Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Elég érdekes lesz a 3. mezünk.
Amúgy én is örülök a lila második számú meznek, de ez az idei szerintem túlvilágos. Talán 2011-ben volt nagyon jó sötét lila mezünk utoljára.
Amúgy én is örülök a lila második számú meznek, de ez az idei szerintem túlvilágos. Talán 2011-ben volt nagyon jó sötét lila mezünk utoljára.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most szóltak neki hogy marad az MU-ban, gyorsan nyilatkozott is egy jót.
Hirtelen elfelejtettem, hogy ő Atlético nevelés. Ahhoz képest ez egész korrekt megnyilvánulás.DDG: "Az Atlécio Madrid talán jobban megérdemelte volna a BL győzelmet, mint a Real Madrid."
valószínűleg sehogy.Kerlon írta:Szerintem arra gondolt, hogy ez Benzema és a szövetség között, hogy zajlott le.
az elnök és deschamps eldöntötték, hogy nem lesz ott a keretben a zűrös ügye miatt és kész. nemhinném, hogy behívták volna "elbeszélgetésre" vagy egy elmagyarázásra.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Benziből kinézem, hogy az itélet után úgy ment edzésre, hogy szidta Valbuenát meg a FFF-et, mint a bokrot. Közben Bale vagy nem értette, amit beszél vagy épp a hajával volt elfoglalva.
Szerintem arra gondolt, hogy ez Benzema és a szövetség között, hogy zajlott le.Toti írta:Bale: "Nem ismerem a részleteket, de kár, hogy egy olyan világklasszis, mint Benzema, nem lehet ott az EB-n."
ne már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már James barátomat elküldenénk (én is) nem értem Isco mivel jobb, vagyis értem: olcsóbb és spanyol, de a teljesítménye nálam nagyon kevés, inkább menne ő is dolgára és helyette igazolhatunk vagy Kova is kaphatna több szerepet..vagy akár Asensio.Átigazolási kisokos – avagy kire fáj Pérez foga 1.0
Morata: remélem nem akarják megtartani
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet imádkozni. A hírek szerint 30 milláért még az eb előtt leboltoljuk Moratát...ha lesérül, beszopjuk. (bár remélem nem ilyen hülyék, hiszen bármikor visszavehetjük a nyáron).
A Chelsea és a Mou még az eb előtt kifizetne érte 60 milliót.
A Chelsea és a Mou még az eb előtt kifizetne érte 60 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ha tudna spanyolul, talan ertette volna, amikor a tobbiek errol beszelnek.Toti írta:Bale: "Nem ismerem a részleteket, de kár, hogy egy olyan világklasszis, mint Benzema, nem lehet ott az EB-n."
ne már.
Bale: "Nem ismerem a részleteket, de kár, hogy egy olyan világklasszis, mint Benzema, nem lehet ott az EB-n."
ne már.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Terjeng már az izomszag errefelé.ziro4vr írta:Ide érzem mennyire fél tőled.El Maestro írta:Odébb lökném oszt dőlne, mint a liszteszsák.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ide érzem mennyire fél tőled.El Maestro írta:Odébb lökném oszt dőlne, mint a liszteszsák.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyértelműen maradnia kell.Veidt írta:Nacho sorsa mi lenne, ha rajtatok allna?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én itt tartanam, ismeri a ligát, be lehet dobni a könnyebb meccseken. Nem kell nála jobb ember a padra.Veidt írta:Nacho sorsa mi lenne, ha rajtatok allna?
Az más kérdés, hogy gondolom ő nem ülne élete végéig a Real kispadján, még ha álmai klubja is.
Ha megy is tudjuk házon beül pótolni. Llorrentet írják, hogy jön vissza...ha valóban olyan jó mint mondják akkor átveheti Nacho helyét.
btw Vallejoval mi a helyzet?
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Odébb lökném oszt dőlne, mint a liszteszsák.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ZZ megvétózta Dávidot? Akkor én meg Pált. Épp a faxgépet szabotálja csavarhúzóval az irodában.Mickey írta:pogbáztok itt, perec apó meg majd beint keményen
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
pogbáztok itt, perec apó meg majd beint keményen
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
áá ne fáradj, inkább elengedem
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondoltam szeretnél up to date lenni Pogbából, hogy ne a három évvel ezelőtti tapasztalataid alapján mondj véleményt.Kerlon írta:azt hittem elengedjük egymástRealista24 írta:A nagyképű Pogba...Kerlon szólj ha esetleg nem érted, lefordítom neked.
http://www.goal.com/euro2016/en/article ... 42sqhjh7hd
Btw. mondani bármit lehet, az idő meg majd eldönti mire viszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema