Premier League
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Premier League
Sane-Agu-Aube szerintem sem lenne működőképes.
Egyik sem arról híres, hogy olyan kurva sokat zár vissza.
Nálunk legalább Bale & Benzema dolgozik vissza a menzőnybe is
Egyik sem arról híres, hogy olyan kurva sokat zár vissza.
Nálunk legalább Bale & Benzema dolgozik vissza a menzőnybe is
ZIDANE
Miért lenne sok?ziro4vr írta:Egyszerre ő meg Auba az erős lenne. Szerintem a német jobb lesz, technikásabb. Mondjuk a szokásos nemnémet flegmázás megvan benne is sajnos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyszerre ő meg Auba az erős lenne. Szerintem a német jobb lesz, technikásabb. Mondjuk a szokásos nemnémet flegmázás megvan benne is sajnos.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sané - City - 60 millióról írnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Smallingnak jó szezonja volt,MUban kb ő volt értékelhető 2-3 emberen kívül,szerintem ők leszenk a kezdők Bailly-vel,ha nem vesz valaki tpasztaltat Mou,Jones meg a csere,bár ő nem veti meg a korházakat így még bármi lehet. Rojo szerintem megy,Blinddel meg nem csak ott számolhat,majd eldönti.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
Hát nálam pont hogy Smalling az, aki képességekben nem rossz, de buta, rendre rosszul helyezkedik, elpasszolja vagy felíveli a semmibe. Már amikor láttam játszani, nem tegnap volt. De majd az eb-n kiderül. Mellé hozni ezt a srácot...lutri.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Smalling több annál. A többi viszont... Rojo épphogy eléri a középszer jelzőt, Blind rémesen rossz, Jones meg non-stop sérült, így értékelhetetlen.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ziro4vr
Mondjuk ha azt nézem Hummels asszem 38 volt...Jó az is igaz, hogy az ő porcelánteste a pl-t nem bírta volna.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
Nem illik.
Még hátra van majd3 hónap, meg nem muszáj a védelembe vezér, ha lesz máshol a csapatban. Ne mondjuk Ramosra azt hogy vezér volt mondjuk 5-6 évvel ezelőtt. Carvalho meg korban lehet az volt, de sose vezér szerepet játszott a csapatban. Akár Smallingból is lehet még vezér, vagy ebből a négerből mire 30 éves lesz.numberone1 írta:Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ziroval ertek egyet, ott van Smalling, Rojo, Blind, Jones csupa kozepszeru ember es csak izom, de nincs vezeregyeniseg esz a vedelemben...a kapusuk tartja a lelket a csapatban. Erre igazoljak ezt az elefantcsontpartit.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Mondjuk én nem minősítettem okos húzásnak, inkább csak bátor, de amennyit az elődök elkúrtak selejtre... senkit nem érdekel Manchesterben.ziro4vr írta:Nehéz kilátni a sajátjaid közül, mi?
Btw nem mondtam hogy biztos bukó a tag, csak hogy annyira kiemelkedően "okosnak" sem titulálnám. Egy méregdrága afrikai védő, időzített bomba. Fizikum megvan, akarat megvan (még), de az agy oda kéne leginkább. Pláne hogy egyelőre komoly társak vagy tanítómesterek sincsenek mellette, csak egy Mourinho, aki azért nem az a mindig sikeres tanítómester és elit pedagógus, mint még páran hiszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nehéz kilátni a sajátjaid közül, mi?
Btw nem mondtam hogy biztos bukó a tag, csak hogy annyira kiemelkedően "okosnak" sem titulálnám. Egy méregdrága afrikai védő, időzített bomba. Fizikum megvan, akarat megvan (még), de az agy oda kéne leginkább. Pláne hogy egyelőre komoly társak vagy tanítómesterek sincsenek mellette, csak egy Mourinho, aki azért nem az a mindig sikeres tanítómester és elit pedagógus, mint még páran hiszik.
Nem illik.
nekem fel sem tűnt
hogy ennyi hülyeséget írsz
hogy ennyi hülyeséget írsz
K
K
- ziro4vr
Majd kiderül. De megtisztel, hogy mint valami antivírus program, folyton a hibát keresed a kommentjeimben.
Nem illik.
Spanyolországban nevelkedett, szóval szerintem ezzel a kommenteddel most luftot rúgtál. Mondjuk én is leírtam, hogy a 40 az sok érte, de ellenünk is jól szokott játszani és bőven lehet belőle akár klasszis is.ziro4vr írta:Nem akarok Mészöly Kálmánozni de negyvenért elvinni egy afrikai védőt..pont okosnak nem mondanám.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
0 vagy 1 gól mindig jól fizethehe írta:leeht fogadni, hogy hány 1:0-ja lesz edzőbának a muval?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Neki mèg át lehet mosni az agyát.Mounak meg igy jó...ziro4vr írta:Nem akarok Mészöly Kálmánozni de negyvenért elvinni egy afrikai védőt..pont okosnak nem mondanám.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Nem akarok Mészöly Kálmánozni de negyvenért elvinni egy afrikai védőt..pont okosnak nem mondanám.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az ar most mindegy, ott szarasig van penz. Csak arra gondoltam hogy okos jatekospolitikat folytat, attol fuggetlenul hogy az a gyerek bevalik e majd nem.ziro4vr írta:40ért elhozott egy mérsékelten ismert védőt. Megmutatta.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8