Aroninho írta:Vettem nemrég egy Y700-as Lenovo laptopot, úgyhogy végre tudok játszani is itthon. Már ha majd egyszer lenne időm rá
Szerintetek melyik FIFA-val lenne érdemes játszanom? Gondolom játékélményben minél újabbak jobbak, elvileg a 16-ot is bírná a gép, de nem ragaszkodom hozzá.
Régebben sokat játszottam (kb 10 éve
), de mostanában már inkább csak néha-néha tolnék egy-két meccset, vagy haverokkal játszanék.
Szempont lehet akár az is, hogy melyikben jobb a Real
Kíváncsi lennék a véleményetekre
Hát a Real elég beast a 16ban,sőt a legjobb
(Kapusposzt necc mondjuk én ott Casillát nyomom ha a Reallal vagyok,mert nem szeretem az alacsony kapusokat) (Kapus témához,Casillas helyett ha bárkit beraksz Portoban,pl a koreai csatárt,akkor is kevesebb gólt kapsz mint vele,Neuer se a legjobb ratinge ellenére. Ruffier meg Fahrmann a legjobb szvsz.Érdekes)
Én ajánlom a legújabbat,szeretem is.
Passzolás nehéz,hozzá kell szokni,ha a pár éve bevezetett védekezést se vágod akkor lesz mit megszoknod.(anno nyomtál 1 gombot,közben meg is ebédelhettél,mert megszerezted a labdát mert odafutott az ellenfélhez,már nem)
lényeg,hogy én ajánlom. online se roz bár FUTot kb el lehet felejteni,mindneki cheatel,pénzt is nehezebb már összekereskedni,de sima csapatokkal seasos az jó.
Lényeg,hogy jó a 16.