Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Atis*
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, FTC
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
Hasonló jövő évi keretet szeretnék, mint Nzdege:
Kapusok: Casillas,Lopez
Védők: Carvajal,Arbeola,Varane,Pepe,Ramos,Nacho,Coentrao,Marcelo
Középpálya: Vidal, Verratti v Pogba (én inkább Pogba mellett vagyok), Modric, a padon Xabi, Özil
Támadók: Benzema padon, Agüero kezdőként, Bale(szerintem beleszokna egy jobb szélsőbe) kezdőként, CR balon, DM padra még jó, hátha egy jobb edző ki tud belőle hozni valamit, mert technikailag nagyon jó játékos.
A legfontosabb, hogy Khedirát, Kakát, Callejont és Higuaint eladjuk.
Középpálya: Vidal, Verratti v Pogba (én inkább Pogba mellett vagyok), Modric, a padon Xabi, Özil
Támadók: Benzema padon, Agüero kezdőként, Bale(szerintem beleszokna egy jobb szélsőbe) kezdőként, CR balon, DM padra még jó, hátha egy jobb edző ki tud belőle hozni valamit, mert technikailag nagyon jó játékos.
A legfontosabb, hogy Khedirát, Kakát, Callejont és Higuaint eladjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én kipaterolnám higuaínt. a tegnapi volt az utolsó csepp a pohárban. aki isten hírével mehetne még az callejon.
az új edzőtől függően lenne érdemes igazolni és a csapatot alakítani.
4-3-3-ra értelemszerűen a középpálya megerősítése lenne a legfontosabb, oda vidal - nem pogba, még mindig zsákbamacska nekem a srác - a legjobb opció. gündogan sem ártana, mivel xabi nem alkalmas már ilyen szintre. a dortmundból még hozható lenne pisczek, aki egy elég jó kis szélsővédő. carvajal is jöhetne, hiszen a mi fiunk és el is férne a keretben.
szóval az igazolások:
vidal, gündogan, pisczek, agüero, reus, carvajal.
ez elég minőségi pumpa lenne. khedira, dimaria maradhatnak kiegészítő szerepre és akkor mehetne egy ehhez hasonló:
casillas, pisczek-ramos-varane-marcelo, gündogan-vidal-modric, ronaldo-benzema-agüero
gyors, egyérintős játékot várnék el, a támadótriótól sok elmozgást, helycserét. ebbe agüero jól beleillene. reus pedig bármelyik helyre befér elől, center nélkül játszunk most is gyakorlatilag, ha megfelelő a szisztéma, nem probléma, ha pl. benzema helyett reus van.
amúgy a srácot el kell hozni, mert a német foci legnagyobb csillaga lesz, hiába götze és özil.
az új edzőtől függően lenne érdemes igazolni és a csapatot alakítani.
4-3-3-ra értelemszerűen a középpálya megerősítése lenne a legfontosabb, oda vidal - nem pogba, még mindig zsákbamacska nekem a srác - a legjobb opció. gündogan sem ártana, mivel xabi nem alkalmas már ilyen szintre. a dortmundból még hozható lenne pisczek, aki egy elég jó kis szélsővédő. carvajal is jöhetne, hiszen a mi fiunk és el is férne a keretben.
szóval az igazolások:
vidal, gündogan, pisczek, agüero, reus, carvajal.
ez elég minőségi pumpa lenne. khedira, dimaria maradhatnak kiegészítő szerepre és akkor mehetne egy ehhez hasonló:
casillas, pisczek-ramos-varane-marcelo, gündogan-vidal-modric, ronaldo-benzema-agüero
gyors, egyérintős játékot várnék el, a támadótriótól sok elmozgást, helycserét. ebbe agüero jól beleillene. reus pedig bármelyik helyre befér elől, center nélkül játszunk most is gyakorlatilag, ha megfelelő a szisztéma, nem probléma, ha pl. benzema helyett reus van.
amúgy a srácot el kell hozni, mert a német foci legnagyobb csillaga lesz, hiába götze és özil.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2013. április 25., csütörtök 19:56-kor.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
"Az én jövő évi keretem:"
KP: Verratti,Vidal,Modric,Alonso,Özil(tkp),Casemiro(?),Essien(?)
Támadók: Ronaldo,Benzema,Reus/Bale,Morata,Jesé,Agüero
egyébként Reus/Bale helyett Neymar volna a favoritom,de hát nem látok sok esélyt az érkezésére..
KP: Verratti,Vidal,Modric,Alonso,Özil(tkp),Casemiro(?),Essien(?)
Támadók: Ronaldo,Benzema,Reus/Bale,Morata,Jesé,Agüero
egyébként Reus/Bale helyett Neymar volna a favoritom,de hát nem látok sok esélyt az érkezésére..
Jelenleg azért nem volt ellenfele (lehet csak részben) mert szárnyalt a csapat. Megnyertük a kupát mourinhoval aztán a bajnokságot és az idei gyenge szerepléssel egy kupa újra leesik és tegnap estig egy bl is nagyon kinézett. Egy ilyen erős barca mellett sztem elégedettek lehettek a sociok. Azonban ha kiesünk a bl-ből lehet két hét múlva valaki összeszedi magát és előáll egy kampánnyal amire péreznek válaszolni kell.Toky írta: Végül sokan érveltetek azzal hogy elnökválasztás, és ezért Pérez költekezni fog. Ezzel nem értek egyet. Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek, mint a stadion és környékének a rekonstrukciója. Az UEFA FFP és közvetítési díjak újratárgyalása miatt ez most kezd égetően fontos lenni.
Igaz valószínűleg Higuaínnak menni kell
Távozók szerintem:
-Higuaín 35-40 millió
-Di Maria 35 millió
-Essien
-Albiol 10-15 millió
-Morata/Callejón/Khedira max10/10-15/20 milliót
-Özil(ha egy új edzővel 433azunk) lehet lépne 45-50 millió
ezeket az árakat úgy írom, hogy maximum amit ki is fizethetnek kb.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
- Carvajal
- Agüero
- Vidal
- Kondogbia
- Isco
nálam ez a sorrend az érkezőknél.
Távozókat le sem írom most, mert ebben a pillanatban a fél csapatot el tudnám adni
- Agüero
- Vidal
- Kondogbia
- Isco
nálam ez a sorrend az érkezőknél.
Távozókat le sem írom most, mert ebben a pillanatban a fél csapatot el tudnám adni
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kondogbia már sok lenne szerintem, így oda nyugodtan maradhat Khedira, illetve Bale-t haggyuk már...Egyértelműen kell a minőségi kispad és a minőségi keret. Ancelotti valószínűleg érkezik, nos ő biztos bebiztosítja a középpályát. Valami ilyesmit akarnék látni igazolások terén:
-Carvajal
-Verratti
-Pogba
-Kondogbia
-Bale
-Agüero/Neymar
... ISCO
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ismét egy "so close" próbálkozás.tubatibi írta:Casimerio
Egyébként tetszik a keret, bár még mindig nem Balenek örülnék legjobban annyi pénzért a jobb szélső posztba.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Egyértelműen kell a minőségi kispad és a minőségi keret. Ancelotti valószínűleg érkezik, nos ő biztos bebiztosítja a középpályát. Valami ilyesmit akarnék látni igazolások terén:
-Carvajal
-Verratti
-Pogba
-Kondogbia
-Bale
-Agüero/Neymar
elsőre hihetetlennek hangzik, de szerintem még sem annyira, és akkor lehetne csapatni egy ilyen keretet:
-------------------------Iker/Diego-------------------------
-------Varane/Pepe-----------------Ramos/Nacho--------
Carvajal/Arbeloa-------------------------------Marcelo/Coentrao
---------------------------Verratti/Alonso--------------------
---------Pogba/Kondogbia---------------Modric/Casimerio---
Bale/Özil--------------------------------------------C.Ronaldo/Jesé
---------------------------Benzema/Agüero-------------------------
azért itt egy bitang középpálya lenne. :-)
-Carvajal
-Verratti
-Pogba
-Kondogbia
-Bale
-Agüero/Neymar
elsőre hihetetlennek hangzik, de szerintem még sem annyira, és akkor lehetne csapatni egy ilyen keretet:
-------------------------Iker/Diego-------------------------
-------Varane/Pepe-----------------Ramos/Nacho--------
Carvajal/Arbeloa-------------------------------Marcelo/Coentrao
---------------------------Verratti/Alonso--------------------
---------Pogba/Kondogbia---------------Modric/Casimerio---
Bale/Özil--------------------------------------------C.Ronaldo/Jesé
---------------------------Benzema/Agüero-------------------------
azért itt egy bitang középpálya lenne. :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
A pénzről annyira nem vagyok meggyőződve, hogy nem áldoz sokat. Eleve 4-5 éves projektben gondolkoztak, amikor elkezdték ezt 4 éve. Most pedig a hírek szerint egy újabbon, amihez bizony kell a befektetés. És ezt Pérez tudja a legjobban.CS0ki írta:Nincs ellenfele, nem lesz se kampány, se választás. És biztos, hogy annyi pénz se, mint itt sokan remélik. Persze azért lesz, de 100 milliós minuszokról nen nagyon álmodozzon senki. Még egy 2009 nem fér bele. Most a stadinra fog menni a pénz főleg. Lesznek itt áldozatok, és szerintem szűk lesz a keret, mármint a csapatlétszám.Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek,
A szűk kerettel egyetértek. Speciel az enyém sem túl nagy. 19 fő, ha jól számolom az, aki nem játszhat a Castillában. Mindez úgy, hogy Khedira azért van benne, mert nem tudom, hogy Casemiro beválik-e (na jó, meg is feledkeztem róla), valamint szükség esetén én Coentraot is eladnám, ha kellene a pénz a többi igazolásra. Csak ezt nem mertem leírni, mert lusta vagyok védeni ezt az álláspontomat.
(Jó, Juanfran sem lesz már itt, de ez részletkérdés.)
Nincs ellenfele, nem lesz se kampány, se választás. És biztos, hogy annyi pénz se, mint itt sokan remélik. Persze azért lesz, de 100 milliós minuszokról nen nagyon álmodozzon senki. Még egy 2009 nem fér bele. Most a stadinra fog menni a pénz főleg. Lesznek itt áldozatok, és szerintem szűk lesz a keret, mármint a csapatlétszám.Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek,
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Szerintem Mourinho lelépésével Essien is visszatér a Chelsea-hez, ami nem is gond, tekintve, hogy mennyire sérülékeny.Higuain írta:Bár Mourinho most nem szívesen lennék és mindenkinek jobb lesz ha nyáron változik a topik neve, de egy kis elképzelés
Kapus: Casillas, Diego Lopez
Középső Védő: Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Jobb védő: Carvajal, +Arbeloa??
Bal védő: Marcelo, Coentrao
Középpálya: Modric, Verratti, Vidal, Xabi Alonso, Essien, +valaki?
Csatár: Ronaldo, Neymar, Özil, Benzema, Higuaín, Morata, callejón
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-vidal-modric-ronaldo-neymar-benzema
Ha neymar nem jön ami valószínű valakit keríteni kell csatárposztra viszont Edzőnek most ancelottit mondanám josé meg mehet a psg-be vagy a chelseabe cserecsapat:lopez-arbeloa-pepe-nacho-coentrao-alonso-essien-vki-özil-higuaín-morata/callejón
ebből lehetne építkezni.Nem biztos, hogy bevásárolni kell, de ezzel nem lenne gond sztem. Pérezt meg azért újra kell választani és erre fog áldozni.
Neymarnak már rengeteg esélye lett volna ideigazolni. Nem tette. És szerintem sosem fog idejönni. Helyette mást kell találni.
Higuaínt szinte biztosra veszem, hogy a nyáron lépni fog. Az új szerződését nem kapta meg, Pérez sem hiszem, hogy ragaszkodna hozzá. Valamint érte nem kevés pénzt kaphatnánk, ami kelleni fog, ha valóban új csapatot építünk.
Végül sokan érveltetek azzal hogy elnökválasztás, és ezért Pérez költekezni fog. Ezzel nem értek egyet. Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek, mint a stadion és környékének a rekonstrukciója. Az UEFA FFP és közvetítési díjak újratárgyalása miatt ez most kezd égetően fontos lenni.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem ha azt akarjuk, h Neymar(vagy Aguerro),Vidal,Veratti jojjon(csak a te hsz-re utalava), akkor Higut is el kell adni, mert muszaly vkibol(vkikbol) penzt csinalni. Nem sok olyan jatekosunk van akikbol lehetne penzt csinalni, talan DM es Higu.Higuain írta:B
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-vidal-modric-ronaldo-neymar-benzema
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Bár Mourinho most nem szívesen lennék és mindenkinek jobb lesz ha nyáron változik a topik neve, de egy kis elképzelés
Ha neymar nem jön ami valószínű valakit keríteni kell csatárposztra viszont
Edzőnek most ancelottit mondanám josé meg mehet a psg-be vagy a chelseabe
cserecsapat:lopez-arbeloa-pepe-nacho-coentrao-alonso-essien-vki-özil-higuaín-morata/callejón
ebből lehetne építkezni.
Nem biztos, hogy bevásárolni kell, de ezzel nem lenne gond sztem. Pérezt meg azért újra kell választani és erre fog áldozni.
Ha neymar nem jön ami valószínű valakit keríteni kell csatárposztra viszont
Edzőnek most ancelottit mondanám josé meg mehet a psg-be vagy a chelseabe
cserecsapat:lopez-arbeloa-pepe-nacho-coentrao-alonso-essien-vki-özil-higuaín-morata/callejón
ebből lehetne építkezni.
Nem biztos, hogy bevásárolni kell, de ezzel nem lenne gond sztem. Pérezt meg azért újra kell választani és erre fog áldozni.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Kevin-Prince Boateng neve senkiben nem merült fel? Én például nagyon örülnék az érkezésének
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
Eto'o-t eladtuk, Mata lejárt szerződéssel elment, Carvajalt meg visszavásárlási opcióval adtuk el. Teljesen más eset. Eleve ez a legjobb eset, a visszavásárlási opció. Jobb, mint a sima kölcsön.Aban egyet értek hogy kell egy jobhátvéd carvajal pont jó spanyol is meg saját nevelés de mi a francért engedték ell ugyan ezt csinálták matával és anno eto'oval
Ezzel a gólérzékenységgel?? Meg állóképességgel? Ahhoz egyszerűen kevés. Nagyon remélem, hogy végre visszakerül a földre a játékunk, és Benzema ott lesz a pályán. Ha egy olyan stílussal, taktikával se tud alkotni, akkor tényleg vége, de én sokkal nagyobb esélyt látok arra, hogy abban megállja a helyét.Özilt pedig benyomni false nine-ba.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ma újra elhangzott Neymaréktól, hogy sehova nem igazol a VB előtt.kezdek reménykedni, hogy pérez tényleg bankot fog robbantani neymarért. kell ő nekünk, mint egy falat kenyér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha ancelotti jön, akkor szeretném, hogy perez már most kezdené lezsírozni a középpályásokat. és nyár elején bejelentheti őket.
verratti, vidal, pogba, ramires, gündogan. közülük legalább 2 a minimum, khedirát meg már most eladólistára lehet tenni.
xabi nálam maradna kiegészítőembernek, essient is visszahoznám, és akkor:
--------------verratti-----------
---vidal-----------modric------
ezzel a kpval csapathatnánk neki jövőre, padra essien meg xabi bőven elég és lehet rotálni.
támadótrió valami hasonló legyen:
--neymar--------------------cé---
------------benzema--------------
kezdek reménykedni, hogy pérez tényleg bankot fog robbantani neymarért. kell ő nekünk, mint egy falat kenyér.
fölhozhatjuk még jesét a nagycsapatba, morata is maradhat, özil, ha tűri a padot akkor ő is.
a védelem ugye adott:
---------varane---ramos--------
--carvajal------------marcelo--
és akkor lehet rotálni pepével, nachoval, coentraoval. arbeloa nálam jövőre máshol kezdené a szezont.
szeretném pérez, ha elpucolnád a hulladékot a csapatból és újra nyarat hoznál madridba. mozgalmas nyár lesz.
fel van adva a lecke.
verratti, vidal, pogba, ramires, gündogan. közülük legalább 2 a minimum, khedirát meg már most eladólistára lehet tenni.
xabi nálam maradna kiegészítőembernek, essient is visszahoznám, és akkor:
--------------verratti-----------
---vidal-----------modric------
ezzel a kpval csapathatnánk neki jövőre, padra essien meg xabi bőven elég és lehet rotálni.
támadótrió valami hasonló legyen:
--neymar--------------------cé---
------------benzema--------------
kezdek reménykedni, hogy pérez tényleg bankot fog robbantani neymarért. kell ő nekünk, mint egy falat kenyér.
fölhozhatjuk még jesét a nagycsapatba, morata is maradhat, özil, ha tűri a padot akkor ő is.
a védelem ugye adott:
---------varane---ramos--------
--carvajal------------marcelo--
és akkor lehet rotálni pepével, nachoval, coentraoval. arbeloa nálam jövőre máshol kezdené a szezont.
szeretném pérez, ha elpucolnád a hulladékot a csapatból és újra nyarat hoznál madridba. mozgalmas nyár lesz.
fel van adva a lecke.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. április 25., csütörtök 15:20-kor.
Én kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jön Ancelotti, ami nem is olyan nagy gond. :-) Ő mindig masszív középpályát szokott a pályára küldeni, remélem hozza magával Verattit vagy Lucast. :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- L.Miki
Ahogyan mindenki más. Ebben az évben nagyon éreztem azt, hogy meglesz a 10. Azonban egy visszavágó még hátra van én nem érem be annyival, hogy most ugyan bőségesen kikaptunk, nem lehet még egy csoda. Számtalannyi csoda történt már a futballban, a miénk is az lenne. Pláne ha sikerülni ténylegesen továbbjutni és a döntőben egy k rva jó mérkőzésen mindent beleadva ütnénk ki a bajorokat.Úszómester írta:számítottam a vereségre de nem ekkorára na mind1 majd jövőre (10 éve ezt mondom)
Nagy álmodozás, de vannak amikor az álmok valóra válnak, én bízok és reménykedek a csapatban. Illetve még hiszem, hogy José nem csak a levegőbe beszél, de a tegnapiakat látván, minden arról árulkodik, hogy bizony mégis...
Ez azonban továbbra is csak álmodozás, a tények még mindig a Dortmund javát szolgálják.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Így van. Na pontosan ezért nem kell a portugál,egy újabb portugál. Ancelotti kell.Perez nem Abramovics. A Chelsea pedig nem Real Madrid.
Di Matteo viszont fél év alatt BL-t nyert. Na?Első évben nem lehet mindent azonnal megnyerni. Ezzel nyomást helyeztek a csapatra. Di Matteo is remek menedzser még sem hagyták dolgozni.
Nem kell Boas. Gyenge edző,maradjon a Tottenhamban,tökéletes a számára.
Biztos jó ajánlólevél,hogy a Basel úgy lemosta a csapatát a pályáról,hogy rossz volt nézni. Perez biztosan üti az asztalt,hogy azonnal meg kell szerezni őt...Most komolyan egy meccs alapján mondod ezt? A Tottenhamben eleve nincsenek nagy nevek. Itt viszont szabad kezet kapna.
Szerinted itt mi a felfogás,a Realnál? Mindent megnyerni. Ugyanaz. Nincs idő sajnos,ha tetszik ha nem.Abra gyakorlatilag mindent megakart nyeretni Boassal ami eleve rossz felfogás volt.