Hungarokatalán írta:BBeno írta:cmon city .
cmon José
És a városi derbiken mi lesz?
jobb kéz, bal kéz egyszerre
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 22:27
Hungarokatalán írta:BBeno írta:cmon city .
cmon José
És a városi derbiken mi lesz?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 22:27
És a városi derbiken mi lesz?BBeno írta:cmon city .
cmon José
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 22:20
Páros napon city páratlanon mu?Remy írta:Mindjárt hányok.BBeno írta:cmon city .
cmon José
remélem beválik ez a KH talent is josénak
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 7., kedd 22:14
Egyebkent a Chelsea kimaradt, na meg a hirek szerint Pipita is kikothet a PoolnalRemy írta:Mindjárt hányok.BBeno írta:cmon city .
cmon José
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 22:13
Mindjárt hányok.BBeno írta:cmon city .
cmon José
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. június 7., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 7., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. június 7., kedd 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 7., kedd 15:14
Akkor maradnia kéne, jövőre bajnok csapat lesz a Newcastle..ziro4vr írta:Trófeákat akar nyerni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 7., kedd 14:20
BBeno írta:Moussa Sissoko has revealed he wants to leave Newcastle United to join Arsenal.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 7., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 7., kedd 12:45
Nyilván egyedül nem tud lehozni egy egész szezont, de Higu meg mint az látható volt igen. Kétlem, hogy ő lenne a tökéletes társ Origi mellé, nálatok is se bírta sokáig a folyamatos rotálást nem? Azóta csak nőtt az arc - Napoli meccseken látszódott ez szerintem -, szerintem inkább a PSG-ben kéne királykodnia, a Poolnak meg egy olyan embert hozni, aki mellett Origi lehet elsőszámú opció.Remy írta:Origi még kevés. Egyedül nem tud lehozni egy egész szezont.
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. június 7., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 7., kedd 12:31
Minden iróniatól eltekintve nem lenne rossz üzlet a Poolnak. Azert egy Higu Origi Sturridge hármas jol hangzik. BL helyre palyazhatnak.Realista24 írta:Mindenképpen kell egy normális csatár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 12:26
Mindenképpen kell egy normális csatár.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 12:23
Origi még kevés. Egyedül nem tud lehozni egy egész szezont. Stu-ra nem lehet építeni, mert ki tudja, hogy hány meccset tud lenyomni. Benteke kuka. Mindenképpen kell egy normális csatár.palesz77 írta:Hát nem tudom, 1 csatárral játszik a Pool, ott van Origi és Sturridge is.. Még ha Stu el is megy, a kis belga simán mehetne a kezdőbe jövőre, Higut meg nem arra hoznák szerintem, hogy a meccsek felében játszik majd. Menjen inkább a PSG-be, ha megtartja az idei formáját, ott nagyot alkothatna.Remy írta:Még a végén meghallgatnak... Teljesen jó döntés lenne.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 7., kedd 12:15
Hát nem tudom, 1 csatárral játszik a Pool, ott van Origi és Sturridge is.. Még ha Stu el is megy, a kis belga simán mehetne a kezdőbe jövőre, Higut meg nem arra hoznák szerintem, hogy a meccsek felében játszik majd. Menjen inkább a PSG-be, ha megtartja az idei formáját, ott nagyot alkothatna.Remy írta:Még a végén meghallgatnak... Teljesen jó döntés lenne.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem