P. Krisz írta:Elindult a Steam Summer Sale .
Az első napon nincs igazán semmi, ami megfogott volna. Talán a 4 ojrós ARMA 2 vagy 3-ért az Age of Empires 2 :S, de ezek is olyanok, hogy inkább nem
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. június 24., péntek 10:48
P. Krisz írta:Elindult a Steam Summer Sale .
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. június 23., csütörtök 20:56
Neee! Nekem még fel sem tűnt. Ezek szerint akkor ezt ma én is benyaltam....ferni írta:Tudom, az Uncharted PS, de mivel szó volt itt a TheVRról nem vinném át máshova...
Ezek az okosok feltették youtubera az Ending videót, a probléma ott van, hogy kihagytak egy részt közte.... Tehát már láttam az endinget, most meg nézhetem meg az utsó előtti részt...
Volt is egy érzésem, hogy kicsit hamar jutottunk a végére, de pont egy hajónál lett befejezve a múltkori rész és az új is egy olyasminél kezdődött
Néztem nagyokat, mikor ott fogadott egy új Uncharted videó frissen feltöltve, miután megnéztem az Endinget....
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 23., csütörtök 19:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 23., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 15., szerda 12:54
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 15., szerda 12:28
Engem meglepett az MS , főleg az hogy Xbox exluzív játékot nem mutattak be , csak Xbox és Win 10 exkluzív volt . A másik hogyha már bemutatták az erősebb konzolt , akkor már vártam tőlük egy VR headsetet is . We happy few tényleg fasza , Bioshock hangulata van .Csabi írta:na mondom mi a véleményem a press konferenciákról az e3-on
microsoft: scaleboundra nagy plusz, a többi hidegen hagy. ja meg ott volt a we happy few. na az is adta
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 14., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 14., kedd 10:44
Zseniális lesz . Parkerék nyomattak gayfish poént . Mellette oltották Kanyét és a Civil Wart is .Pipita írta:https://www.facebook.com/southpark/post ... 8012512005
jön új South Park játék, The Fractured But Whole
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 14., kedd 1:08
Egyetértek. Bár szerintem a Prince of Persia mellett ezt elkezdtem anno, amikor idegbetegséget kaptam még az elején, de majd eldől, amikor belekezdek majd.Santi írta:Én ha egyszer elkezdem az AC-t, biztos, hogy megjelenés szerinti sorrendben fogom tolni, filmekkel és játékokkal egyaránt úgy szoktam. 2007 azért nem volt még olyan régen, pofás játékok voltak már akkoris, mondjuk engem a legkevésbé sem érdekel a grafika meg 80%-okat kapott annak idején, olyan rossz nemlehet.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 14., kedd 0:33
Ezioooooo Egyik legjobb játékkarakter evör.Remy írta:Ezio hatalmas eddig. Altairt már el is felejtettem, rém kevés volt az a karakter.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 14., kedd 0:19
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. június 13., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 13., hétfő 11:00
Az EA egyik vezére ezért kurva nagy troll volt . Londonban volt élő közvetítés aztán azt mondja , hogy a Liverpool a kedvenc csapata , na meg megjelent Mourinho is .Csabi írta:ez az EA Play jó nagy lófasz volt. bejelentették amit már eddig is tudtuk, hogy jön, de semmit nem mutattak róla (mass effect, star wars visceral), meg megmutatták amit már láttunk eddig is (nfl, battlefield, titanfall)
az egyetlen meglepetés hogy a battlefront 2 már most jön. de azt is lehetett tudni,hogy készítik.
meg a fifa story mód.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 13., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 13., hétfő 0:00
Until Dawn, Evil Within, Bloody Trapland videóikat ajánlom. Fifát inkább ne nézd, mert nagyon suták benneferni írta:Én nem követtem a TheVRt egyáltalán, aztán a Dark Souls 3nál kattantam teljesen rájuk és követem őket és régi videókat is néztem vissza szép számmal.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 12., vasárnap 23:38
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 12., vasárnap 22:48
Jah, ez engem is irritál. Van egy csomó játék, ahol lopakodva simán meg lehetne csinálni, de vagy elbassza/vagy direkt átmegy Ramboba. Meg azok tetszenek még, amikor 3 m-ről sniper-rel akarnak lőni...Santi írta:A legutóbbi Hitman volt az első, ami igazán csalódás volt picit, ahogy a végén ledarált mindenkit gépfegyverrel, a Hitman nem az a játék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 12., vasárnap 22:42
AC se a darálásról szól sokszor, mégis erőből oldottam meg az esetek 99%-ban. Kell a dara.Santi írta: A legutóbbi Hitman volt az első, ami igazán csalódás volt picit, ahogy a végén ledarált mindenkit gépfegyverrel, a Hitman nem az a játék.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 12., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. június 12., vasárnap 22:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem