Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 14:30

ziro4vr írta:Remyt mióta érdeklik a szikár tények Szerinted? :mrgreen:

Ilyeneket meg ne irj, így is sokan azt hiszik már Pogba miatt Benzema érdektelen lesz számodra jövőre...
Ki ez a butus?
ommentáld a híreket
HozzászólásSzerző: Berti » 2016.06.09. 13:44

Anthony írta:
Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?

Ha James marad, akkor az egész csapat..
:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 9., csütörtök 14:21

Hamarabb boltolnám el CR-t, mint Balet. James távozni fog. Minek maradna? Az biztos, hogy kezdő nem lesz a BBC mellett. KP-ra úgy is érkezik Pogba, vagy valaki, ott semmi esélye. Lucas is előtte van. Az év végén még Jesé is maga mögé szorította pedig ő aztán tényleg az ég világon semmit nem csinált. Hát ha még igazolnak egy támadót is...ő menni fog. Nagy fizetést kaphat pl a PSG-től, 90-100 milliót kisajtolhatunk belőlük. Nagyon adja magát az üzlet. A marketing itt nem játszik, az eurójelek majd beszélnek. Megvehető az árából Pogba, új ember, aki vett már James mezt az már nem fog. A reklámok stb mind az éppen felkapott játékosra koncentrálnak. Az még most lehet hogy James, de később Pogba simán beelőzi. Dél-Amerikai piac...Brazil-Argentin. A többi kis ország töltelék. Van két brazilunk és egy Navasunk. Ezt az üzletet meg kell ragadni és az elnök is tudja, de még sem mondhatja azt hogy James eladó, főleg h emberünk a copan játszik épp

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 13:48

Berti írta:
Anthony írta:Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?
Meg a klaviatúrám. :lol:
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 13:44

Anthony írta:Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 9., csütörtök 13:37

Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 13:17

Azért írtam, hogy AMENNYIBEN... :kivagyhe:

Ziro. :vivo: :vivo: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 13:12

Remyt mióta érdeklik a szikár tények Szerinted? :mrgreen:

Ilyeneket meg ne irj, így is sokan azt hiszik már Pogba miatt Benzema érdektelen lesz számodra jövőre...
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 13:08

Bale eladása érdekes kérdés. Jó pénzért továbbra is megválnék tőle (amennyiben jönne egy Griezmann vagy Neymar),
Grízes hosszabbít, Neymarék mondták, hogy a Realba soha.
Kénytelen vagyok leírni, de Bale-t nem adnám el. :fpalm:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 13:03

Bale eladása érdekes kérdés. Jó pénzért továbbra is megválnék tőle (amennyiben jönne egy Griezmann vagy Neymar), de, ha marad akkor sincs akkora gond, mint korábban, de mindeképpen hozni kell egy Auba-t a csapatba. Rengeteget fejlődött tavaszra. Zizou kinevezése talán neki kedvezett a legjobban. Viszont a sérülései aggasztóak. Ezért is kellene még egy olyan kezdő szintű játékos, aki be tud szállni a csapatba, ha Ő kiesik, vagy ha Benz vagy CR.

Egy jó EB talán még jobban helyrerázná fejben, aztán végre úgy indulna neki az új szezonnak, mint egy igazi vadló.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 9., csütörtök 13:01

ziro4vr írta:Ledúrná kopaszra, komolyan felszabadulna az ember és megnyugodna szerintem. :lol:
Valaki küldje már el neki a HIMG Clinic elérhetőségét :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 9., csütörtök 12:56

oroszisti írta:Mert a Juventusban is előbb játszik szélsőt, mint védekező középpályást. Ha jön, akkor valószínűleg Kroos lesz megint a leghátsó ember.
mert Allegri nem játszat vkpt a támadásban messze legjobb középpályásával

Balet elengedni vagy a kezdőből kirakni?
Nem tűnt fel, hogy a csapat a szezon végére sokkal inkább az ő visszatérése miatt lett jobb és nem Casemiro miatt?
Sok passzos foci nem való neki? Aha, azért jöttek sorra tőle a kulcspasszok, hosszú labdák. Azért tette tovább rendre jól a társaknak a labdát, majd mozgott üresbe.
Több szempontból sem jó? A legsokoldalúbb támadó jelenleg

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 12:48

Ledúrná kopaszra, komolyan felszabadulna az ember és megnyugodna szerintem. :lol:
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 12:43

14 nyarán fontosabb dolga volt. Növeszteni a hajat, hogy takarja a kopaszodást. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 12:37

Balet elengedni? Legjobb támadónk volt a szezon vége fele, láthatóan sokat fejlődött sok fontos aspektusban. Egyszer megtörtént már, hogy egy csinos szezonzárás után mikor mindenki azt várta király lesz csődöt mondott, ha ez jövőre is így lesz, akkor engedném el. Akkor, 14-ben egész nyáron szotyizott, most talán az eb miatt is, meg mert érettebb lett és láthatóan beilleszkedett, nem fog leolvadni a következő szezonra.
Nem illik.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2016. június 9., csütörtök 12:28

Nem vagyok egy nagy taktikai guru de pár gondolatot úgy érzem ismét megosztanék....
Az első dolog hogy azt vettem észre hogy sok ember úgy van a dolgokkal hogy hozzuk ezt a játékost vagy épp azt és majd minden rendbe jön. Attól mert még igazolunk valakit nem biztos hogy sikeresebbek leszünk. Meg ugye kinek mi a siker.... Én személy szerint annak örülnék a legjobban ha Zidane-nak sikerülne egy olyan stilust kialakítania amire a többi csapat keresné a megoldást... mert ha ezt felismeri és meg tudja csinálni akkor a csúcsra vinne minket és ott is tudna tartani egy ideig, nyílván addig amig a többi csapat el nem kezdené felismerni a rendszer hibáit és ezeket kiaknázni. Egy gyengébb szintű rendszer is tud kimagasló eredményeket elérni (Liecester city) ha megvan hozzá a játékos állomány, illetve egy erős rendszer is jól tud müködni amíg a játékosok tudják hogy mit kell csinálni. Ha most Zidane kitalálná hogy ez mi legyen és hozzna olyan játékosokat akik ezt végre tudják hajtani, ráadásul minőségi játékosok akkor sokkal nehezebb megtalálni a gyenge pontokat mert hiába észleli az ellenfél ezeket ha mondjuk ebben a csapatban vannak olyan klasszis játékosok akik saját maguk eldöntenek meccseket. És szerintem itt a lényeg Pogba-ban. Fel kell ismerni hogy jelenleg nincs olyan játékos aki hasonlo adottságokkal rendelkezik. És itt jön a lényeg:
Zidane feladatta a nyárra:
1; Stílus kialakítása
Ez a keret védekezésre alkalmatlan, egy egy meccs erejéig képesek rá de hosszabb távon nincs értelme erőltetni a dolgokat, támadás-és megfelelő védekezést nem fog tudni szerintem kialakítani mert ahhoz nem tartom elég jó l felkészültnek taktikai értelemben. Most itt legfőképp a Klopp focira gondolok. Kellően megszervezett védelem és adott esetben remekül tudják hassználni a kontra focit viszont akkor sem esnek kétségbe ha labdatartásra kerül a sor, mert ezt is valamilyen szinten tudják játszani. Számomra ezt a rendszert Heynkess járatta csúcsra a BM kispadján. Megfelelő filozofia volt a megfelelő emberekkel. Véleményem szerint nekünk a labdatartásra kellene helyezni a hangsúlyt mert ehhez van kialakítva a keret. Viszont ehhez fel kell ismerni a jelenlegi hibáinkat. Szerintem támadásban nagyon gyengén szerepelünk. Nem vagyunk képesek terültet megnyitni, 1v1-eket nyerni, arról már nem is beszélek hogy a 16-oson belülre szinte alig tudjuk a labdát bejátszani, és itt most én komoly csapatokra gondolok nem a spanyol bajnokság 15. helyezetjére.....

Ha felismerte Zizu a hibákat akkor el kell kezdeni a keretet kialakítani az igények szerint. Viszont mivel a RM-nak szüksége van olyan játékosokra akik pénzt generálnak a klubnak ezért ha tetszik ha nem Zidane keze is meg van kötve. A kérdés számomra az hogy Perez képes -e elfogadni azt hogy körülbelül hasonló marketing értékű játékosokkal esetleg több sikert érjünk el. Nyilván ez pénzügyi szempontból elég rizikos....

Érkezők: Nálam egyértelmű hogy jelenleg egy olyan személy van aki képes lenne lendíteni a támadó játékunkon. Ha nem sikerül leigazolni akkor szerintem várhatjuk a következő generációt. Leírtam már nagyjából hogy miért olyan fontos Pogba megszerzése és felesleges mégegyszer leírni. Kell nekünk ő mint kisgyereknek reggel a meleg kakaó.
Illetve kellene Casemironak egy csere emberke, Modricnak, Benzemanak és Ronaldonak. De ha már csere emberben gondolkodunk akkor legalább hasonló stiusu játékosokon lenne érdemes.

Távozók:
James: nem érzem benne azt hogy ő váltaná meg a világot. Körülbelül 15 éve bankot robbantotunk volna érte mert az ilyen tipusu jatékosok akkor élték a fénykorukat. Klasszikus 10-es. Gyenge védekezés, lassú és nem tudja olyan szinten olvasni a védekező vonalakat hogy érdemes legyen itt tartani....

Jesé: kölcsön kell adni és megnézni hogy mire képes mert ennek szerintem nincs értelme hogy így játszatjuk... egyszer kijön neki a lépés egyszer nem.... nem tudom eldönteni hogy valóban mennyit tud....

Kovacic: úgyszintén kölcsön kellene adni, hadd fejlődjön én ugy gondolom hogy ennél azért több van benne... Sevilla, Villareal, Valencia szintű csapatban gondolkodnék. Nálam a Sevilla lenne a befutó.

Bale: sok passzos foci nem neki való, kár erőltetni, ezenkivül sokat sérült is, ami több szempontbol sem jó... 3 éve van itt de bennem még most sem kelltette azt az érzést hogy ő nélkülözhetettlen lenne a csapat számára... megvagyunk mi nélküle is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 12:23

Pjanic lassan a zsákban 30 millióért a Juvénál. Marotta jövőhéten Madridba utazik Morata miatt, Pérez meg egy 120 milliót érő aktatáskával érkezik a tárgyalásra.
P
O
G
B
A
!
(remélem hamar kiesnek a franciák :mrgreen: )
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 9., csütörtök 12:14

120 millió azt kell, mondjam (sajnos), hogy nem sok. Ha megnézzük Neymar valós árát, vagy a Sterling és Martial féle taknyosokért kifizetett brutál pénzeket (amik ugye a záradékok miatt még brutálisabbak lehetnek), vagy Morata 60 millió :ozil: :lol: , akkor ha 120 cakk-pakk megvan, az úgy egész jó. Kérdés, hogy tényleg ő e a legjobb megoldás, de ezt úgy is az idő fogja megmutatni (ugye a Zidane = Buffon + Nedved + Thuram egyenlet példája :D ). Az eltiltás miatt minden esetre kell sztár igazolás a kp-ra Modric kora miatt.

Felmerült még itt Penaranda, mint esetleges kiszemelt. Na én ezt nagyon díjaznám. Fiatal, jó mozgású, tehetséges a Ligában edzett srác. Ideális lenne a támadó harmadba egyelőre cserének, viszont potenciál van benne rendesen (CR-t (31) és Karimot (29) is cserélni kell előbb utóbb).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 11:36

Akkor minek erveljek neked? :lol: Arról nem is beszélve, hogy tegnap sem erről erveltem, de úgy látszik mindegy, mert valami berogzodik nálad és cső látásra valtasz.
Harmadik éve (és akkor nekem rögződik be valami :lol: ) hajtod ugyanazokat a hülyeségeket Pogbával kapcsolatban, úgy, hogy nem is láttad játszani. Én sem értem miért szólsz hozzá a témához ennyiszer, ebben egyetértünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 11:34

Realista24 írta:
Érveltem normálisan, te nem tetted meg sander kommentjeig. Amit még én is eltudok fogadni, mert ő legalább felvazolt valamit azonkívül, hogy a fél világ akarja.
Leírtam tavaly, leírtam tavalyelőtt. Minden évben reagáltál rá, ugyanazokat. Buta, nagyképű, suta, szar a haja, balhés, túlhájpolt, stb. Három év alatt viszont több meccset nem láttál tőle. Minek érveljek neked? Értelmetlen.
Akkor minek erveljek neked? :lol: Arról nem is beszélve, hogy tegnap sem erről erveltem, de úgy látszik mindegy, mert valami berogzodik nálad és cső látásra valtasz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 11:32

Majd most az EB-n megnézheti. Látni fogja eleget. :shifty:

Mondjuk Zizou előtt én sem feltétlen hoztam volna. Itt azért könnyen elszáll az ember, és ki tudja mi lett volna vele. Zizou jelenléte viszont sokat számíthat, természetesen pozitív értelemben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: