Hiaba ment el.német foldrol...szegeny Dortmundiak nem szabadulnak tole.El Maestro írta:Pepi újfent a Dortmundból akar építkezni. Szinte meglepő.
Kommentáld a híreket
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Pepi újfent a Dortmundból akar építkezni. Szinte meglepő.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Auba állítólag megígérte nagypapinak, hogy egy nap a Real Madrid játékosa lesz. Az ígéret szép szó...Hungarokatalán írta:A BVB elvileg már tárgyal a Cityvel.Remy írta: Auba-ról azért jöhetnének hírek...
Éhen halni itt sem fog, aztán innentől választhatja a futballtörténelem legjobb klubját, vagy mehet inkább az újgazdag hogyishívjákékhoz haknizni...döntse el.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
A BVB elvileg már tárgyal a Cityvel.Remy írta: Auba-ról azért jöhetnének hírek...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- ___Samy___
Most ahogy így körvonalazódtak a dolgok az elmúlt hónapokban, már egy kicsit szkeptikus vagyok abban, hogy Pogba kell-e nekünk a középpályára.
Mivel Zidane nagyon támaszkodik a szélső hátvédekre támadásban is, ezért lett elengedhetetlen egy Casemiro féle bitang. Pogba érkezésével az lenne a baj, hogy Casemiro ismét egyedül maradna erre a szerepkörre egész évben, míg egy kicsit előrébb ott lenne két posztra Modric, Kroos és Pogba. Hármójuk közül Kroos tud vészmegoldás esetén Casemiro helyén játszani, de a brazil ahhoz a részéhez sokkal jobban ért, amire szükség van ott. A másik két fazont meg kár elpazarolni ott hátul, ők jobban szeretik mozgatni a csapatot, megcsinálni a létszámfölényt.
Pogba érkezése akkor lenne jól kivitelezhető, ha Kovacic lépne, erre meg elég nagy az esély. Logikusnak viszont nem lenne logikus lépés szerintem.
Nálam Kovacic maradna, és Casemiro mellé hoznék egy hasonló kvalitású játékost. Most mindegy, hogy elé, vagy padra, a lényeg, hogy ne a brazil végezze egész évben a piszkos munkát. Isco és James meg mehet.
Mivel Zidane nagyon támaszkodik a szélső hátvédekre támadásban is, ezért lett elengedhetetlen egy Casemiro féle bitang. Pogba érkezésével az lenne a baj, hogy Casemiro ismét egyedül maradna erre a szerepkörre egész évben, míg egy kicsit előrébb ott lenne két posztra Modric, Kroos és Pogba. Hármójuk közül Kroos tud vészmegoldás esetén Casemiro helyén játszani, de a brazil ahhoz a részéhez sokkal jobban ért, amire szükség van ott. A másik két fazont meg kár elpazarolni ott hátul, ők jobban szeretik mozgatni a csapatot, megcsinálni a létszámfölényt.
Pogba érkezése akkor lenne jól kivitelezhető, ha Kovacic lépne, erre meg elég nagy az esély. Logikusnak viszont nem lenne logikus lépés szerintem.
Nálam Kovacic maradna, és Casemiro mellé hoznék egy hasonló kvalitású játékost. Most mindegy, hogy elé, vagy padra, a lényeg, hogy ne a brazil végezze egész évben a piszkos munkát. Isco és James meg mehet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem atma stadion környéki kisutcákban meg bárokban annyi buzit találsz, mint ganxstazoli hajában a zsír.
engedd el.
jobban értékeli a szép és látványos focit, na.Te mocsok
engedd el.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogos, akkor menjenek a Retiro parkbahehe írta: de sztem ezeknek a hülyéknek vmi buzibár kell, mert azt hallották, ott jobban lehet csajozni
Te mocsokhát miután már a barcáét ismeri, ideje a madridot is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
hát miután már a barcáét ismeri, ideje a madridot isSteve írta:Már megint itt buziztok ahelyett, hogy R24 gyerekével magolnátok a Real szimbolikus játékosainak a nevét..
Ezért tart itt ez a társadalom.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Már megint itt buziztok ahelyett, hogy R24 gyerekével magolnátok a Real szimbolikus játékosainak a nevét..
- hehe
de sztem ezeknek a hülyéknek vmi buzibár kell, mert azt hallották, ott jobban lehet csajozniRealista24 írta:Én ismerek pár helyet Madridban, de ott egy vesével kevesebbel viszont egy nemi betegséggel többel távozolhehe írta:hehe nem ismer bordélyokat a környéken
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én ismerek pár helyet Madridban, de ott egy vesével kevesebbel viszont egy nemi betegséggel többel távozolhehe írta:hehe nem ismer bordélyokat a környéken
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyen a szurkolói összetartás.ziro4vr írta:Remyt csak Remy hozta a képbe, ketten megyünk nincs kérdés. Hehe még jöhet ha ismer pár jó bordélyt a környéken.Realista24 írta:Ziro kontrollálhatja Remy-t amilyen formában csak akarja, én ebből kimaradok
Auba-ról azért jöhetnének hírek... Ő nem lesz ott az EB-n.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remyt csak Remy hozta a képbe, ketten megyünk nincs kérdés. Hehe még jöhet ha ismer pár jó bordélyt a környéken.Realista24 írta:Ziro kontrollálhatja Remy-t amilyen formában csak akarja, én ebből kimaradok
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Meg kell nézni Pogbát, hogy milyen fegyelmezett volt ellenünk is. Amennyire emlékszem szinte nem is támadta a kaput.
Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy a Juve minden értelmesebb csapat ellen 10 emberrel védekezik a saját térfelén, így könnyebb védekezni. Itt meg Marcelo illetve CR miatt pont nagyon kellene, hogy a baloldalon sokszor visszaérjen, amibe nem vagyok biztos, hogy hajlandó lesz.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ziro kontrollálhatja Remy-t amilyen formában csak akarja, én ebből kimaradok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Realista24 írta:Ezt értenem kéne?Anthony írta:
Megtanultál már spanyolul, vagy Remyt viszed tolmácsnak?
Ziro csak a controllingot vállalja ahogy látomPedig a Ziro - R24 - Remy hármas is hangzik legalább úgy, mint a Pogba - Kroos - Modric.
Milyen szurkolás lenne ott emberek?!?!?!?!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt értenem kéne?Anthony írta:
Megtanultál már spanyolul, vagy Remyt viszed tolmácsnak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
1-1 meccsre még CR is beállt a sorba. Az olasz bajnoki meccsek többségén meg ő játszhat a legszabadabban a kp-n. Arról nem is beszélve, hogy 5 védővel nyomulnak általában így még kisebb a belsők védekezési kényszere, mert ott tömörülnek. Továbbra se érzem azt, hogy most van szükségünk rá.Realista24 írta:Meg kell nézni Pogbát, hogy milyen fegyelmezett volt ellenünk is. Amennyire emlékszem szinte nem is támadta a kaput.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K