Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Holnap, 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
83
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 109

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sander » 2016. június 9., csütörtök 7:06

Nem vagyok egy nagy Pogba fan.... de jelen helyzetben szerintem ő kell nekünk. Véleményem szerint nagyon kevés olyan játékos van akit ha leigazolunk a kezdőbe az előrelépést jelenteni. (véleményem szerint csak Pogba, és Verratti). Az biztos hogy mindkettőt nem hozzuk, meg egyelőre nem is láttom értelmét. Viszont Casemiro helyére nem tudunk igazolni olyan játékost aki oda jelen helyzetbe bele illene a rendszerben. Kroos szerepe nálam megkérdőjelezhetetlen, mivel Zidane labdatartásos játékot akar játszani ahhoz viszont elengedhetetlen. Modric is nagyon jó ebben viszont úgy érzem hogy talán az ő helyén lenne a legjobb Pogbanak. Én mondjuk Pogba leigazolásával beáldoznék egy embert a BBC-ből de ilyen biztos hogy nem lesz. Néztem pár meccset amelyiken Pogba játszott és nekem jelenleg ő az a játékos aki az új irányítók prototipusa. Középről képes megindulni viszont sokkal mélyebbről mint a klasszikus 10-esek és nagyon jó a 16-os környékén. Képes 1v1-eket nyerni....rá tudja vezetni a védelemre a labdát... jól ugrat ki... jó az összjátékban és nagyon jól lát a pályán. És emellett képes valamilyen szinten megoldani a védekező részt is és ebben tűnik ki a többiek közül. (lásd.:James) kicsit Di Maria-ra hasonlít szerintem a szerepe viszont sokkal értelmesebb kiadásban.... ezért is mondtam hogy jelenleg én úgy gondolom hogy a következő 5-6 év meghatarozo játékosa lehet ha értelemesen ki tudják hassználni a képességeit. Én Zidane helyébe valami hasonlo-n gondolkodnék :
------kapus-----
----védelem---
----Casemiro----
Modric---Kroos--/Pogba/
-----Pogba-----
---Benzema--Ronaldo

Pogba védekezésnél vissza zárna bal oldalra. Létszámban ezzel meglennénk és azzal hogy Casemiro is a pályán lenne talán sokat nem is esnénk vissza.... Támadásnál tudna segíteni kihozni a labdát, Marcelo amugy is vevő a passzos játékra és szerintem jól meg is értenék egymást.
Ronaldo-t hasonlókép képzelném el mint Carlo idején amolyan fals 9-esben.... területet adnék neki hadd mászkáljon csak a pályán... üresbe amugy is jól mozog be és szerintem ha Pogba feljebb tudna lépni akkor remek kulcspasszokat tudna neki adni. Benzema játékban jó így a labdát is tudnánk járatni a 16-os környékén és Marcelo és Carvajal miatt a szélső játékunkat sem kellene feladni mivel Casemiro vissza tudna zárni.... Modric és Kroos pedig iszonyat nyomást tudnának helyezni az ellenfélre a középpályán.
Lehet hogy ez a gondolat menet nagyon fm-esnek tűnik. De véleményem szerint most nagyban igaz az hogy két fajta futballt próbálnak játszani a csapatok. az egyik stílus amit Mou és Cholo nyomat.... a másik pedig amit Pep akar játszatni a csapatával... eddig én úgy vettem észre hogy Zidane inkább a labdatartásban gondolkodik . Viszont ami nagy hátránya az az hogy van a keretben két olyan szélső (Ronaldo & Bale) akik viszont ezt annyira nem tudják játszani, egyik játékos sem ebben a legjobb. így viszont csak szenvedünk olyan csapatok ellen akik nagyon jól tudnak védekezni és jelenleg nincs egyetlen egy olyan játékosunk sem a támadó harmadban aki képes lenne meccsről meccsre feltörni a védelmeket. Ezért kellene nekünk rohadtul Pogba...

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. június 8., szerda 23:15

wxyz írta:Pogba miért ne lenne már elég vkp posztra? Feltéve, ha akar Zidane ilyen posztot, nem 3 btbt akar játszátatni.
Mert a Juventusban is előbb játszik szélsőt, mint védekező középpályást. Ha jön, akkor valószínűleg Kroos lesz megint a leghátsó ember.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 8., szerda 23:13

Pogba miért ne lenne már elég vkp posztra? Feltéve, ha akar Zidane ilyen posztot, nem 3 btbt akar játszátatni.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. június 8., szerda 22:37

Az a baj ha jön Pogba, akkor is kell még valaki a középpályára aki védekezőközépályás. Ezelőtt én is azon a véleményen voltam, hogy 4-4-2ben elég Modric-Kroos, ugye ami Ancelottinál ment a huszon x meccses győzelmi sorozatunknál, de ilyen Zidanenal nem lesz. Akár mennyire is hiányzik nekem az a játék, azóta Bale elkezdett focizni és Zidane másképp képzeli el a játékunkat. Ebben a felfogásban pedig kell oda a vérbeli védekező középpályás. Nevet nem tudnék mondani, számomra a legjobb megoldás Alaba lenne, de azt elfelejthetjük utána jönne Verratti. Bár nem tudom ő mennyire illene bele ebbe a szerepkörbe, Kántét meg nem láttam elég meccsen szóval róla nem mondanék semmit.

A másik oldalról viszont, amiért kéne Pogba az Isco gyengélkedése. Mert impotens a középpályánk. Kell oda valaki a lendületet visz. Ugye ott van Modric, de ő túlságosan is mélyen játszik, plusz az idei játéka számomra kevés volt. Nem véletlen volt a bajnokok ligájában az ami. Nagyon halovány volt a támadó játékunk. És én abban is biztos vagyok ,hogy ha Casemiro nem sérül le akkor kiesünk a Wolfsburg ellen. Mert kevés lett volna a középpálya.

Na már most hogy mi lenne a a megfelelő középpálya azt nem tudom ,de valamit Zidanenak ki kell találnia. Szerintem, bármennyire is imádom Kroost és Modricot, egy védekező középpályással ők kevesek támadásban. 4-4-2-ben működött ez igazán ahol volt még egy jó formában lévő Isco meg egy James. 4-3-3-ban viszont, Zidane felfogásában kell a védekező középpályás, illetve kéne egy a kaput sokkal többet támadó, lendületesebb játékos, ez lehet akár Pogba de lehet Isco is. A harmadik meg Kroos.

Ami még minőségi javulást jelenthetne az Casemiro lecserélése, de szerintem nincs olyan játékos akit ellehet hozni és jobb lenne nála, viszont egy alternatíva így is kéne.

Jamesról meg annyit hogy egy ilyen középpályán semmi keresni valója. Neki ebben a rendszerben nincs helye, szóval mindenkinek jobb lenne ha menne.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 8., szerda 21:56

Majd az eb-copa után meglássuk mi lesz, addig max csak a szokásos semmitmondó híreket lehet olvasni. Az biztos h akarjuk Pogbat, Jameshez meg nem hiszem h ragaszkodunk. Az euro jelek majd meggyőzik majd :D

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. június 8., szerda 21:42

Azzal egyértelmű hogy nem lehet vitatkozni hogy Pogba tényleg nem az a szerepkör mint Casemiro. A brazil srác szerintem kissé alulértékelt. Őszinte leszek én még mikor a Portobol visszajött is azt hittem csak azért hozzuk vissza hogy adjuk is tovább azonnal, de az érdemei elvitathatatlanok Zidane felfogásában és azt is bátran ki merem jelenteni hogy vastagon benne volt a tavaszi jó szereplésben és a BL győzelemben. A rendszerünk stabilitását ő adja, ezt rengeteg statisztika és a meccseink képe is bebizonyítja. Majdhogynem biztos vagyok benne hogy jövőre is alapember lesz a komoly meccseken.

Pogba a fentiek ellenére is kell nekünk, egyrészt ez a transfer ban be fog következni kár nem tudomást venni róla. Modric szerepét venné át nálam idővel. Nálam Casemiro alap, Modric még mindig nagy erősségünk de szerintem többször kell őt tehermentesíteni annak érdekében hogy elkerüljék a sérülések, harmadiknak Kroos megkérdőjelezhetetlen, Zidane alatt megint elkezdett nagyokat játszani és a legjobbak között volt tavasszal. Viszont igy már James sehogy sem fér be nálam már a keretbe sem, főleg hogy én Kovaciccal nagyon is számolnék főleg a hazai kissebb meccseken mondjuk azon a mélységi poszton amit az Interben is tolt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 21:06

Kerlon hiába terelsz, ha öt meccsen láttad, akkor lehet sokat írok.
A Rakitocos hasonlat meg...engedd el a témát. En megteszem a kedvedért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 8., szerda 21:05

Kerlon írta: Amúgy viccesek vagytok, mert általában az olaszbajnokság egy posvány és lehúzzátok pl. az abszolút gólrekord Higuaínt, hogy dehát szar most az olasz foci. Persze, ha Pogba, akkor brutális szint elit klubban.
Ha ezt nekem írtad - én sosem szidtam/irtam le az olasz bajnokságát, nekem a spanyol mellett a kedvencem es kozel is áll hozzam. Persze teny hogy sokkal lassabb a jatek stb, de én egyaltalan nem gondolom hogy onnan ne jöhetne ki elit játékos.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 21:00

"23 éves vagyok. A szerződéshosszabbítás előtt elképzeltem, hol akarnék hosszabb távon játszani, és csak a Bayern Münchent láttam magam előtt. A középpályán való szereplésem pedig sosem volt feltétel. Beszéltünk erről, de vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is. Például, hogy München a második otthonom, ahol a világ legjobb csapatában játszhatok."
Engedjük már el az osztrákot.

Franciáknál érdemes nézelődni, Pogba, Kante vagy akár Matuidi.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 20:59

Realista24 írta:
Kerlon írta:Azt nem írtam, hogy a csapat nem fejlődhet vele, hanem azt, hogy a mostani koncepcióval nem. Itt megint csak a James- DM cserére tudok gondolni. Persze, Pogba használhatóbb, mint James, de benne lehet, igaz akkor két fontos láncszem ment el, de akkor is.

Amúgy viccesek vagytok, mert általában az olaszbajnokság egy posvány és lehúzzátok pl. az abszolút gólrekord Higuaínt, hogy dehát szar most az olasz foci. Persze, ha Pogba, akkor brutális szint elit klubban.
Szerintem te nem is láttad Pogbat játszani ot meccsnel többször.
Az olasz foci meg szar, kar ezzel vedekezned. Mindegy. Hozzuk Dembelet, majd o megoldja.
Sőt, egyszer se csak papolok itt össze-vissza. Maestroval meg poénkodhattok a feldobott neveken, de erről meg mindig Rakitic jut eszembe, akit mindenki lehúzott, aztán tavaly szépen tapsikolhattunk neki a triplájához.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 8., szerda 20:56

Szerintem meg 1 even belul meglehet bontani a Modric-Kroos kettost es lehetnenek egymas alternativai. Fejlodes, itt az ido, h egy olyan kozeppalyasunk is legyen aki direktben tamadja az ellenfel kapujat, golveszlyes es mellette nagy pluszt tudna adni a kp-s(csapat) vedekezesnek. Ha ezzel nem fejlodne a csapat akkor semmivel.
Modricnak jo ha volt 4 jo meccse egesz evben, Kroos sem volt tul jo, viszont o legalabb a bajnoksag vegen nagyon el kapta a fonalat(arra lehetne alapozni, remelhetoleg ezt az arcat fogja muatatni)...mielott vki betamadna ezzel nem irtam le Modricot v Kroost, csak nagyon nem fer mar bele a biztos kezdo tagsag gyenge jatekkal. Talan nem artana nekik egy kis konkurencia.
Irtam, h hoznam Alabat is... de ahogy tobben is emlitettek, h a Bajoroktol nem sok eselye lenne elhozni, akkor Kantet kellene meg a kp megerositesere megszerezni. Caseval lehetne rotalni, talan a brazil sem hinne el, h kirobbanthatatlal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 8., szerda 20:42

Akkor én mondok egy olyant hogy Modric-Casemiro-Pogba. Mert Kroosnak is kell a pihenő...jo lesz oda Pogba, főleg ha eltiltanak majd minket is. Lukita se lesz már fiatalabb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 20:36

Kerlon írta:Azt nem írtam, hogy a csapat nem fejlődhet vele, hanem azt, hogy a mostani koncepcióval nem. Itt megint csak a James- DM cserére tudok gondolni. Persze, Pogba használhatóbb, mint James, de benne lehet, igaz akkor két fontos láncszem ment el, de akkor is.

Amúgy viccesek vagytok, mert általában az olaszbajnokság egy posvány és lehúzzátok pl. az abszolút gólrekord Higuaínt, hogy dehát szar most az olasz foci. Persze, ha Pogba, akkor brutális szint elit klubban.
Szerintem te nem is láttad Pogbat játszani ot meccsnel többször.
Az olasz foci meg szar, kar ezzel vedekezned. Mindegy. Hozzuk Dembelet, majd o megoldja.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 20:33

Azt nem írtam, hogy a csapat nem fejlődhet vele, hanem azt, hogy a mostani koncepcióval nem. Itt megint csak a James- DM cserére tudok gondolni. Persze, Pogba használhatóbb, mint James, de benne lehet, igaz akkor két fontos láncszem ment el, de akkor is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 8., szerda 20:23

Kerlon írta: Megint van egy szupersztár, aki le kell igazolni majd betuszkolni a kezdőbe és valakire olyat erőltetni, ami nem az "övé". Ahelyett, hogy inkább olyan ráncfelvarrásokat eszközölnénk, mint értelmes támadócsere az első hármasnak, értelmes Marcelo alternatíva és amire Pogba érkezésével esély sincs: fejlődjünk Casemiro posztján a kezdőben. Mert valószínűleg csak őt tudjuk jobbra cserélni. És mindezt amellett értem, hogy nem bontjuk meg azt a koncepciót, ami eddig viszonylag jól működött és "csak" hangolni kell.
Ertem amit irsz Kerlon, de Pogba nem csak egy felhajpolt szupersztar. Tobb mint 2 eve brutal magas szinten tolja elit klubban, technikailag a legkepzettebb kozeppalyasok kozott van, fizikuma nagyon jo, rengeteg kulcspasszot ad, jol mozgatja a csapatot, nem fegyelmezetlen a jateka. Gyakorlatilag kesz jatekos, es meg csak 23 eves.
Es ez meg csak az erem egyik oldala. Attol mert iden tobbnyire nagyon jol mukodott a Case-Kroos-Modric paros, meg kell mellejuk ertelmes csere. Mert iden sem James, sem Isco, sem Kovacic nem volt az.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 20:20

Kerlon írta:
Miben van több ráció meséld már el kérlek.
Megint van egy szupersztár, aki le kell igazolni majd betuszkolni a kezdőbe és valakire olyat erőltetni, ami nem az "övé". Ahelyett, hogy inkább olyan ráncfelvarrásokat eszközölnénk, mint értelmes támadócsere az első hármasnak, értelmes Marcelo alternatíva és amire Pogba érkezésével esély sincs: fejlődjünk Casemiro posztján a kezdőben. Mert valószínűleg csak őt tudjuk jobbra cserélni. És mindezt amellett értem, hogy nem bontjuk meg azt a koncepciót, ami eddig viszonylag jól működött és "csak" hangolni kell.
Az gondolom nem zavar hogy ket eve uldozzuk Pogbat...de most találtuk ki. Igen. Anyám.
Honnan tudod hogy nem fejlődnenk Pogbaval?

Maestro :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 8., szerda 20:13

ateeemadrid írta:Modric 30 éves, Casemiro pedig a meccseink 80%án egyáltalán nem létszükség, emellett ottvannak továbbá a sérülések, eltiltások, rotálás.

Emellé érik egy transzferban, ráadásul Pogbában megvan a potenciál arra, hogy a világ egyik legjobbja legyen.

Miért is lenne annyira hülyeség leigazolni?

Me' nekünk nem rá van szükségünk, hanem Dembelere, Witselre, Jorginhora, Nainggolanra meg a már sokat bizonyított Iscora.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 20:13

Realista24 írta:
Kerlon írta: lehet, hogy boooooooooooooring, de mégis több benne a ráció, mint a "hát mindenki őt akarja" szövegben. Bezzeg, ha nem komáznátok annyira, akkor Perez bácsi megint egy elszabadult, megalomán vénfarok lenne, aki mondjon le.
Miben van több ráció meséld már el kérlek.
Megint van egy szupersztár, aki le kell igazolni majd betuszkolni a kezdőbe és valakire olyat erőltetni, ami nem az "övé". Ahelyett, hogy inkább olyan ráncfelvarrásokat eszközölnénk, mint értelmes támadócsere az első hármasnak, értelmes Marcelo alternatíva és amire Pogba érkezésével esély sincs: fejlődjünk Casemiro posztján a kezdőben. Mert valószínűleg csak őt tudjuk jobbra cserélni. És mindezt amellett értem, hogy nem bontjuk meg azt a koncepciót, ami eddig viszonylag jól működött és "csak" hangolni kell.
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 8., szerda 20:09

ziro4vr írta:Könyörgöm hagyjuk ezeket a statokat, nem papírok alapján játsszuk a focit. (Mióta Mou elment meg Benitez.. :mrgreen: )

Ahogy írtam már, 442-ben meg lehet oldani, jó csapatvédekezés kell meg egy agilis, alázatos Bale. Egyénileg kiváló védőink vannak. Casemirot meg nem fogjuk eladni, ott lesz ő is, ha az A terv nem működik. Modric is öregszik már, Kroos megint végigtol egy szezont és világversenyt, kell a friss erő. Meg kell egy motivált arc aki nem nyerte még szarrá magát.
A statokat hozták fel páran, hogy Pogba milyen sokat és jól védekezik :roll:
Szerintem meg a csapatvédekezést hagyjuk, mert azt már láttuk hogy működik, már rég megmondtam, hogy kell egy védekező arc a kp-ra, le voltam szólva, aztán kiderült, hogy mégis kell, erre megint nyomatod a csapatvédekezést...
Leírom még egyszer, de sokan ÚGYIS szelektíven olvasnak: felőlem jöjjön Pogba, védekezni tudó kp-s nem egyenlő vkp, hagyjuk a statokat, de azért ne mellőzzük teljesen ha lehet.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. június 8., szerda 20:04

Modric 30 éves, Casemiro pedig a meccseink 80%án egyáltalán nem létszükség, emellett ottvannak továbbá a sérülések, eltiltások, rotálás.

Emellé érik egy transzferban, ráadásul Pogbában megvan a potenciál arra, hogy a világ egyik legjobbja legyen.

Miért is lenne annyira hülyeség leigazolni?

Vissza: