Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 11:32

Majd most az EB-n megnézheti. Látni fogja eleget. :shifty:

Mondjuk Zizou előtt én sem feltétlen hoztam volna. Itt azért könnyen elszáll az ember, és ki tudja mi lett volna vele. Zizou jelenléte viszont sokat számíthat, természetesen pozitív értelemben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:30

Érveltem normálisan, te nem tetted meg sander kommentjeig. Amit még én is eltudok fogadni, mert ő legalább felvazolt valamit azonkívül, hogy a fél világ akarja.
Leírtam tavaly, leírtam tavalyelőtt. Minden évben reagáltál rá, ugyanazokat. Buta, nagyképű, suta, szar a haja, balhés, túlhájpolt, stb. Három év alatt viszont több meccset nem láttál tőle. Minek érveljek neked? Értelmetlen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 11:25

Realista24 írta:
Brutális teljesítményt rak le elit csapatban, megmondtak.
Már megint kezded, aztán annyi Pogbát láttál idén, mint én jó meccset, ahol Mourinho volt az egyik csapat edzője. Érvelj normálisan vagy lődd már le magad.

Ideje lenne felfogni, hogy két éve akarjuk, nem június elsejével kezdődött a hajtóvadászat.
Érveltem normálisan, te nem tetted meg sander kommentjeig. Amit még én is eltudok fogadni, mert ő legalább felvazolt valamit azonkívül, hogy a fél világ akarja.
Realista24 írta:Olvasgatom a két évvel ezelőtti hírek idején született kommenteket. Volt ám James fényezés :lol: :lol:
De legalább Kerlon már akkor is utálta Pogbát, igaz az érvei sokat nem változtak azóta. Szerencsére a játékos igen.
Egyik kutya, másik eb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:17

Olvasgatom a két évvel ezelőtti hírek idején született kommenteket. Volt ám James fényezés :lol: :lol:
De legalább Kerlon már akkor is utálta Pogbát, igaz az érvei sokat nem változtak azóta. Szerencsére a játékos igen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. június 9., csütörtök 11:14

Ráadásul szerintem ez is úgy hangzott el, hogy elit csapatok ellen, de mindegy is. Azért ellenünk is rendben volt nagyon tavaly, illetve a komolyabb BL meccseken sem tűnik el, sőt a csapatért dolgozik.

Grátiszba a gyenge olasz bajnokságot rommá alázza.

De természetesen itt túlhypeolt, nagyképű, lusta és amúgy is hülye haja van. Nem számít, hogy minden ennek ellentmond, amit tett. :smile:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:07

Már megint kezded, aztán annyi Pogbát láttál idén, mint én jó meccset, ahol Mourinho volt az egyik csapat edzője. Érvelj normálisan vagy lődd már le magad.

Ideje lenne felfogni, hogy két éve akarjuk, nem június elsejével kezdődött a hajtóvadászat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 11:06

Kerlon írta: Bale is 100volt csak egy liga legjobbja címmel.
Bale szerintem pont rossz példa, mert ő egy akkoriban nehéz bajnokságnak számító PL-ben volt év játékosa egy Tottenhammel, ami valljuk be nem egy mostani Seria A és a Juve. :D

btw én értem, hogy ti mit akartok mondani. Felkapott játékos és nem tudom mennyire adják át a kommentjeim, de nagyon örülnék, ha nálunk kötne ki. Közgazdász tanuló vagyok, szóval néha kijön ez a spekuláció, hogy mi és mennyire éri meg a jelenlegi fociban, viszont azzal néha nem számolok, hogy nálunk sokszor pénzügyi szempontból nem igazán születnek racionális döntések. :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 10:38

Berti írta:
Kerlon írta: És miért engednénk el csak úgy 10 milliót? Amúgy akkor már adjuk Jamest és Moratat végleg. Bár, ha a kolumbiaiért 90et ad a PSG akkor ez sem buli.
Milyen 10 millió?

A 120, az alapból kacsa. Még ha Morata nem is lenne képben, akkor sem hiszem, hogy 100-nál többe kerülne. Oké, hogy fiatal és nagy potenciál van benne, de egyénileg szinte semmi elismerés, plusz csapat szinten egy egycsapatos bajnokságban jöttek csak az eredmények. Egyszerűen nem lehet 120 millió.
A 100-asból lecsiptem a 30-ast, amiért kiválthatnánk Moratat és így született a 70.
Ez csak az én elképzelésem..de lehet Perez tényleg bszik bele a pénzbe és bankot robbant. :hmmm:
Brutális teljesítményt rak le elit csapatban, megmondtak. Bale is 100volt csak egy liga legjobbja címmel. A szamolasod meg világos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 9., csütörtök 10:26

Berti írta:akkor sem hiszem, hogy 100-nál többe kerülne.
Már tavaly (meg tavaly előtt :hmmm: ) is 100+ról indult a licit.Azóta is akarja a fél világ, csak jobb lett, plusz elvileg lesz egy jó EB-je. Ott körül lesz az ára, 100%.
Én nem tudom, h-h álljak hozzá. Mert valaki kell, az tény. De ennyi pénzért... Az a nettó 10 milla sem kevés. Kár, hogy Verratti nem nagy Madridista. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 10:13

Kerlon írta: És miért engednénk el csak úgy 10 milliót? Amúgy akkor már adjuk Jamest és Moratat végleg. Bár, ha a kolumbiaiért 90et ad a PSG akkor ez sem buli.
Milyen 10 millió?

A 120, az alapból kacsa. Még ha Morata nem is lenne képben, akkor sem hiszem, hogy 100-nál többe kerülne. Oké, hogy fiatal és nagy potenciál van benne, de egyénileg szinte semmi elismerés, plusz csapat szinten egy egycsapatos bajnokságban jöttek csak az eredmények. Egyszerűen nem lehet 120 millió.
A 100-asból lecsiptem a 30-ast, amiért kiválthatnánk Moratat és így született a 70.
Ez csak az én elképzelésem..de lehet Perez tényleg bszik bele a pénzbe és bankot robbant. :hmmm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 10:01

Berti írta:120 millió? Hagyjuk már.. :ozil:
Legyen akkor 120, de visszajön Morata, majd indul is londonba 60-ért, úgy még okés.
Tudja a Juve, hogy a Moratas cuccal kitudunk cseszni velük, szóval valahogy ez is benne lesz az üzletben szerintem.
Marad Morata és kapnak még egy 70-est, aztán kézcsók az öreg hölgynek.
És miért engednénk el csak úgy 10 milliót? Amúgy akkor már adjuk Jamest és Moratat végleg. Bár, ha a kolumbiaiért 90et ad a PSG akkor ez sem buli.
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 9., csütörtök 9:57

ól van, te még Real meccset se sokat néztél, nemhogy Pogbát :mrgreen: :lol: Szóval dőlj hátra és várd meg Polip barátomat.
bl döntőt azé néztem. hihi

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 9:55

120 millió? Hagyjuk már.. :ozil:
Legyen akkor 120, de visszajön Morata, majd indul is londonba 60-ért, úgy még okés.
Tudja a Juve, hogy a Moratas cuccal kitudunk cseszni velük, szóval valahogy ez is benne lesz az üzletben szerintem.
Marad Morata és kapnak még egy 70-est, aztán kézcsók az öreg hölgynek.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 9., csütörtök 9:38

Minden ott kezdődik, hogy a rangadókat számítva 10-15 létfontosságú meccs lesz jövőre, persze ha már a BL16 között erősebbeket kapunk akkor már ott fel kell kötni a gatyót.
Na most két BL-t nyertünk 4-3-3-al. Ebben kell gondolkodni semmi másban.

A 3 középpályás és a 3 támadó esetében hülyeség abban gondolkodni, hogy a kezdő 11-et tekintve hol erősödhetünk. Egyrészt ezt a 10-15 létfontosságú meccset körbeöleli 50 másik meccs, 3 kiírás + klub vb stb.
Úgyhogy egyrészt a létszám, rotálás, tehermentesítés miatt is 4-4 kezdő szintű emberrel kell számolni középre és előre. A másik pedig az, hogy Zidane ide vagy oda, de tegye mindenki a szívére a kezét a játékunkat illetően...

Hát bőven van hova javulnunk, ezzel a kerettel pedig nem biztos, hogy fogunk. Mert bízhatunk benne, hogy Isco a 4. évére már csak összekapja magát, meg Benzema nem fog kipurcanni és nem olyan lesz a formája mint az Alpok domborzata, meg Gareth barátunk is örökre elfelejti a lehajtott fejjel futás kedvét...

Ragozhatnám...de Pogba-Auba :mrgreen:
James-Jesé out. Ha Kovacic lép, akkor be lehet húzni a kinézettekből egy fiatalabbat...Kramer esetleg. De nem a pad 2. vonalán fog múlni az idény.

Egy barca ellen például biztos, hogy úgy kezdeném, hogy keylor-carvajal-varane-ramos-marcelo-casemiro-modric/kroos-pogba-bbc. Aztán jöhet kroos-auba-lucas a végére labdát megtartva, hosszú indításokkal lefutva a szétesett és szétcseszett barca védelmet megtisztelni még 2-vel. Hát ha valakinek itt hiányzik James meg Kovacic akkor lelke rajta. Isconak meg jut 25-30 meccs jövőre, azon hozza a kötelezőt, hogy a bajnokságot végre behúzzuk, bőven kell ő is, hogy végre ha már a barca-atma ellen tisztességes pontszámot hozunk, akkor ne a villareal, sevilla, malaga ellen dobjuk el a pontokat. Jövőre meg úgy is megy a citybe, kovacic meg vissza jön kölcsönből. end

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 9:35

Csabi írta:
harmadrészt, végre egy újabb éhes játékos, aki bl-t akar nyerni, aki a legjobb akar lenni.
...ameddig nem kell csúszva mászva fejet hajtva küzdeni.
Jól van, te még Real meccset se sokat néztél, nemhogy Pogbát :mrgreen: :lol: Szóval dőlj hátra és várd meg Polip barátomat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 9., csütörtök 9:24

harmadrészt, végre egy újabb éhes játékos, aki bl-t akar nyerni, aki a legjobb akar lenni.
...ameddig nem kell csúszva mászva fejet hajtva küzdeni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 9:23

Pogba több dolog miatt is kell,
egyrészt sander szerintem tökéletesen összefoglalta, annak ellenére, hogy nem úgy áll a franciához, mint én mondjuk.
másrészt jön a transzfer ban, 2018-ig szopón leszünk. Ha most nem vesszük meg, jövőre elviszi a Barca, ziro kefirjeibe le merem fogadni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 9., csütörtök 9:15

chronic írta:
Realista24 írta:Legutóbb, amikor horror lóvét kapott a Juve, Zidaneért tőlünk, megvették Buffont, Thuramot és Nedvedet.
Kit érdekel ha Pogba is veret egy csodagólt jövőre a BL döntőben? :mrgreen:
Ha jön, ennyi pénzért én minimum azt várom tőle.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. június 9., csütörtök 9:13

Realista24 írta:Legutóbb, amikor horror lóvét kapott a Juve, Zidaneért tőlünk, megvették Buffont, Thuramot és Nedvedet.
Kit érdekel ha Pogba is veret egy csodagólt jövőre a BL döntőben? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 9:10

Pogbaért ajánlottunk 120 milliót, Pérez nem akarja a véletlenre bízni.
Zidane már a BL döntő előtt döntött, neki a francia kell.
Pogba legenda akar lenni.
Éves fizuja nettó 10 millió lesz, ha ideigazol.
Legutóbb, amikor horror lóvét kapott a Juve, Zidaneért tőlünk, megvették Buffont, Thuramot és Nedvedet.
Pogba helyére Pjanic fog érkezni oda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: