóban Stat1-2-t tanított, de kirúgták, mert tartott vizsgafelkészítőt jó pénzért zsebre, aztán 70-ből kb 5-en mentek át a vizsgáján
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=-oJ9S-kTFKA
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
online könyvespolcon fent van. (mag)rashidm írta:Hol lehet megvenni a Tibi atya könyvét? Elvileg már nem kapható a boltokban. Vagy aki keres talál (mag)?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Okmányirodánál elvileg meg lehet érdeklődni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
az én sem tudom hol lehet követni hogy mennyinél járunk. engem tavaly büntettek meg X pontra. a rendőr 7-8 pontokkal fenyegetett, de amit meg a csekrre írt aszerint 3 jár. viszont sehol sincs feltüntetve hogy végül mennyit kaptam meg azóta le is járt az 1 év. szólva törlődött.
- Galacticos
Valaki nem tudja h meglehet e nezni v kerdezni valahol hogy hany bunteto pont van a jogsimba?
Most megbuntettek telefonalasert es kaptam 3mat. De a multkor is megbuntettek es akkor nem fogadtam el a helyszinit es fel lettem jelentve (de jobban jartam sokkal..) es akkor nem volt a levelbe h kaptam volna. De ez lehetseges hogy feljelentes utan kivizsgaltak h valoban hibaztam es nem kaptam bunteto pontot?
Most megbuntettek telefonalasert es kaptam 3mat. De a multkor is megbuntettek es akkor nem fogadtam el a helyszinit es fel lettem jelentve (de jobban jartam sokkal..) es akkor nem volt a levelbe h kaptam volna. De ez lehetseges hogy feljelentes utan kivizsgaltak h valoban hibaztam es nem kaptam bunteto pontot?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Almát a körtével. Rossz hasonlat.Pipita írta:Trump és Clintonné között választani meg pont olyan mint Gyurcsány meg Orbán között. Kinek ez, kinek az, de mindkettő szar.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
http://444.hu/2016/06/06/a-toertenelem- ... elmeztetes
A vége miatt még témába is vág.
Trump és Clintonné között választani meg pont olyan mint Gyurcsány meg Orbán között. Kinek ez, kinek az, de mindkettő szar.
A vége miatt még témába is vág.
Trump és Clintonné között választani meg pont olyan mint Gyurcsány meg Orbán között. Kinek ez, kinek az, de mindkettő szar.
- nmate
Persze ez jogos, csak eddig nem igazán állt mellette. Aztán 1 hónap alatt hirtelen jön, hogy támogatja mindenben. Ez a hirtelen fordulat azért elég fura, persze a lényegi rész nem ez, hanem ami a háttérben mehet.Bencze írta: Meg egyebkent is, hogy nezne ki, ha a republikanus jeloltet nem tamogatja a republikanus hazelnok?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Paul Ryan egy evig lesz Trump alatt hazelnok, az o tamogatasa csak tobb szavazatot hoz. Meg egyebkent is, hogy nezne ki, ha a republikanus jeloltet nem tamogatja a republikanus hazelnok? Csakugy, mint a partelnok, aki csak azert tamogjat Trumpot, mert nem maradt mas. Mindenesetre erdekes lesz. Csak Clintont ne valasszak meg...
- nmate
Nem tündérmese ez, már el is kezdődött a dolog a házelnökkel. Ő egy hónapja még azt mondta nem látja Trumpban a következő elnököt, most meg beállt támogatónak. Vagy ilyesmi...Bencze írta:Nem tudom Trumpot mennyire erdemes komolyan venni egyelore. Nem lepodnek meg, hogy most a kampany soran csak begyujtene a szukseges szavazatokat az amugy kevesbe ertelmes republikanus szavazoktol es a penzebol osszevasarolna elit szakembereket a kormany minden agara. Bar lehet ez egy fairy tale-nek hangzik, de szerintem nem elkepzelhetetlen.
http://www.gazettextra.com/20160602/pau ... icy_agenda
Meg is van.
- Bencze
Nem tudom Trumpot mennyire erdemes komolyan venni egyelore. Nem lepodnek meg, hogy most a kampany soran csak begyujtene a szukseges szavazatokat az amugy kevesbe ertelmes republikanus szavazoktol es a penzebol osszevasarolna elit szakembereket a kormany minden agara. Bar lehet ez egy fairy tale-nek hangzik, de szerintem nem elkepzelhetetlen.
- nmate
Mindegyikkel súlyos gondok lesznek. Ha a demokraták nyernek, egyre inkább zúdulnak majd az arab terroristák mindenfelé. Ha Trump, akkor meg szépen jönnek az analfabéta döntések, mint hogy pl olajból meg kőszénből akar megélni... nem vagyok egy politológus, csak reggel a kávé mellé olvasom miket művelnek, de szánalmas idióta barom mind.
- Bencze
Trump egyik legnagyobb negativuma, hogy Putint nem tekinti egy ellensegnek, mint gyarkorlatilag minden elnok a hideghaboru ota. Egyebkent en nem latom ez mert lenne problema, talan nem kene felni egy harmadik vilaghaborutol.
Clinton szora sem erdemes, valoban nagyobb hiba lenne Trumpnal.
Sanders lenne az idealis elnok, emberunk tenyleg megreformalna par dolgot az orszagban ami viszont tomegeknek nem tetszik. Pedig ez lenne a helyes ut, talan 2020-ban rajonnek. Ot leketszinuzni hatalmas baromsag, de olvastam mar vadabbakat is itt a forumon.
Clinton szora sem erdemes, valoban nagyobb hiba lenne Trumpnal.
Sanders lenne az idealis elnok, emberunk tenyleg megreformalna par dolgot az orszagban ami viszont tomegeknek nem tetszik. Pedig ez lenne a helyes ut, talan 2020-ban rajonnek. Ot leketszinuzni hatalmas baromsag, de olvastam mar vadabbakat is itt a forumon.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
trump legnagyobb erénye, hogy nem árul zsákbamacskát. Az amerikai nép tudja mire számíthat ha őt választják, a többi kétszínűről pedig nem igazán..szóval én már csak azért is trumpra nyomnék:D