Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Ez a Thunderes párhuzam érdekes.
Ott Ibaka nem tud igazán szintet lépni, pedig azzal a felépítéssel ami neki van darálni lehetne. Szépen fejlődött egy időben, aztán valahogy megrekedt egy szinten.
A másik oldalon meg Love kosár IQ-ban és képzettségben meglenne, de amellett hogy atletikusság nulla, még gyámoltalan is.
(mondjuk anno a Lakersben Gasol se volt hustle arc, mégis tudott dominálni)
Ott Ibaka nem tud igazán szintet lépni, pedig azzal a felépítéssel ami neki van darálni lehetne. Szépen fejlődött egy időben, aztán valahogy megrekedt egy szinten.
A másik oldalon meg Love kosár IQ-ban és képzettségben meglenne, de amellett hogy atletikusság nulla, még gyámoltalan is.
(mondjuk anno a Lakersben Gasol se volt hustle arc, mégis tudott dominálni)
Áram bekötést vállalok [email protected]
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyomott egy thundert a cavs. Irving mit tolt bazeg.
Love meg...Curry leszedi a pattanót mellette.
Love meg...Curry leszedi a pattanót mellette.
Nem illik.
ziro4vr írta:Zsombi lakersbe ezt a klay fiút elintézhetnéd.
Lesz ő még nálunk, ne aggódj.
Öccse Los Angelesben baseballozik, fater ShowTime Lakers tagja, ha valaha vált is csapatot, akkor szerintem jócskán van rá esélyünk.
Stevens talán még tudna valamit kezdeni vele.csababarca írta:
Bostonba ne jöjjön, ott 1 meccs után kifügyülnék, nem fér bele a Gardenben ilyen munkamorál.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jelenleg egy 55 éves Jefferson is előrelépés hozzá képest.
Ritka beszari egy alak, mint aki mindig rácsodálkozik, hogy jé ki ez a sok nagydarab néger körülöttem, még a végén levernek.
Ritka beszari egy alak, mint aki mindig rácsodálkozik, hogy jé ki ez a sok nagydarab néger körülöttem, még a végén levernek.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Zsombor írta:Irving Hódmezővásárhelyről is bedobott volna mindent, elmebeteg volt a srác.
Love meg kuka teljesen. Talán Bostonba lehet cserélni és Crowder kaliberű formákat kapni érte. De még az is előrelépés lenne.
Bostonba ne jöjjön, ott 1 meccs után kifügyülnék, nem fér bele a Gardenben ilyen munkamorál.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Irving Hódmezővásárhelyről is bedobott volna mindent, elmebeteg volt a srác.
Love meg kuka teljesen. Talán Bostonba lehet cserélni és Crowder kaliberű formákat kapni érte. De még az is előrelépés lenne.
Irving - James duo mekkorát játszott, jó ég...
Nem akarom megint elővenni, úgy is mindenki őt oltja (jogosan), de hogy ez a Kevin Love...ez hogy a faszomba kerülhet egyáltalán pályára?
Lassú, beszari, darabos. Az a tipikus szerencsétlen, hogy ránézel, és az élettől elmegy a kedved. Mert oké, lehet valaki gyenge, de legalább küzdene.
Nem tudom kire tudnák ezt elcserélni a nyáron, főleg ezzel a szerződéssel, de egy szertáros többet tudna hozzátenni.
Nem akarom megint elővenni, úgy is mindenki őt oltja (jogosan), de hogy ez a Kevin Love...ez hogy a faszomba kerülhet egyáltalán pályára?
Lassú, beszari, darabos. Az a tipikus szerencsétlen, hogy ránézel, és az élettől elmegy a kedved. Mert oké, lehet valaki gyenge, de legalább küzdene.
Nem tudom kire tudnák ezt elcserélni a nyáron, főleg ezzel a szerződéssel, de egy szertáros többet tudna hozzátenni.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kíváncsi leszek a 6. meccsen a GSW-re, játszana e megint ilyen gyengén védkeezésben, a Cavs meg tud e még egyszer ilyen százalékkal dobni. Főleg Irving-James.
Ha egyenlíteni tudna a Cavs, akkor hiába az Oracle, a lélektani előny náluk lenne.
Ha egyenlíteni tudna a Cavs, akkor hiába az Oracle, a lélektani előny náluk lenne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Voltak róla hírek amúgy még az alapszakasz alatthehe írta:durant gsw-be menne, meg is szűnne létezni, mint ember kb.
- Galacticos
jó azért green is ökör volt, mert tudta h már csak egy kell neki az eltiltáshoz..nmate írta:Mondjuk ez teljesen nyilvánvaló, de hát "national business association" van
- nmate
Mondjuk ez teljesen nyilvánvaló, de hát "national business association" vanGalacticos írta:Greent nem most, sokkal inkabb a tokon rugasnal kellett vna eltiltani.
Amúgy Barnes OKC meccsek óta teljesen homály, kíváncsi vagyok a GSW mennyit ajánl neki, illetve lesz-e másik csapat aki megadja azt amit kér. Szerintem egy Lakers jó lépés lenne számára, GS meg rámehetne Durantre
- Galacticos
Greent nem most, sokkal inkabb a tokon rugasnal kellett vna eltiltani.
Na mindegy engem nem erdekel, nem igazan szimpatizalok vele.
De meg igyis megnyeri sztem a warriors de kene egy jo hetedik meccs, es lebrontol meg ket ilyen este.
Na mindegy engem nem erdekel, nem igazan szimpatizalok vele.
De meg igyis megnyeri sztem a warriors de kene egy jo hetedik meccs, es lebrontol meg ket ilyen este.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hamesz most szintet léphet, ha az otthoni, mindennél fontosabb 6. meccset behúzza valahogy.
7. meccsen meg 70:30 a gsw-nek, de bármi lehet.
remélem lesz 7. meccs.
7. meccsen meg 70:30 a gsw-nek, de bármi lehet.
remélem lesz 7. meccs.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hja, pont ennyit jelentett volna Green. Bosszantó.nmate írta:Silver elérte amit akart, gg wp.
Irving és James kemény volt.
Green nélkül meg egyértelmű gyengébb a Warriors, nagyon sokat számíthat, hogy van egy olyan magasembered aki fel tudja hozni a labdát és irányít is (btw ezért számít jobban az ő jelenléte szerintem, mint az MVP-é)
Kövi meccset hozzák a csíkszeműek. Csak gáz, hogy Clevelandben és nem tudnak egyből otthon ünnepelni
Na de legyen úgy ahogy írod és avassanak bajnokot már következő meccsen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Silver elérte amit akart, gg wp.
Green nélkül meg egyértelmű gyengébb a Warriors, nagyon sokat számíthat, hogy van egy olyan magasembered aki fel tudja hozni a labdát és irányít is (btw ezért számít jobban az ő jelenléte szerintem, mint az MVP-é)
Kövi meccset hozzák a csíkszeműek. Csak gáz, hogy Clevelandben és nem tudnak egyből otthon ünnepelni
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Irving bekattant.
Beteg.
Splash Brothers a 4.-ben sehol.
Beteg.
Splash Brothers a 4.-ben sehol.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc