Luka Modrić - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2024. május 29., szerda 17:33-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
27
26%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
62
61%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
13
13%

Szavazatok száma: 102

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 25., csütörtök 16:00

Tavaly Vaartot kitoltak szelre, Modricot fel a tamadok moge, es Sandro(Livermore)-Parker volt mogotte. Te az azt megelozo evrol beszelsz. Az a baj, h Ozilt lattuk kozepen is jatszani ott is ugyanilyen lelektelen volt, nem emlekszel MU elleni ket meccsre?
Ahogy te vazoltad 2 ember keves ahhoz, h kozeppalyat uraljuk. Ozil nem fer be oda, mert nincs benne kuzdo szellem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 25., csütörtök 15:48

Ha tavaly a Spursben megfért Modric és Vaart egyszerre a pályán, akkor itt is meg kell, hogy férjenek. Özilt láttuk tegnap játszani a szélen komoly csapat ellen, szóval szerintem felejtsük el azt az opciót. Oda kell egy normális játékos(Reus, Bale, J.Rodriguez). Modric mellé megy egy normális védekező középpályás. Egy Makelele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 25., csütörtök 15:43

mocsok írta:
ja, és egyáltalán nem vagyok modric ellen. nálam stabil kezdő lenne.
csak nincs semmi értelme úgy összehasonlítani két játékost, hogy az egyiknél csak a pozitívat soroljuk, a másiknál pedig csak a negatívat.
azert van vmi ertelme. Itt az a lenyeg, h jovore szemlelet valtozas kell. El kell donteni milyen szisztema kikkel lehet megvalositani. Modricot feljebb toljuk es Ozilt ki a szelre, de szerintem oda kell egy uj tkp. Vagy Modricot nem tesszuk be(esetleg hatrebb tesszuk), es Ozil marad kozepen, akkor meg tulsagosan is falysulyu lesz a kp az ilyen gyors csapatok ellen. Kell oda meg 2 uj ember. Azert vmilyen szinten egymas konkuranciai, ahogy DM-el is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 25., csütörtök 15:42

Pedig ez van: Modric, ha nem nyújt semmi különöset, akkor is zseniális volt, Özil meg, ha dupláz a hétvégén, akkor is csak egy megye 2es játékos. Nekem sincs semmi bajom Modriccal, nekem az a bajom, hogy általában én kapom meg a rózsaszín szemüveges beszólást, de pár ember is elgondolkozhatna rajta... Én ezt mára befejeztem. Béke veletek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. április 25., csütörtök 15:33

Lopez adott egy kirúgást Özilnek, ami ziccer lehetett volna, a kapussal szemben állt. A Német-Török át sem tudta venni....
De persze Modricot kellett lecserélni, az egyetlent, aki földön meg tudja húzni a váratlant, Özilt meg fent hagyni, had kocogjon még 25 percig. A rendszer=0
tudom, hogy mindannyian nagyon utáljuk gülüt meg minden, de azt nem lehet mondani hogy labdakezelési gondjai lennének. vagy hogy technikailag ne lenne toppon.

mellesleg azt se lehet mondani, hogy özilben nincs benne a váratlan. nagyon nem.
nyertünk már nem egy-két meccset (barca ellen is) mikor az ő semmiből jött zseniális gólpassza döntött.

ja, és egyáltalán nem vagyok modric ellen. nálam stabil kezdő lenne.
csak nincs semmi értelme úgy összehasonlítani két játékost, hogy az egyiknél csak a pozitívat soroljuk, a másiknál pedig csak a negatívat.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 25., csütörtök 15:31

Kerlon írta:Szerintem egy formán szar volt mindenki. Alonsoval az élen. A jó szót még véletlenül se írnám le. És elnézést, hogy kimerem mondani, hogy nem esek ámulatba az Ő teljesítményétől se. Özilétől se, mielőtt betámadnátok.
Nincs gond, h kimondod.DE!
Szerintem aki Ozilen akarast latott, az nem tud objektiv lenni. :kivagyhe:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 15:23

Kerlon írta: Nem tudom, hogy egy meccset néztünk-e.
Nem egy meccset néztünk!
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 25., csütörtök 15:18

realbeckham írta:Persze lehet, hogy az elfogultságom miatt ennyire nagy a "fényezés", na de sztem CR, mellett ő lehetne a legnagyobb fegyverünk a KP-n, mint playmaker. De nincs kihasználva és nem is lesz, ebben a rendszerben. Özil és Khedira a felelős a kreatív támadásokért. Ráadásul semmi összhang nincs a csapatban. Mit akarunk ezzel kezdeni? Most kezdő volt Luka, de adott is külsővel olyan löbbölést KHEDIRÁNAK a védők mögé, amivel a kapuig gyalogolhatott volna. A herceg át sem tudta venni...... Lopez adott egy kirúgást Özilnek, ami ziccer lehetett volna, a kapussal szemben állt. A Német-Török át sem tudta venni....
De persze Modricot kellett lecserélni, az egyetlent, aki földön meg tudja húzni a váratlant, Özilt meg fent hagyni, had kocogjon még 25 percig. A rendszer=0
Nem tudom, hogy egy meccset néztünk-e, de én Modrictól nem láttam semmi extrát. Sőt elég sokszor volt lassú és szerelték aztán meg hitetlenkedett, hogy miért nem szabad. Az meg, hogy elfogult vagy bőven látszik. :mrgreen: Egyik emberben csak a rosszat látod a másiknál meg kiemelsz egy jobb külis passzt, amire mondjuk én nem emlékszem, de azzal se sokat emelne az érdemein.
K

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 15:10

Persze lehet, hogy az elfogultságom miatt ennyire nagy a "fényezés", na de sztem CR, mellett ő lehetne a legnagyobb fegyverünk a KP-n, mint playmaker. De nincs kihasználva és nem is lesz, ebben a rendszerben. Özil és Khedira a felelős a kreatív támadásokért. Ráadásul semmi összhang nincs a csapatban. Mit akarunk ezzel kezdeni? Most kezdő volt Luka, de adott is külsővel olyan löbbölést KHEDIRÁNAK a védők mögé, amivel a kapuig gyalogolhatott volna. A herceg át sem tudta venni...... Lopez adott egy kirúgást Özilnek, ami ziccer lehetett volna, a kapussal szemben állt. A Német-Török át sem tudta venni....
Lord Xavi

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 25., csütörtök 15:08

Úgy állítjátok be Modricot, mintha CR lenne. Nem tett le ő még ide semmit... Tegnap se tűnt ki pedig tegnap nem lett volna nehéz a sok 0 teljesítményt überelni...
Továbbra is tartom azt,amit a másik topicokban. Ha átszállnak a labdák a feje fölött,mégis mit irányítson? Ha állandóan azzal kell foglalkoznia,hogy levegye a labdát a levegőből,hogyan szervezze a játékot? Kinek adjon labdát,ha nem kap labdát,vagy ha meg is szerzi azt,kinek játssza meg? Nulla mozgással,nulla futással semmit nem fogunk elérni.

Fikáztok állandóan,ahelyett,hogy a problémák mögé néznétek. Szar a rendszer,szar a taktika,önző játékosokkal (Di Maria),állandóan ívelgető (Pepe) és csupa formán kívüli játékossal (Higuaín,Benzema) illetve kétballábas,szervezni és támadni akaró védekező középpályással (khedira) nem lehet együtt játszani... és akkor tegyük még hozzá azt is,hogy Alonso két métert nem futott,mert egyszerűen nem bírja már,ki van zsigerelve,nézzétek meg,hogy az elmúlt 5-6 évben hány percet játszott összesen,plusz a válogatott. Mégis mit akarunk?

Gondolkozzatok már.
:goat:

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 25., csütörtök 15:03

Kerlon írta:Úgy állítjátok be Modricot, mintha CR lenne. Nem tett le ő még ide semmit... Tegnap se tűnt ki pedig tegnap nem lett volna nehéz a sok 0 teljesítményt überelni...
Egy fecske nem csinál nyarat. Valahogyan Ronaldo sem tűnt ki az akaratát leszámítva.

Máskülönben pedig, az egyik legügyesebb játékosunk, aki egy ha normális rendszerben, normális, ügyes, aggyal rendelkező társakkal játszhatna, akkor biztos, hogy nem csak eddig jutott volna. És nálam már félig tett le az asztalra... hiszen megmentette a p :cens: csánkat a MU ellen. És ha a csapatnak olyan a hozzáállása a meccshez, hogy most nyerni fognak, akkor neki is megy. Viszont tegnap egytől- egyig mindenki lélektelenül focizott. Tisztelet azért a kivételnek, ami nem sok.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 25., csütörtök 15:03

Szerintem egy formán szar volt mindenki. Alonsoval az élen. A jó szót még véletlenül se írnám le. És elnézést, hogy kimerem mondani, hogy nem esek ámulatba az Ő teljesítményétől se. Özilétől se, mielőtt betámadnátok.
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 25., csütörtök 15:01

Egy kicsit valóban sok az.ért itt a fényezésből. Nekem tényleg az egyik kedvencem, és sokat várok tőle még mindig, és az biztos, hogy egy másik rendszer feküdne neki jobban, de azért pár meccsen kicsit többet is mutathatna, főleg hogy mostanság már tényleg kezdő elég gyakran. De alán jövőre sokkal jobban előtérbe kerül az ő játéka is, ha stílust váltunk.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 25., csütörtök 15:00

Kerlon írta:Úgy állítjátok be Modricot, mintha CR lenne. Nem tett le ő még ide semmit... Tegnap se tűnt ki pedig tegnap nem lett volna nehéz a sok 0 teljesítmény überelni...
nem a legjobb meccse volt, de meg igy is jobb volt, mint Khedira, Ozil v Xabi.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 25., csütörtök 14:57

Úgy állítjátok be Modricot, mintha CR lenne. Nem tett le ő még ide semmit... Tegnap se tűnt ki pedig tegnap nem lett volna nehéz a sok 0 teljesítményt überelni...
K

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 14:45

Legyen igazad, number. :agree:
Viszont ha "szemekről" volt szó, akkor mit keres már Arbeloa 4. éve, Khedira, Özil 3. éve a fix kezdőben? Ez a gyerek meg nem...Pont attól tartok, hogy a vezetőség nem látja azt, hogy kiben mennyi van. :(
Lord Xavi

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 25., csütörtök 14:37

realbeckham írta: Ha NE ADJ ISTEN, a kis srác elmenne innen, mert megelégelné(jogosan) ezt, és a helyzetét, kb olyan szinten vesztenénk vele, mint anno Makelelével ( mondjuk nem egy poszt, de nem is azon van a lényeg )
Ha ez nem tortenhet meg. Akinek van szeme, az latja benne e potencialt. Remelhetoleg lesz egy jo alapozasunk, es most mar egyutt teheti a csapattal.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 25., csütörtök 14:35

Úgy sajnálom ezt a srácot. Simán világelit szint. A mi Iniestánk is lehetne...ehelyett, kötelessége felmenni a cserepadról egy olyan gárdába, ahol ívelgetünk(ugye Pepe), ahol a játékosok egymásra nem számíthatnak, ahol egy cseppnyi szervezettség sincs. Látszik Lukán, hogy rengeteget mozog üresbe és folyamatosan jelentkezik a labdáért, sokszor két kézzel integet, hogy megkapja. Nekem a szezonban a legnagyobb csalódottság ( a fos forma mellett természetesen) az, hogy a Kis Mozart nincs kihasználva, mert eddig kb. tudása 40/45% át láttuk. Ráadásul szezon legrosszabb igazolása? Milyen kultúra az b****átok meg??!!! Ha NE ADJ ISTEN, a kis srác elmenne innen, mert megelégelné(jogosan) ezt, és a helyzetét, kb olyan szinten vesztenénk vele, mint anno Makelelével ( mondjuk nem egy poszt, de nem is azon van a lényeg )
Teljesen egyetértek veled! Abszolút így van. Nagyon sokszor kéri a labdát,tegnap is kérte,direkt úgy mozgott rengetegszer,hogy a passz útja pontosan két dortmundi között volt,és nem tették be neki. Amikor meg szorosan őrzik őt,akkor passzolják rá,akkor ívelik felé a labdát. Nevetséges komolyan. 40%-ot sem tud kihozni magából,mert egyszerűen SZAR A RENDSZER.
:goat:

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 14:26

Úgy sajnálom ezt a srácot. Simán világelit szint. A mi Iniestánk is lehetne...ehelyett, kötelessége felmenni a cserepadról egy olyan gárdába, ahol ívelgetünk(ugye Pepe), ahol a játékosok egymásra nem számíthatnak, ahol egy cseppnyi szervezettség sincs. Látszik Lukán, hogy rengeteget mozog üresbe és folyamatosan jelentkezik a labdáért, sokszor két kézzel integet, hogy megkapja. Nekem a szezonban a legnagyobb csalódottság ( a fos forma mellett természetesen) az, hogy a Kis Mozart nincs kihasználva, mert eddig kb. tudása 40/45% át láttuk. Ráadásul szezon legrosszabb igazolása? Milyen kultúra az b****átok meg??!!! Ha NE ADJ ISTEN, a kis srác elmenne innen, mert megelégelné(jogosan) ezt, és a helyzetét, kb olyan szinten vesztenénk vele, mint anno Makelelével ( mondjuk nem egy poszt, de nem is azon van a lényeg )
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 8:24

Kapor:
http://madridom.hu/blog/2013/04/22/modr ... nem-komoly
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: