Azért húzd ki a kezed a bilibőlMorataMartin írta:de a Madrid meg lenne a csapata a következő 6-8 évre!
Vannak sajnos játékosok akikre nem lehet alapozni 6-8 évet, még fiatalokra sem, mert elég 2 rossz szezon, vagy akár 1 is és viszlát
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 15:25
Azért húzd ki a kezed a bilibőlMorataMartin írta:de a Madrid meg lenne a csapata a következő 6-8 évre!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 25., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 25., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. július 25., csütörtök 14:29
-Gondolom,ezt nem a tegnapi teljesítményével érdemelte ki...Denis Cheryshev új szerződést kap. Az orosz válogatottban is bemutatkozott játékos teljesítményével meg van elégedve Carlo Ancelotti, így a vezetőség 2017-ig hosszabbít vele.
-Egyetértek!!!!!Nagyon remélem, hogy nem balhátvédnek szánjuk Marcelo mögé
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 25., csütörtök 14:22
Sok lesz azért így a mai napra már "jóból"! Nagyon remélem, hogy nem balhátvédnek szánjuk Marcelo mögé Coentrao távozására készülvén, mert akkor dobok egy hátast!Denis Cheryshev új szerződést kap. Az orosz válogatottban is bemutatkozott játékos teljesítményével meg van elégedve Carlo Ancelotti, így a vezetőség 2017-ig hosszabbít vele.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 25., csütörtök 14:21
Khedira helyett talán inkább Kázmér,de amúgy ja,nem rossz ez...--------------Khedira---------------
---------Modric---illarramendi
Özil/Isco--------------------Ronaldo
--------------Benzema
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 14:15
Úgy tűnik nem akarják, hogy bepenészedjen a pénz a vitrinbenRealista24 írta:A Napoli vinné Jackson Martinezt is, 40 millió a kivásárlási ára, 32őt ajánlottak érte, ami nem lesz elég, mert az elnök hosszabbítani akar vele.
sander írta:--------------Casillas
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
--------------Khedira---------------
---------Modric---illarramendi
Özil/Isco--------------------Ronaldo
--------------Benzema
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 25., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 25., csütörtök 14:03
Sztm megy a buli Béluskáért a színfalak mögött.Csakazértból is.Aztán ha nem jön össze,akkor bepróbálják Lajost a pool-ból...ha nem most,akkor a télen.Merthogy ugye Suarez csapata nem érdekelt nemzetközi kupában.Nekem ugyan megfelel ez a Benzema/Morata/ Jesé pakk,de erre megy ki a buli sztm...amit fentebb írtam.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 25., csütörtök 13:51
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 25., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 25., csütörtök 13:42
nekem nincs bajom vele, én falra tudok mászni, amikor a 2. meg a 3. számű mez kb ugyanúgy néz ki, most ilyen nem igen lesz, ezért is örültem a piros meznek anno, azzal se volt semmi baj sztemkipriotis írta:nekem nem tetszik ez a kékRealista24 írta:http://deportes.terra.es/en-vivo/14747/
Második számú szerelés bemutatásáról élő közvetítés
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 25., csütörtök 13:36
Sztm megy a buli Béluskáért a színfalak mögött.Csakazértból is.Aztán ha nem jön össze,akkor bepróbálják Lajost a pool-ból...ha nem most,akkor a télen.Merthogy ugye Suarez csapata nem érdekelt nemzetközi kupában.Nekem ugyan megfelel ez a Benzema/Morata/ Jesé pakk,de erre megy ki a buli sztm...amit fentebb írtam.Továbbra is vallom, hogy ez egy nagyon bátor,merész és kockázatos húzás, de úgy látszik ez van, ezt kell szeretni! :roll: Mindenesetre Karim óriási esélyt kapott ezzel; nagyon remélem, hogy a végén élni is fog vele, rajta kívül Jesében van még minden bizodalmam (Morata felejtős, míg Cristianonak nem igazán ízlik, fekszik az a 9-es poszt)!
Most vettem olyat(nem mezt)amilyen tegnap volt Ancelottin meg Zidane-on...sztm nagyon dög.kipriotis írta:nekem nem tetszik ez a kékRealista24 írta:http://deportes.terra.es/en-vivo/14747/
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 25., csütörtök 13:31
A tegnapi meccsből , nagyon jól látszott , hogy Morata nem szarozik. Hajt , megy mint az állat , egy barátságos meccsen. Ha így áll hozzá egész évben, Karim meg folytatja a lötyögést ,akkor sok jóra nem számíthat Benzema.madridronie írta:Továbbra is vallom, hogy ez egy nagyon bátor,merész és kockázatos húzás, de úgy látszik ez van, ezt kell szeretni! Mindenesetre Karim óriási esélyt kapott ezzel; nagyon remélem, hogy a végén élni is fog vele, rajta kívül Jesében van még minden bizodalmam (Morata felejtős, míg Cristianonak nem igazán ízlik, fekszik az a 9-es poszt)!“Hiszünk Moratában és Jesében, kiérdemelték ezt a lehetőséget. Ők is nagyon jók. Higuaín távozását követően, nem fogunk csatárt igazolni” – nyilatkozta a Marcának egy, a klubhoz közel álló forrás.
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. július 25., csütörtök 13:25
nekem nem tetszik ez a kékRealista24 írta:http://deportes.terra.es/en-vivo/14747/
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 25., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 25., csütörtök 13:13
Továbbra is vallom, hogy ez egy nagyon bátor,merész és kockázatos húzás, de úgy látszik ez van, ezt kell szeretni! Mindenesetre Karim óriási esélyt kapott ezzel; nagyon remélem, hogy a végén élni is fog vele, rajta kívül Jesében van még minden bizodalmam (Morata felejtős, míg Cristianonak nem igazán ízlik, fekszik az a 9-es poszt)!“Hiszünk Moratában és Jesében, kiérdemelték ezt a lehetőséget. Ők is nagyon jók. Higuaín távozását követően, nem fogunk csatárt igazolni” – nyilatkozta a Marcának egy, a klubhoz közel álló forrás.
Az hogy nem igazolunk csatárt + ezek a Bale-s pletykák egyértelművé teszik számomra, hogy valami tényleg van a háttérben (a költségvetés egyensúlyba tartásán kívül ); ennek ellenére nem lennék meglepve, ha a biznisz csak jövőre realizálódna! Innentől kezdve számomra már csak Coentrao helyzete kérdéses (főleg abban az esetben ha Bale esetleg nem jön, ellenkező esetben ugye szinte biztosan távozik Di Maríaval együtt).Az a hír járja az angol lapokban, hogy Levy elnök kész a Spurs fizetési sapkájánál többet ajánlani Bale-nek, évi 9 millió eurós fizetést kínál, valamint 2018ig hosszabbítanának vele, megemlítik, hogy ez csak egy utolsó erőfeszítés a megtartására,mivel tudja ő is, hogy késő, a játékos Madridba akar igazolni.
Tegnap olvastam olyat, hogy Levy 70-80 millió eurót+Coentrao+Morata kölcsönbe vételi opcióval kér Madridtól.
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. július 25., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 12:29
Azt is tedd hozzá, hogy Daily Mail hozta ezt le... Hidd el sokat számítmohaola írta:Az a hír járja az angol lapokban, hogy Levy elnök kész a Spurs fizetési sapkájánál többet ajánlani Bale-nek, évi 9 millió eurós fizetést kínál, valamint 2018ig hosszabbítanának vele, megemlítik, hogy ez csak egy utolsó erőfeszítés a megtartására,mivel tudja ő is, hogy késő, a játékos Madridba akar igazolni.
Tegnap olvastam olyat, hogy Levy 70-80 millió eurót+Coentrao+Morata kölcsönbe vételi opcióval kér Madridtól.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 25., csütörtök 12:28
Nem, mert Sahin harmad annyiba kerültniden6 írta:Illarra Sahin 2.0?
Én azért úgy emlékszem, hogy a legtöbben minimum 30-ért adták volna, ráadásul ott volt eleve az Arsenal magasabb ajánlata. Nem kell birkának nézni a fórum nagy részét.Azert az vicces, hogy a legtobben, mar a segguket csapdostak a foldhoz oromukben, mikor jott a Juve szanalmas 22 millios ajanlata, hogy milyen fasza uzletet csinalunk
Erről beszéltem. Minek ilyeneket ideírni? És pont miró írja eztmiró írta:ez a fórum,röhejes lett.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem