EB - 2016
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EB - 2016
Nincs leheteten, helyes Remy.
Fura volt nekem, hogy más lőtte az elején a pontrúgásokat, CR megunta, hogy nem voltak veszélyesek az ívelgetések, inkább rápüfölte őket ő, 0 sikerrel.
Fura volt nekem, hogy más lőtte az elején a pontrúgásokat, CR megunta, hogy nem voltak veszélyesek az ívelgetések, inkább rápüfölte őket ő, 0 sikerrel.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerintem jobb, hogy nem mi kezdtünk Izland ellen és lepödünk meg. Jobb, hogy a portugálok tették ezt meg.
Most van egy negatív felfogás, hogy összeszarjuk magunkat Izlandtól és van egy pozitív, hogy 4 csapat van a csoportban abból 3 pontot vesztett kivéve a magyar.
Remélem a közvetkezö meccs mind a négy csapatnak egy másik történet lesz és bejön az amit az elöbb leírtam. Ez lenne a legjobb opció.
Nekünk szerintem meccsröl-meccsre kell gondolkozni. Mi nem tudunk mást csinálni, csak a maxot adni és úgy felfogni, hogy minden meccs egy ajándék, minden meccs az utolsó X perc egy világegyesményen.
ìgy elörébb juthatunk.
Próbálok pozitívan gondolkodni és nem fosni. Ki kell élvezni minden percét az EB-nek magyar mezben.
Most van egy negatív felfogás, hogy összeszarjuk magunkat Izlandtól és van egy pozitív, hogy 4 csapat van a csoportban abból 3 pontot vesztett kivéve a magyar.
Remélem a közvetkezö meccs mind a négy csapatnak egy másik történet lesz és bejön az amit az elöbb leírtam. Ez lenne a legjobb opció.
Nekünk szerintem meccsröl-meccsre kell gondolkozni. Mi nem tudunk mást csinálni, csak a maxot adni és úgy felfogni, hogy minden meccs egy ajándék, minden meccs az utolsó X perc egy világegyesményen.
ìgy elörébb juthatunk.
Próbálok pozitívan gondolkodni és nem fosni. Ki kell élvezni minden percét az EB-nek magyar mezben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szombaton jatszuk a sajat dontonket, szoval ott kell a leheto legjobban odatennunk magunkat. Ha azt sikerult megcsinalni, johetnek az ajandek meccsek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Itt mennyire nagy klubbra gondolsz? Top klub?Nem hiszem. Mindkettonek vannak hianyossagai. Nagynak fizikalisan kicsit megkellene erosodnie, Kleini jatekanak pedig le kell tisztulnia. Kulonvalasztanam oket...eleve Klein mar jo bajnoksagban jatszi. Nagynal meg inkabb az a kerdes, h melyik nagybajnoksagba kerulhet..es mi az ami jo nekik. Nagynak most egy kozep bundas v egy spanyol csapat eleg lenne fejlodese erdekeben. Kleini jo helyen van, viszont ha nem figyel oda, koncentral akkor partvonalra is kerulhet. Sokszor kapkod, nem figyel a rosszabb megoldast valasztja, ebben kell fejlodnie...szerintem fog. Nagy taktikailag nagyon ertett, es nagyon erzi a passzokat es nem csak inteligens ha nem van osztone is hozza. Fizikalisan megerosodik vhol utanna feljebb lephet.ikarus93 írta:Vajon Nagyra meg Kleinheislerre fel fog figyelni valamelyik nagyobb klub ?
En Baloghot sajnalom, h nem az Ajaxot valasztotta. Biztos tobbet jatszhatott volna ott, most lenne egy jo alternativa elore vagy jobbszelre.
Kadarra leszek kivancsi, az egyik bundas csapatba jo lehetne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2016. június 14., kedd 22:57-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Nem kéne szerencsétlenkednie a portugáloknak, voltak helyzeteik, be kellett volna rúgdosni, meg nem odaajándékozni 1 gólt Izlandnak...Csabi írta:erre kéne már valami szabály ezekre a csicska szar csapatokra, akik 11 emberrel basszák be a kéziféket a saját térfelükön. undorító bazdmeg.
Lehet ez szarul jön majd nekünk, ellúzerkedték... CR meg a végén a két szabival gyönyörű volt...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyet ritkán olvasni tőledCsabi írta:
ronaldo meg takarodjon már a faszba, elveszi guerreirótól az utolsó szabadrúgást aki 3x jobban lövi a szabadokat.
Fuuu vezetjük a tabellát hát szombaton nagyon oda kell tenni magunkat!!!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ronaldo kurva undorítóan viselkedik a csapattársaival szemben. elmehet a faszba.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó lesz, feltüzelt Izland ellen, akik komolyan vesznek majd minket
- ikarus93
Siiii ja nem
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vezetjuk a csoportot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
erre kéne már valami szabály ezekre a csicska szar csapatokra, akik 11 emberrel basszák be a kéziféket a saját térfelükön. undorító bazdmeg.
ronaldo meg takarodjon már a faszba, elveszi guerreirótól az utolsó szabadrúgást aki 3x jobban lövi a szabadokat.
gg bb Portugália.... szép volt....
Meg kell mutatnunk Izlandnak...
Meg kell mutatnunk Izlandnak...
- nmate
Cé látszik vigyáz a lábára. Hát szerintem január/februárig a gólgyáros énjét megint nem látjuk
50 méterről verd rá pici
50 méterről verd rá pici
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. június 14., kedd 22:49-kor.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Le a kalappal az izlandi szurkolók előtt is.
Kemény csapat, nem simogatják a labdát hátul, nincs mese kivágják bárhonnan, a legtöbb kontrájukban benne van a gól, nagy meccs lesz.
Kemény csapat, nem simogatják a labdát hátul, nincs mese kivágják bárhonnan, a legtöbb kontrájukban benne van a gól, nagy meccs lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- ikarus93
Vajon Nagyra meg Kleinheislerre fel fog figyelni valamelyik nagyobb klub ?
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
elnézve Ízlandot... ebből még komoly meglepetés is lehet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Máté bízz a buzi magyar számolgatásunkba!nmate írta:Na, ez most így nem igazán jó. Ez az Izland nehéz lesz, X a legjobb amit elérhetünk, az már kurva jó lenne.
De ha így marad, szerintem inkább egy szoros vereség, Pali is éreztette, hogy itt az osztrákok voltak verhetőbbek. Két forduló után, ha az osztrákokat elverik a portugálok, nekünk kb a 3. hely megvan, csak egy olyan portugál csapat jön szembe, akiknek nyerniük kell. Magyarul jó eséllyel kieshetünk három ponttal a kecibe.
Ha ma kikap Izland, ki kell jönniük ellenünk, nem ülhetnek be így, mint ma. Nem fogják átadni a területet, ellenben mi megtehetjük ezt. Ekkor borul minden, jöhet az a fent említett X, majd utána a remélhetőleg osztrákok ellen már továbbjutott portugálok.
Persze ez a szokásos buzi magyar számolgatás csak
Jó ez így. Portugáloknak csapatni kell majd. Megverik az osztrákokat így ök elszállnak. Az izlandiak elhiszik, hogy tudnak, mi meg komolyan vesszük így izlandot és darálunk.
A legnagyobb bajom nekem Lagerbäck az izlandiak svéd edzöje. Az a faszi megszállott védekezési mániás. Ezért utálták itt a svéd focit szeretö emberek amikor szövetségi kapitány volt. Meg az itteni tv-ben szakkommentátor és csak a védekezésröl beszél(kurva idegesítö módon már). Kicsit be van állva erre a faszi. (mi meg nem vagyunk az a feltörjük a beton védelmet csapat..ettöl félek.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2016. június 14., kedd 22:26-kor.
- nmate
Ja, engem ma Pali győzött meg ezekről.Hungarokatalán írta:Mondjuk én ugyanezt gondoltam a mai meccs előtt is, aztán láttuk, mi történt.nmate írta:Na, Ez az Izland nehéz lesz, X a legjobb amit elérhetünk
Ha okosan és szervezetten tudunk játszani, a győzelemre is esélyünk lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Mondjuk én ugyanezt gondoltam a mai meccs előtt is, aztán láttuk, mi történt.nmate írta:Na, Ez az Izland nehéz lesz, X a legjobb amit elérhetünk
Ha okosan és szervezetten tudunk játszani, a győzelemre is esélyünk lehet.
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
ötletesek a portugál szögletek, mindenki a rövidre csak a labda a hosszúra
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K