Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 14., kedd 14:26

Az eddig is ismert volt, hogy Messi HGH-t tolt 17 éves koráig?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 14., kedd 8:38

Realista24 írta:Sepp Blatter does it again: "Cristiano can not be compared with Messi. Of course Messi is better! And besides, he is the ideal son."
Sepp Blatter: "I enjoy very much talking with Messi, he's such a good boy."
Legalább van miről beszélgetniük, ha találkoznak. A pénzügyekről. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. június 14., kedd 4:20

Bocs a duplaert, csak most olvastam. Neymar allitolag igent mondott a PSG evi 40+10 millios fizetes ajanlatara, 2017-ben csatlakozhat a parizsiakhoz. /AS/

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. június 14., kedd 4:12

Ujabb 5.5 milla plusz a Neymar transzferhez. PSG-nek lassan kevesebbe kerulne a kivasarlasi ar, mint amennyit az a magus Rosell fizetett a jatekosert.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 13., hétfő 22:22

Realista24 írta:Sepp Blatter does it again: "Cristiano can not be compared with Messi. Of course Messi is better! And besides, he is the ideal son."
Remélem meghívja magához a cellájába ez a mocsok majd. Vagyis.. átmennek majd egymás cellájába :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 13., hétfő 22:17

Sepp Blatter does it again: "Cristiano can not be compared with Messi. Of course Messi is better! And besides, he is the ideal son."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 11., szombat 12:51

Azt írják, hogy a PSG leteszi Neymar kivásárlási árát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 11., szombat 8:31

A különbség valóban a játékosok mentalitasabol fakad.
Nem játszottunk szépen es sokszor jol sem. "Csak" eredményesen, ami szerintem kellett ahhoz hogy egy olyan edző maradhasson a padon akiért a játékosok tudnak küzdeni. Es ha azt nézzük hogy milyen mentális gödörből álltunk fel, akkor ez nálam felér egy triplazassal. Pláne hogy a BL-t húztuk be.
Es mindezekert kell a keretet keményen gyomlálni, éhes embereket hozni, a tucatot meg a helyére tenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Lopo1

HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. június 10., péntek 23:26

dzsi91 írta:
Ez mióta világ a világ így van.
Ezzel azért nem teljesen értek egyet de az a legmegfelelőbb hogy valakinek az a szíve vágya hogy a Reál Madridba játszon valakinek meg a Barcelona vagy akar MU, Juventus stb... Én sose tudnám egyik klubot se a másik fölé helyezni hogy az magasan a legcsabitobb klub és a legmagasabb szint ha oda igazol.
Ez nem neked mar.
Ronaldo99 rengeteg igazság is van abban amit mondasz de én és megpróbálva tényleg teljesen semlegeskent nézve én maga a játékban nem sok különbséget láttam a Benitez fele és a Zidane fele csapat között...tehát a megszerezzük a vezetést és utána visszaállunk és szinte semmit se kockáztatva próbáljuk kihúzni a meccset egy két sikertelen vagy sikeres kontrával megspékelve. Persze a hozzáállása a játékosoknak az a két úriembernel teljesen más volt de én úgy érzem hogy ez volt a legnagyobb különbség nem a játékban és az elképzelésben . És én ebbe a játékból nem tudom elképzelni azt hogy ezzel egy pici dominanciát is tudna a Real magának kreálni. Én így gondolom biztos sokan nem értenek velem eggyet és el is fogadom de ahogy te írtad kar is ezen rágódni a következő szezon sok kérdésre választ ad.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 10., péntek 21:56

palesz77 írta:
Ronaldo09 írta:Nincs rá ideje már,döntenie kell lassan,ha hosszabbít marad,ha nem, jön.Gőzerővel győzködik mégsincs megállapodás még,pedig nincs az a pénz amit meg ne adnának szerintem.Kezd sok lenni Neymarnak,11.,Zidane,Pogba,Ő csak egy zsoldos...Ott akar lenni ahol a legtöbb mindent nyerheti meg,szeretne történelmet írni.Cr hozzá képest a klubhűség mintaképe.
Azert nem irt meg ala, mert juli 1-tol tud csak az ffp miatt.. Busi se irt meg ala, pedig vele is zajlottak mar egyeztetesek. Neymar faterja pont a napokban nyilatkozta, hogy nem menne a fia a Realba, tuti megvan mar az egyezseg, csak varni kell vele a fent leirt miatt.
Azért természetesen ez a valószínűbb.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 10., péntek 21:51

Ronaldo09 írta:Nincs rá ideje már,döntenie kell lassan,ha hosszabbít marad,ha nem, jön.Gőzerővel győzködik mégsincs megállapodás még,pedig nincs az a pénz amit meg ne adnának szerintem.Kezd sok lenni Neymarnak,11.,Zidane,Pogba,Ő csak egy zsoldos...Ott akar lenni ahol a legtöbb mindent nyerheti meg,szeretne történelmet írni.Cr hozzá képest a klubhűség mintaképe.
Azert nem irt meg ala, mert juli 1-tol tud csak az ffp miatt.. Busi se irt meg ala, pedig vele is zajlottak mar egyeztetesek. Neymar faterja pont a napokban nyilatkozta, hogy nem menne a fia a Realba, tuti megvan mar az egyezseg, csak varni kell vele a fent leirt miatt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 10., péntek 21:31

Lopo1 írta:Real magasan a legvonzóbb és játékban a legerősebb és legtöbb lehetőséget rejtő csapat...
Ez mióta világ a világ így van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 10., péntek 21:25

Lopo1 írta:Mi kezdene neki sok lenni a Reallal szembe már bocsi? :) amióta a Barcelonával van több címet nyert mint a Real...lehet megfordul a fejébe a Realba igazolás de nem hiszem hogy a legfőbb pont az eredményesség lenne... Meg azért a Real ez évi játéka se azt mutatja hogy jövőre egyértelműen triplázni fognak...persze sikerülhet de azért a ló túlsó oldalára se kell átesni hogy hirtelen most a Real magasan a legvonzóbb és játékban a legerősebb és legtöbb lehetőséget rejtő csapat... Ha vált most a Barcelonából akkor a legfőbb motiváció én úgy gondolom a jó öreg eurók lehetnek..meg végülis megnyert a Barcával már mindent amit lehetett nemzetközi szinten meg spanyol honban..bár nem hiszem h ez a főmotiváció neki meg a Papának :)
Ez nagyon szubjektív lesz,főleg egy bárszásnak de kifejtem Neked.:)A 2csapat helyzetét egymáshoz viszonyítva én úgy látom felszállóágban leszünk.Jelenleg ez még inkább megérzés mint tényekkel alátámasztott dolog,de az elkövetkező hónapokban sok minden kiderül.
Nyílván Real szurkolóként ez a szivem vágya ,de próbálok ettől elvonatkoztatni.A 2csapat játékosállományát elnézve a miénket komplexebbnek érzem.Pár évvel ezelőtt fordítva volt,de azóta sokminden változott.Az MSN nagyon jól hangzik,és tényleg nagyon szépen játszanak ha formában vannak,de a mi középpályánkat,védelmünket,cserepadunkat erősebbnek érzem.Abban igazad van,hogy az idén még nem állt össze egy bejáratott ,olajozott gépezetté,de a jelek biztatóak számomra.Morálisan toppon vagyunk,a tehetség megvan,már csak finomhangolni kell.Rengeteget számít,hogy Zidane az edző,így meg hogy fél év alatt behúztuk a 11.-et az első számú célpont lettünk a legtöbb játékosnak.Lásd Pogba.Nemrégen még ment a kölcsönös puszilkodás veletek,most meg úgy néz ki mégis nálunk köt ki.Rengeteget számíthat,hogy egy kivételes futballista hova igazol ,korszakokat határozhat meg,lásd Ronaldinho.Pogbát én ide teszem.Vele a világ vitathatatlanul legerősebb,legkomplexebb középpályája lenne a miénk,a meccsek pedig javarészt ott dőlnek el.Volt egy nagyon szép szerencsés időszakotok,amikor mindenki elhitte hogy nálatok a tehetségek SZÜLETNEK,de ennek úgy néz ki vége.Neymar 100akárhány millió,Suarez 80,mostmár nektek is vásárolni kell.Szépen feljöttetek hála a fent említett szerencsés időszaknak,de azt hiszem nálunk még mindig több a pénz.(Ne gyere azzal,hogy a Psgnel meg a Citynel meg még több,a történelmünk ereje megkérdőjelezhetetlen mellette.Kicsit elhomályosodott az utóbbi évtizedben,de alatta a legragyogóbb fém van,és elég rendesen elkezdtük leporolni. )Ha ez végre párosul megfelelő sportszakmai döntésekkel azt hiszem megállithatatlanok leszünk.Zidaneal én ezt látom megvalósulni.Lásd DDG üzlet megfúrva,Pogba úton,cserecsatárról is beszélnek.Mondom,várjuk meg az átigazolási szezon végét,de én úgy látom betömködi azt a kevés,de meghatározó lyukat.Nagyjából ennyi.Titeket most nem kezdelek el boncolgatni,egyrészt fikázásnak tűnne,másrészt úgyis minden a pályán dől el.Mint mondtam szubjektív és inkább a jövő mint a jelen zenéje,de jók az antennáim.Lehet Neymarnak is,mert egyelőre nem hosszabít.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 10., péntek 18:19

Veidt írta:Amugy elhiszem neki. Pogba is sirt mikor ott volt. Scholes, Giggs, SAF. Seggfej volt mind.
Én úgy emlékszem, hogy Pogba csak SAF-fal balhézott össze és, azért távozott inkább. Mondjuk az angolok elég arrogánsak, szóval annyira nem lepődök meg. Gondolom ez a fiatal kori trauma, amivel Piquéke nem bír megbirkózni a szíve mélyén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 10., péntek 17:58

Amugy elhiszem neki. Pogba is sirt mikor ott volt. Scholes, Giggs, SAF. Seggfej volt mind.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 10., péntek 17:56

http://www.goal.com/en/news/1862/premie ... ID=HP_TS_2
Piqé szerint a MU játékosok bántották őt kiskorában, segglyukak voltak. 444!!!

Most már értem honnan ered a sok frusztráció :roll: :lol: :lol:

Lopo1

HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. június 10., péntek 17:55

Mi kezdene neki sok lenni a Reallal szembe már bocsi? :) amióta a Barcelonával van több címet nyert mint a Real...lehet megfordul a fejébe a Realba igazolás de nem hiszem hogy a legfőbb pont az eredményesség lenne... Meg azért a Real ez évi játéka se azt mutatja hogy jövőre egyértelműen triplázni fognak...persze sikerülhet de azért a ló túlsó oldalára se kell átesni hogy hirtelen most a Real magasan a legvonzóbb és játékban a legerősebb és legtöbb lehetőséget rejtő csapat... Ha vált most a Barcelonából akkor a legfőbb motiváció én úgy gondolom a jó öreg eurók lehetnek..meg végülis megnyert a Barcával már mindent amit lehetett nemzetközi szinten meg spanyol honban..bár nem hiszem h ez a főmotiváció neki meg a Papának :)

Ronaldo09

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 10., péntek 17:35

kodo írta:Meglepődnék ha elhoznánk tőlük. Lehet egyszer itt köt ki, de szerintem beékel a kettő közé egy párizsi vagy manchesteri kalandot.
Nincs rá ideje már,döntenie kell lassan,ha hosszabbít marad,ha nem, jön.Gőzerővel győzködik mégsincs megállapodás még,pedig nincs az a pénz amit meg ne adnának szerintem.Kezd sok lenni Neymarnak,11.,Zidane,Pogba,Ő csak egy zsoldos...Ott akar lenni ahol a legtöbb mindent nyerheti meg,szeretne történelmet írni.Cr hozzá képest a klubhűség mintaképe.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 10., péntek 17:34

Realista24 írta:
KAG írta:Dupla karóra megvan még mindenkinek? :mrgreen:
Mesélj :D
Szerintem erre gondol. :D

Ronaldo09

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 10., péntek 17:32

Azonnal elfogadnám,akkora lyukat ütne a kollektív tudatukon,hogy fülig érne a szám ha csak meglátnám a címerüket.

Vissza: