Kovacic-nak is volt ilyenek miatt nem egy eladott labdája és tökéletes szlalom után elcseszett támadás. Utána jött a kaparás, hogy vissza szerezze, azt is amolyan di María-san.Kerlon írta:M viszont gondolkozás nélkül, ösztönből ment előre, Kovacic meg gondolkozik is.
Mateo Kovačić - 23
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mateo Kovačić - 16
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ezzel nem értek egyet, de a dinamikájuk, fürgeségük tényleg hasonló. DM viszont gondolkozás nélkül, ösztönből ment előre, Kovacic meg gondolkozik is.M1Ö írta:Majd nézd csak meg jobban! Mozgásra meg stílusra is. DM-nek kicsit fürgébbek a cselei, de szerintem nagyon hasonló a játékuk. Legalább is, mikor Carlo egyel hátrébb tette és ugyanezen a poszton játszott mint most Mateo, akkor szerintem ugyanaz volt a 2 játékos játéka.ziro4vr írta:Máshol írták, hogy tiszta DM. Ahha, max fifában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Majd nézd csak meg jobban! Mozgásra meg stílusra is. DM-nek kicsit fürgébbek a cselei, de szerintem nagyon hasonló a játékuk. Legalább is, mikor Carlo egyel hátrébb tette és ugyanezen a poszton játszott mint most Mateo, akkor szerintem ugyanaz volt a 2 játékos játéka.ziro4vr írta:Máshol írták, hogy tiszta DM. Ahha, max fifában.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Angliában bajban lesz az esővel akkorziro4vr írta:Azt sose mondtam, csak egy vágy volt amit így próbáltam bevonzani. Mint patot hehe.El Maestro írta:Mint pl. hogy Ilkay a Realban köt ki?
És amúgy is, nem bírna el a csapat két, lusta, buta, esőt nem kedvelő pléjert if you know....
But, lehet Karim is csak ezért nem igazolt az Arsenalba eddig...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelmű. 1 évet kiszenved aztán megy Madridba, Kovácsért 1-1be.El Maestro írta:Sokat nem nyomja akkor majd Manchesterben. Hamar megunja...ziro4vr írta:És amúgy is, nem bírna el a csapat két, lusta, buta, esőt nem kedvelő pléjert if you know....
Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Sokat nem nyomja akkor majd Manchesterben. Hamar megunja...ziro4vr írta:És amúgy is, nem bírna el a csapat két, lusta, buta, esőt nem kedvelő pléjert if you know....
- ziro4vr
Azt sose mondtam, csak egy vágy volt amit így próbáltam bevonzani. Mint patot hehe.El Maestro írta:Mint pl. hogy Ilkay a Realban köt ki?
És amúgy is, nem bírna el a csapat két, lusta, buta, esőt nem kedvelő pléjert if you know....
Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Realista24 írta:Még jöhet, mindig kell egy csökkentett munkaképességű, hogy kedvezőbb legyen az adózás.El Maestro írta:Mint pl. hogy Ilkay a Realban köt ki?
Neki már vége. Shittyben csak leépül, mint az összes többi. 30 évesen visszavonul és elindít egy street food kitchent.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még jöhet, mindig kell egy csökkentett munkaképességű, hogy kedvezőbb legyen az adózás.El Maestro írta:Mint pl. hogy Ilkay a Realban köt ki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
Mint pl. hogy Ilkay a Realban köt ki?
- ziro4vr
Amúgy hazudtam, kérne elnézést a franc. Meg amúgy is, mindig igazam van.El Maestro írta: Bullshit. Irjad a bocsanat kerest es akkor maradhatsz forumozni. Kesobb talan meg admin is lehet beloled.
Nem illik.
- El Maestro
ziro4vr írta:Én már leírtam, szerintem nem Madridba való a srác, ide vagy kellően alázatos vagy kellően, de inkább extrán tehetséges emberek kellenek. 1-2 kivétel van, de azok nem kerültek ennyibe és nem ennyire semlegesek mint ő. Máshol lehet húzóember, itt sose lesz. Ha rámcáfol majd jövök ide elnézést kérni.
Bullshit. Irjad a bocsanat kerest es akkor maradhatsz forumozni. Kesobb talan meg admin is lehet beloled.
- ziro4vr
Én már azt sem értem miért kell hozzá hasonlítgatni. Abba meg bele sem megyek, mert nem láttam a srácot, max kétszer, videók nem érdekelnek. De a BM vezetőinek elég jó szeme van az ilyen arcokhoz. Nyilván ők sem tévedhetetlenek mielőtt valaki felhoz egy ellenpéldát.
Máshol írták, hogy tiszta DM. Ahha, max fifában.
Én már leírtam, szerintem nem Madridba való a srác, ide vagy kellően alázatos vagy kellően, de inkább extrán tehetséges emberek kellenek. 1-2 kivétel van, de azok nem kerültek ennyibe és nem ennyire semlegesek mint ő. Máshol lehet húzóember, itt sose lesz. Ha rámcáfol majd jövök ide elnézést kérni.
Máshol írták, hogy tiszta DM. Ahha, max fifában.
Én már leírtam, szerintem nem Madridba való a srác, ide vagy kellően alázatos vagy kellően, de inkább extrán tehetséges emberek kellenek. 1-2 kivétel van, de azok nem kerültek ennyibe és nem ennyire semlegesek mint ő. Máshol lehet húzóember, itt sose lesz. Ha rámcáfol majd jövök ide elnézést kérni.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Megneztem par Benfica meccset direkt miatta. Jo jo, de nem erzem hogy tenyleg 60 meg 70 milliokat erne, de meg 35-t sem, amennyiert vegul elvittek. Mondjuk Martialnal ugyanezt ereztem mikor Monacobol ment a MU-ba, aztan a gyengebb meccsei ellenere is eleg jol bevalt es nagy tehetsegnek tartom. Majd kiderul.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
Jutyub videók alapján megmondod ki a jobb? Tenyérjóslást vállalsz? Vagy lehetnél te az új polip aki megtippelte a meccseket. No offense, de ezt nem bírom.Veidt írta: Nagyon jo ez a video. Oke hogy 3 evvel idosebb, de en tobbet latok benne mint Renato Sanchesbe pl.
(amugy 5:26, Kovacic megmutatja Jamesnek hogy kell az ellenfel utan futni )
Nem illik.
- M1Ö
Ezek után a videók után is azt mondom, hogy nekem 1 az 1ben tiszta DM. Robbanékony, nagy munkabírású, jól cselez és még szeme is van a játékhoz. Írtam már korábban, hogy a hibái nem a meccshiány miatt jöttek, hanem mert ilyen a stílusa. Szerintem abszolút nem Modric utód, de hogy rohadtul nem passzolnám el, az tuti. Aranyat érhet még nekünk, remélem az Ő esze is megjön, hogy egy Real Madridban játszik.
Itt egy másik videó paleszéhez pluszba. Sok minden azonos a videókban, a kettőből kéne egyet gyúrni, az lenne az igazi. Remélem fasza EB-t hoz le a srác, általában jól szokott mozogni a nemzeti csapatban, szerintem most se lesz ezzel gond.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nagyon jo ez a video. Oke hogy 3 evvel idosebb, de en tobbet latok benne mint Renato Sanchesbe pl.palesz77 írta:Ha már Kova. Szezon összefoglaló róla, eszméletlen, hogy milyen sebességgel indul meg. Az meg látszik, hogy szme is van azért, tényleg fejben hiányzik csak nála valami, kérdés, hogy csak egyelőre, vagy teljesen. A heyletekben én sem engedném el opció nélkül, ha fejben sikerül magát összerakni, akkor nagyon sokra viheti még.
(amugy 5:26, Kovacic megmutatja Jamesnek hogy kell az ellenfel utan futni )
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki ilyen fiatalon, egy év után feladja egy Real Madridban, az minek jött ide?
Meg hát ki a facom, hogy ilyeneket nyilatkozzon? Nála nagyobbak nem mernek így beszélni egy felemás év után...felkúr agyilag, pedig csípném, ha maradna.
Aki meg elmenne egy Milanba most a Realból, az menjen is inkább.
Meg hát ki a facom, hogy ilyeneket nyilatkozzon? Nála nagyobbak nem mernek így beszélni egy felemás év után...felkúr agyilag, pedig csípném, ha maradna.
Aki meg elmenne egy Milanba most a Realból, az menjen is inkább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha már Kova. Szezon összefoglaló róla, eszméletlen, hogy milyen sebességgel indul meg. Az meg látszik, hogy szme is van azért, tényleg fejben hiányzik csak nála valami, kérdés, hogy csak egyelőre, vagy teljesen. A heyletekben én sem engedném el opció nélkül, ha fejben sikerül magát összerakni, akkor nagyon sokra viheti még.
Azt viszont remélem, hogy nem a Milanba megy, ha megy, fejben csak mégjobban leépülne ott a sok kiégett sztár mellett..
Azt viszont remélem, hogy nem a Milanba megy, ha megy, fejben csak mégjobban leépülne ott a sok kiégett sztár mellett..