Annyira azért ne. James-t is bőőőven áron felül szereztük meg. Pogba is lesz 100+, közbe már lassan annak is eljön az ideje, hogy váltani is akar, akkor igazán lehetne olcsóbb. Tudom, tudom élő szerződése van, meg az árak is eldurvultak, ez a mai piac. De basszus, a határ a csillagos ég és mostantól 5ből 4 igazolásunk 100 milliós lesz?wZoLee7 írta:(még ha fizetünk is).
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Én is így hiszem, bár én még mindig hiszek Alababan. Ha eljutottunk hivatalos ajánlatig, akkor szerintem lehet ott egyezkedni. Mondhatni, hogy a pótlása sem teljesen szükségszerű. Bár érdekes lenne, ha pont most lenne értelmes igazolási koncepciónk, amikor a csapból is Pogba folyik. Nem lennék meglepve, ha James meg Kovacic is valamilyen úton a Juveban kötne ki végül, de az egyik szinte biztos.
Csatár csere is kell, de én valahogy nem akkora nevet akarok, mint Auba, mert szerintem nem lehet ezt jól leosztani. Jesét kell elküldeni, aztán valami fiatal tehetséges játékost keresni meg Marianot megnézni.
Balhátvéd jelöltek közül meg Wendell szimpatikusabb, mint Rodriguez.
Csatár csere is kell, de én valahogy nem akkora nevet akarok, mint Auba, mert szerintem nem lehet ezt jól leosztani. Jesét kell elküldeni, aztán valami fiatal tehetséges játékost keresni meg Marianot megnézni.
Balhátvéd jelöltek közül meg Wendell szimpatikusabb, mint Rodriguez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Pogba, Aubameyang + egy bal hatved lesz ebbol.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Mert a komplett védelem sérült volt idén. Középpályán meg jól álltak mindig is. Ezért lehetne ALabat megvenni azzal, hogy itt a helye a középpályán.ziro4vr írta:Idén nem nagyon volt kp-s ahogy emlékszem, vagy belső védő vagy szélső. Tavaly voltak vagy még az első guardiola évben olyan felállások, hogy Alaba-xy-Lahm a kp-n, akkoriban volt Rafinha meg Bernat a két szélsővédő.
Túl sok lenne mindkettő.numberone1 írta:Hoznam Pogbat es Alabat is. Pogba, mert a kp-n nincs golra toro ember. Alaba, mert harom poszton is bevetheto.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor ez elég egyértelműen egy Pogba lesz, aminek része is lehet akár James, önmagában is egy minőségi csere lenne (még ha fizetünk is). Hátra is láttam írtatok opciókat. Meglássuk, EB végéig úgy sem fog történni semmi sem.Realista24 írta:Alabát el is lehet felejteni. A bajorok elég egyértelműek voltak.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyebkent van arrol vmi info, h mennyit kolthet Zizou a nyaron? Remelhetoleg Jamesert lehuzunk vkit.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alabát el is lehet felejteni. A bajorok elég egyértelműek voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hoznam Pogbat es Alabat is. Pogba, mert a kp-n nincs golra toro ember. Alaba, mert harom poszton is bevetheto.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Idén nem nagyon volt kp-s ahogy emlékszem, vagy belső védő vagy szélső. Tavaly voltak vagy még az első guardiola évben olyan felállások, hogy Alaba-xy-Lahm a kp-n, akkoriban volt Rafinha meg Bernat a két szélsővédő.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nem éreztem felőled semmilyen provokációt, szóval nincs gond. A statisztikákról meg annyit, hogy a legtöbb esetben csak azt mutatja, hogy hol kezdte a meccset, és az sajnálatosan nincs benne, hogy később a 90 perc alatt akár más posztokra rakták át az adott játékost. Alaba meg talán a leguniverzálisabb játékos a mai futballban így ez rá hatványozottan igaz. Nekem kétségem nincs afelől, hogy eltudná játszani azt a posztot, amit Casemiro legalább olyan jól, de nyilván az ideális az lenne, ha Kroos és Modric mellett játszana a középpályán, és nem egy sorral hátrébb. Mondjuk lényegtelen ilyen dolgokról beszélni, mert nem valószínű, hogy a Bayern elengedi, így pedig, én a Kanté/Verratti duóból próbálnám az egyiket megszerezni.Valoban csak nehany (12?) Bayern meccset lattam az elmult szezonok soran, akkor mindig balhatved volt. Viszont persze utananeztem, transfermarkton peldaul azt irtak hogy 33-szor volt center midfield, es csupan 5-szor defensive midfield (ezt mar Beno bemasolta egyszer egyebkent). Erre alapoztam a velemenyem. Ha provokaltalak, akkor elnezest kerek.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Casemiro telibe az, de ha már szerinte Busquets is az, akkor azért nem ártana megnézni, hogy azért észben mekkora szint különbség van a két "vkp" között. De lehet mondani bárkit, mert pl Vidal vagy Xabi, vagy épp amikor Lahm vagy Alaba játszott vkp-t is kicsit képzettebb játékos mozgott ott mint nálunk. Gondolom az olasz vkp-ket se kell mondani, hogy nem eszetlen focisták lennének, mert Marchisio és Verratti se az. De lehetne ezt sorolni elég sok csapatnál szerintem. Persze fasza Casemiro meg minden, de azért Alaba baszott nagy erősítés lenne erre a posztra, még úgyis, hogy a gyerek 3-4 poszton tud focizni. (Mikor hol van kedve ) És igen köztük vkpt is.M1Ö írta:Akik mellette érveltünk, egyikünk sem azt írta, hogy vkp. Szezon elején Kroos sem vkp volt, a Barcaban Busquets sem vkp, vannak példák.Veidt írta:Ez csak par ember fejebol pattant ki itt, mert most vedot jatszik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Wzolee par kommenttel feljebb szo szerint azt irta, de mar mastol is lattam ezt. Mindegy igazabol, en nem akarok semmilyen vitat gerjeszteni itt ezzel, de nekem nagyon fantasy ez az Alaba-Kroos-Modric kozeppalya.M1Ö írta: Akik mellette érveltünk, egyikünk sem azt írta, hogy vkp. Szezon elején Kroos sem vkp volt, a Barcaban Busquets sem vkp, vannak példák.
Valoban csak nehany (12?) Bayern meccset lattam az elmult szezonok soran, akkor mindig balhatved volt. Viszont persze utananeztem, transfermarkton peldaul azt irtak hogy 33-szor volt center midfield, es csupan 5-szor defensive midfield (ezt mar Beno bemasolta egyszer egyebkent). Erre alapoztam a velemenyem. Ha provokaltalak, akkor elnezest kerek.poronty írta: Nem provokációnak szántam. Csak gondoltam nem néztél nagyon Bayern meccset az elmúlt években, ha azt írtad, hogy nem játszott középpályást. Ha pedig ez így van, akkor honnan tudnád, hogy játszott-e VKP-t vagy nem. Én úgy tudom, hogy a válogatottban is a középpálya közepéről ő védekezik többet illetve a Bayernbe is volt nem egyszer, hogy a mérkőzés közben feljebb tolták egy sorral, ha égett a ház, vagy még inkább támadólag lépett fel a csapat.
Amugy a mezonymunkas valaszodra reagalva: sajnos tenyleg messze van az altalad emlitett jatekosoktol, nekem kulonosen Kuyt volt ebbol a szempontbol onnan a kedvencem, hatalmas munkabirasu jatekos volt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akik mellette érveltünk, egyikünk sem azt írta, hogy vkp. Szezon elején Kroos sem vkp volt, a Barcaban Busquets sem vkp, vannak példák.Veidt írta:Ez csak par ember fejebol pattant ki itt, mert most vedot jatszik.
Inkább Te provokáltál. Ő csak hasonló stílusban reagált.Veidt írta:innentol kezdve csak azt nem ertem hogy minek kell provokalni. Mar masodszor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Nem provokációnak szántam. Csak gondoltam nem néztél nagyon Bayern meccset az elmúlt években, ha azt írtad, hogy nem játszott középpályást. Ha pedig ez így van, akkor honnan tudnád, hogy játszott-e VKP-t vagy nem. Én úgy tudom, hogy a válogatottban is a középpálya közepéről ő védekezik többet illetve a Bayernbe is volt nem egyszer, hogy a mérkőzés közben feljebb tolták egy sorral, ha égett a ház, vagy még inkább támadólag lépett fel a csapat.Valoban, akkor tevedtem, amit el is ismertem, innentol kezdve csak azt nem ertem hogy minek kell provokalni. Mar masodszor.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Veidt
Valoban, akkor tevedtem, amit el is ismertem, innentol kezdve csak azt nem ertem hogy minek kell provokalni. Mar masodszor.poronty írta:Van, akinek meg az pattant ki a fejéből, hogy Alaba az elmúlt 4 évben nem játszott a középpályán.Nem akarom megint kezdeni, de Alaba egyaltalan nem vkp. Ez csak par ember fejebol pattant ki itt, mert most vedot jatszik.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
Van, akinek meg az pattant ki a fejéből, hogy Alaba az elmúlt 4 évben nem játszott a középpályán.Nem akarom megint kezdeni, de Alaba egyaltalan nem vkp. Ez csak par ember fejebol pattant ki itt, mert most vedot jatszik.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Srácok. A köv szezonra úgy jönnek a játékosok, hogy 1 hét volt a nyaralás. Megint belenyomnak a lábba 50-60 meccset. Rohadtul nem lesz kevés a Modric, Kroos, Pogba a 2 posztra. Majd ZZ vakarhatja, hogy melyik kettő kezdjen mondjuk a Barca elleni meccsen... DE nem akarom azt látni ősszel, hogy Modric a seggén veszi a levegőt vagy Kroos a 60. percben már lépni se tud, aztán tavasszal meg csak rohanunk az eredmény után, meg télen azt se tudjuk kivel pótoljuk a kidőlt játékosokat, mert a csapat arról híres, hogy senki se sérült, ha meg igen, akkor gyorsan a csapat rendelkezésére áll megint.
Meg ne akkor akarjunk már Modric pótlást keresni, amikor már késő. Modric nagy király, egyik kedvencem, mint szerintem sokaknak, de ne éljünk álomvilágban! 30 éves a horvát [31 lesz szeptemberben], max 2 évet adok neki ezen a szinten. Most nyáron jön Pogba, hárman letolják, amit kell jövőre meg meglátjuk.
+ Ha idén nem robbantunk Pogbáért, akkor majd a Barca vagy Conte vagy valaki más és jó pár évig nem lesz hozzá fogható elérhető középpályás.
Ilyen hosszú szezon után, amikor a nyár is meg van töltve, akkor NE akarjunk már 18-20 névvel nekimenni a szezonnak. Elfér mind a 3 és megfogják kapni a játékpercet az biztos!
Meg ne akkor akarjunk már Modric pótlást keresni, amikor már késő. Modric nagy király, egyik kedvencem, mint szerintem sokaknak, de ne éljünk álomvilágban! 30 éves a horvát [31 lesz szeptemberben], max 2 évet adok neki ezen a szinten. Most nyáron jön Pogba, hárman letolják, amit kell jövőre meg meglátjuk.
+ Ha idén nem robbantunk Pogbáért, akkor majd a Barca vagy Conte vagy valaki más és jó pár évig nem lesz hozzá fogható elérhető középpályás.
Ilyen hosszú szezon után, amikor a nyár is meg van töltve, akkor NE akarjunk már 18-20 névvel nekimenni a szezonnak. Elfér mind a 3 és megfogják kapni a játékpercet az biztos!
- Veidt
Nem akarom megint kezdeni, de Alaba egyaltalan nem vkp. Ez csak par ember fejebol pattant ki itt, mert most vedot jatszik.wZoLee7 írta:Alaba vkp-s
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alaba vkp-s, Kroos nem. Dehogy játszana előrébb Alaba
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jönne Alaba, akkor szerintem ő is ott játszana, ahol esetleg Pogba vagy ahol most játszott Kroos. Toni mindkét sztárigazolás esetén szerintem hátrakerülne a tavalyi posztjára. Viszont mind Pogba, mind Alaba többet tenne a védekezéshez, mint James vagy Isco, tehát Kroosnak is jobb lenne most az a hátsó poszt, mint tavaly vagy az idei szezon első felében.wZoLee7 írta:Addig oké, de képzeld el ezt a Modic-Kroos-Pogba hármassal. Kroos egyszerűen nem szeret és szerintem nem is akar olyan hátul játszani. Sokkal jobban megy neki ott ahol most tolta, jobban is élvezi. Egy Pogba kedvéért megint lökjük le Kroost. Alaba többet tudna hozzáadni ehhez a kerethez.
Ezekkel az igazolásokkal Case szívná meg a legjobban, mert a nevek alapján egyértelmű, hogy padra kerülne. Ha meg be is válna a Modric-Kroos-Alaba/Pogba, akkor meg pláne egyértelmű, hogy a brazil padozik.
Én egyébként megvárnám Kanté mit produkál az EB-n, aztán esetleg őt hoznám Case versenytársának. Modric rotálására ott lenne Kova, Krooséra pedig Isco/James, amelyik marad. De Alaba vagy Pogba leigazolásánál sem dőlök a kardomba, csak tudja helyén kezelni őket Zizou és folytassa azt a rotálást, amit láttunk tőle ebben a félévben.