EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 15., szerda 9:58

ziro4vr írta:Az a Kleini-Nagy-Gera hármas konkrétan eb szint. Komolyak voltak. Mondjuk nálam Kádár a mom, egy hibája volt talán. És ő is veszprémi...
Jaja, nekem is ez a 4-es tetszik igazán, de talán még Fiolát is hozzávehetjük. A két szélsőtől kicsit többet várnék támadásban, nem igazán volt momentumuk.

CR amúgy beállította Figo válogatottsági rekordját. És tényleg egy ripacs, arrogáns volt végig. Helyenként lassította is a játékot, aztán a második félidőre rájött, hogy focizni is kellene, mert Ízland nem pucsít csak úgy...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. június 15., szerda 9:53

Lineker megint alkotott.
Nagyon rá van cuppanva Pepere.

Ez az X szerintem nem jó a magyar csapatnak.
Jó lett volna ha a portugálok nem bambáskodnak,hanem elraknak legalább még egyet.
Izland meg...
Ez a bunker felfogás nagyon undorító,de hát ők ezt tudják.
Elrontották ezt a portugálok az az igazság.
Izland ellen jó az X,támadásban nem hiszem hogy annyira váratlan dolgokat tudnak majd csinálni a magyarok ellen.Nekik kell jönni majd ebből előnyt lehet kovácsolni.
Fizikálisan erősek,de semmi különösebb szerintem.
C.Ronaldo meg ahogy ripacskodott az elég gáz volt.
Jó lenne ha összeszedné magát mert ez így gyenge teljesítmény volt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 15., szerda 9:49

Az a Kleini-Nagy-Gera hármas konkrétan eb szint. Komolyak voltak. Mondjuk nálam Kádár a mom, egy hibája volt talán. És ő is veszprémi...
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 15., szerda 9:35

igen sanszos hogy az már darabokban van úgyhogy én megfizettem ezért a győzelemért :lol: :lol:

másodiknál meg Stieber gyönyörű befejezése...

mi is azt beszéltük akikkel néztem hogy Ronci 10ből 10szer laposan tette volna el aztán vagy gól vagy kapus pedig ezeket mindig bökni kell. Stieber egyből jól döntött. de jól döntött. :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 9:30

BBeno írta:szabadság téren nem találtatok véletlenül egy ray-ban wayfarert ? szerintem a 2. gólnál hagytam el úgy ahogy van :lol: :lol: :lol:
Szerintem ma megtalálod mind a 135 darabját :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 15., szerda 9:30

szabadság téren nem találtatok véletlenül egy ray-ban wayfarert ? szerintem a 2. gólnál hagytam el úgy ahogy van :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 15., szerda 9:29

Eddig nem szoktam Aldiba járni, de esküszöm ezután fogok.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Btw. qrva szép gólokat rúgtunk. A Kleini meg Szalai konkrétan kigolyózta a komplett védelmet az első gólnál, másodiknál meg Stieber gyönyörű befejezése...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 15., szerda 9:27

wZoLee7 írta:De azert igaza van...már én is unom hogy páran a hülye nézeteik kinyilvanitasara a focit hasznaljak

Ebben én is egyetértek. Ami nekem szúrja egy picit a szemem azok a magyar ultrák - leginkább azok a tagok akik csak a balhét keresik, mert van ilyen is. Akiknek nem kell a szurkolói kártya, mert így kénytelenek jegyet venni. De nem is ez a lényeg ebbe most ne is menjünk bele.

Amit nem értek, hogy a magyar ultrák akik kint vannak Francsiaországban (minden tisztelet az övék, hatalmasat szurkoltak) miért fekete pólóban vonulnak- úgy néznek ki mint valami verösereg. Nem lehetne szép magyar mezben vonulni?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. június 15., szerda 9:20

kanye írta:
Anthony írta:Csak azt nem értem egy fodbal miért kell kihozza az emberekből a labancozást, trianonozást, románozást? :shutup:
Ez csak egy szar fodbal, ezzel nem álltál bosszút senkin, a magyarok sem lesznek többek, az osztrákok sem kevesebbek, stb. stb.
Ilyenkor elgondolkozok, hogy minek is nézek focit...vagy inkább egyesek minek néznek focit?
Szerintem is néhányan kicsit túltolták a dolgot, mintha EB-t nyertünk volna kb. :D
Ennyi kínkeserves idő után ujra itt lehetünk egy kontinentális tornán es meg az első meccsen győzünk is... Hat hogy a viharba ne mar.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 15., szerda 9:14

Anthony írta:Csak azt nem értem egy fodbal miért kell kihozza az emberekből a labancozást, trianonozást, románozást? :shutup:
Ez csak egy szar fodbal, ezzel nem álltál bosszút senkin, a magyarok sem lesznek többek, az osztrákok sem kevesebbek, stb. stb.
Ilyenkor elgondolkozok, hogy minek is nézek focit...vagy inkább egyesek minek néznek focit?
Szerintem is néhányan kicsit túltolták a dolgot, mintha EB-t nyertünk volna kb. :D

VISZONT

Kurvajó érzés hogy végre van egy vállalható csapatunk, akiknek lehet szurkolni, és nem az megy hogy az aláz meg minket, aki épp szembejön.

Azért beszarnék, ha továbbjutnánk. Rá kellett volna tenni egy deákferit. :D
Áram bekötést vállalok [email protected]

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 8:53

Autópálya tegnap este
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C44710
Nagyon jó fejek :salute: :lol:
De azert igaza van...már én is unom hogy páran a hülye nézeteik kinyilvanitasara a focit hasznaljak
Valamilyen szinten persze, de a felgyülemlett feszültséget és azt a fajta arroganciát, amit a képünkbe toltak, ilyenkor had eressze már ki bárki. A románok közben magyar verésre készülnek, nem, nem a pályán, ölelgessük meg őket is?
Meg akkor Piquét se szidjuk vagy a többit, mert még csak spanyolok sem vagyunk, stb.stb...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 15., szerda 8:51

De azert igaza van...már én is unom hogy páran a hülye nézeteik kinyilvanitasara a focit hasznaljak

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 15., szerda 8:50

Realista24 írta: A lényegen nem változtat.Egy hirdetőtábla volt az ember, aki végig Atmázott....szerencsére egyszer beoltották :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2016. június 15., szerda 8:52-kor.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 15., szerda 8:47

nmate írta:Mi ez a szöveg? Zsidó vagy?
Román :hmmm:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 15., szerda 8:44

Mi ez a szöveg? Zsidó vagy?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 15., szerda 8:41

Csak azt nem értem egy fodbal miért kell kihozza az emberekből a labancozást, trianonozást, románozást? :shutup:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 8:32

P. Krisz írta:
Egy hirdetőtábla volt az ember, aki végig Atmázott....szerencsére egyszer beoltották :lol:
Nem néztem az adást , mivel oltották ? :D
Mondta az egyik, hogy az első góljukat a magyaroknak egy külföldi újságíró a Barca támadásvezetéséhez hasonlította, ő meg beszólt, hogy inkább Atletico.
Erre mondják neki, hogy voltak olyan időszakok, amikor úgy játszottunk, mint az Atma
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 15., szerda 8:30

Egy hirdetőtábla volt az ember, aki végig Atmázott....szerencsére egyszer beoltották :lol:
Nem néztem az adást , mivel oltották ? :D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 8:25

Másik kedvencem, ez a hogy szurkolnak a magyar celebek és mindenféle celeb puncit mutogatnak, meg ott van ll junior is, aki egy pláza ajándékboltjában van lefotózva, ahol a polcról leakasztott egy magyar sálat és magára rakta :lol:
ha az övé volt, akkor elnézést. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 8:24

András93 írta:
Realista24 írta:Most komolyan, mindenki képes mezben lenni a stúdióban, egyedül döglégy van szponzor pólóban? A szánalmas mindenedet te...
Szerintem ez a magyar rögbi válogatott meze volt.
A lényegen nem változtat.Egy hirdetőtábla volt az ember, aki végig Atmázott....szerencsére egyszer beoltották :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: