OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Nem tudom, én úgy emlékszem, hogy annak az oldalnak vagy 2 millió követője volt. Ennek meg még egy sincs.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.facebook.com/TheTrollFootba ... l/?fref=ts___Samy___ írta:Azt tudja vki, hogy facebookon a Troll Footballal mi lett? Vagy csak én nem találom?
?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Azt tudja vki, hogy facebookon a Troll Footballal mi lett? Vagy csak én nem találom?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd találnak valamit ellene, aztán már a zsebükben is lesz.hehe írta:trump se minden idők legnagyobb politikusa, de én vmiért bízom abban, hogy pont amiért gazdag, nem tudják a gazdag zsidók megvenni kilóra.
persze nyilvánvaló, hogy van mögötte valaki/k
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
trump se minden idők legnagyobb politikusa, de én vmiért bízom abban, hogy pont amiért gazdag, nem tudják a gazdag zsidók megvenni kilóra.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
https://www.youtube.com/watch?v=TuesauNtqTUhehe írta:simán kinézem azt is, hogy ő lesz a következő elnök, akit meggyilkolnak.
ad majd nekik ilyen barackokat
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezt a részét mondjuk nem bánom. Nem azért, mert Trumpot annyira jónak tartom, inkább Hillaryt annyira rossznak. Nem csak USA-nak, a világnak is.sebydani írta:+2% hirtelen a népszerűségének.
Mondjuk ja, az a hülye picsa képes ellentmondani magának 3 napon belül is, csak nyerjenhehe írta:pont nem ő lesz az sztem, hanem a boszorkány.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pont nem ő lesz az sztem, hanem a boszorkány.sebydani írta:Pont ezen gondolkodtam, hogy valahol habzó szájjal már Trump üvölt mindenfélét a kamerába és +2% hirtelen a népszerűségének.nmate írta:Most jön majd a gyomorforgató része, amikor a kampány mellett használják fel az esetet.
Amúgy ez ellen a mocskos, visszamaradt, primitív nép ellen már fel kell lépni erőszakkal, nincs mese.
trump ezek után úgy kell amerikának meg a világnak, mint egy falat kenyér.
simán kinézem azt is, hogy ő lesz a következő elnök, akit meggyilkolnak.
- sebydani
Pont ezen gondolkodtam, hogy valahol habzó szájjal már Trump üvölt mindenfélét a kamerába és +2% hirtelen a népszerűségének.nmate írta:Most jön majd a gyomorforgató része, amikor a kampány mellett használják fel az esetet.
Amúgy ez ellen a mocskos, visszamaradt, primitív nép ellen már fel kell lépni erőszakkal, nincs mese.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most jön majd a gyomorforgató része, amikor a kampány mellett használják fel az esetet.
Az a baj nem csak ott vannak ezek.hehe írta:sztem az usa ezek után dob egy atomot közel keletre.
- sebydani
Omar Szaddiki Mateen a becsületes neve a polgárnak. 50 halott ha igazak a hírek amiket olvastam.