![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
Mondjuk Zizou előtt én sem feltétlen hoztam volna. Itt azért könnyen elszáll az ember, és ki tudja mi lett volna vele. Zizou jelenléte viszont sokat számíthat, természetesen pozitív értelemben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:30
Leírtam tavaly, leírtam tavalyelőtt. Minden évben reagáltál rá, ugyanazokat. Buta, nagyképű, suta, szar a haja, balhés, túlhájpolt, stb. Három év alatt viszont több meccset nem láttál tőle. Minek érveljek neked? Értelmetlen.Érveltem normálisan, te nem tetted meg sander kommentjeig. Amit még én is eltudok fogadni, mert ő legalább felvazolt valamit azonkívül, hogy a fél világ akarja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 11:25
Érveltem normálisan, te nem tetted meg sander kommentjeig. Amit még én is eltudok fogadni, mert ő legalább felvazolt valamit azonkívül, hogy a fél világ akarja.Realista24 írta:Már megint kezded, aztán annyi Pogbát láttál idén, mint én jó meccset, ahol Mourinho volt az egyik csapat edzője. Érvelj normálisan vagy lődd már le magad.Brutális teljesítményt rak le elit csapatban, megmondtak.
Ideje lenne felfogni, hogy két éve akarjuk, nem június elsejével kezdődött a hajtóvadászat.
Egyik kutya, másik eb.Realista24 írta:Olvasgatom a két évvel ezelőtti hírek idején született kommenteket. Volt ám James fényezés![]()
![]()
De legalább Kerlon már akkor is utálta Pogbát, igaz az érvei sokat nem változtak azóta. Szerencsére a játékos igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. június 9., csütörtök 11:14
Brutális teljesítményt rak le elit csapatban, megmondtak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:07
Már megint kezded, aztán annyi Pogbát láttál idén, mint én jó meccset, ahol Mourinho volt az egyik csapat edzője. Érvelj normálisan vagy lődd már le magad.Brutális teljesítményt rak le elit csapatban, megmondtak.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 11:06
Bale szerintem pont rossz példa, mert ő egy akkoriban nehéz bajnokságnak számító PL-ben volt év játékosa egy Tottenhammel, ami valljuk be nem egy mostani Seria A és a Juve.Kerlon írta: Bale is 100volt csak egy liga legjobbja címmel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 10:38
Brutális teljesítményt rak le elit csapatban, megmondtak. Bale is 100volt csak egy liga legjobbja címmel. A szamolasod meg világos.Berti írta:Milyen 10 millió?Kerlon írta: És miért engednénk el csak úgy 10 milliót? Amúgy akkor már adjuk Jamest és Moratat végleg. Bár, ha a kolumbiaiért 90et ad a PSG akkor ez sem buli.
A 120, az alapból kacsa. Még ha Morata nem is lenne képben, akkor sem hiszem, hogy 100-nál többe kerülne. Oké, hogy fiatal és nagy potenciál van benne, de egyénileg szinte semmi elismerés, plusz csapat szinten egy egycsapatos bajnokságban jöttek csak az eredmények. Egyszerűen nem lehet 120 millió.
A 100-asból lecsiptem a 30-ast, amiért kiválthatnánk Moratat és így született a 70.
Ez csak az én elképzelésem..de lehet Perez tényleg bszik bele a pénzbe és bankot robbant.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 9., csütörtök 10:26
Már tavaly (meg tavaly előttBerti írta:akkor sem hiszem, hogy 100-nál többe kerülne.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 10:13
Milyen 10 millió?Kerlon írta: És miért engednénk el csak úgy 10 milliót? Amúgy akkor már adjuk Jamest és Moratat végleg. Bár, ha a kolumbiaiért 90et ad a PSG akkor ez sem buli.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 10:01
És miért engednénk el csak úgy 10 milliót? Amúgy akkor már adjuk Jamest és Moratat végleg. Bár, ha a kolumbiaiért 90et ad a PSG akkor ez sem buli.Berti írta:120 millió? Hagyjuk már..![]()
Legyen akkor 120, de visszajön Morata, majd indul is londonba 60-ért, úgy még okés.
Tudja a Juve, hogy a Moratas cuccal kitudunk cseszni velük, szóval valahogy ez is benne lesz az üzletben szerintem.
Marad Morata és kapnak még egy 70-est, aztán kézcsók az öreg hölgynek.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 9., csütörtök 9:57
bl döntőt azé néztem. hihiól van, te még Real meccset se sokat néztél, nemhogy Pogbát![]()
Szóval dőlj hátra és várd meg Polip barátomat.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 9., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 9:35
Jól van, te még Real meccset se sokat néztél, nemhogy PogbátCsabi írta:...ameddig nem kell csúszva mászva fejet hajtva küzdeni.harmadrészt, végre egy újabb éhes játékos, aki bl-t akar nyerni, aki a legjobb akar lenni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 9., csütörtök 9:24
...ameddig nem kell csúszva mászva fejet hajtva küzdeni.harmadrészt, végre egy újabb éhes játékos, aki bl-t akar nyerni, aki a legjobb akar lenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 9., csütörtök 9:15
Ha jön, ennyi pénzért én minimum azt várom tőle.chronic írta:Kit érdekel ha Pogba is veret egy csodagólt jövőre a BL döntőben?Realista24 írta:Legutóbb, amikor horror lóvét kapott a Juve, Zidaneért tőlünk, megvették Buffont, Thuramot és Nedvedet.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. június 9., csütörtök 9:13
Kit érdekel ha Pogba is veret egy csodagólt jövőre a BL döntőben?Realista24 írta:Legutóbb, amikor horror lóvét kapott a Juve, Zidaneért tőlünk, megvették Buffont, Thuramot és Nedvedet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 9:10
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem