EB - 2016
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2016
Russia: Akinfeev, Smolnikov, Schennikov, Ignashevich, V. Berezutski, Neustädter, Golovin, Kokorin, Shatov, Smolov,
Slovakia: Kozáčik, Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan, Pečovský, Kucka, Hamšík, Mak, Weiss, Duda. #EURO2016 #RUSSVK
Slovakia: Kozáčik, Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan, Pečovský, Kucka, Hamšík, Mak, Weiss, Duda. #EURO2016 #RUSSVK
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt csak így ide tolom A csehek is tudnak érdekeset ha a szlovákokról van szó
Kíváncsi leszek mit mutatnak ma a szlovákok. Kár hogy nem ma este lesz az angolok meccse, gyanítom szintekkel jobb meccs lesz mint a franciáké
Kíváncsi leszek mit mutatnak ma a szlovákok. Kár hogy nem ma este lesz az angolok meccse, gyanítom szintekkel jobb meccs lesz mint a franciáké
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap írtam is ide, a nagy ítélet úgy szól, stadionon belül kiművelnek valamit akkor mennek haza. Vicc bazdmeg. A fél városban hadiállapotot csinálnak, de az rendben van. A baj mondjuk, hogy azok a drukkerek leszarják a focit, haza megy a csapat, akkor megyünk más meccsre.
Azonnal küldtem volna haza a csapatot, a focit érdeklő drukkerek is mentek volna, a többi balhézót meg már az utcáról a börtönbe kell szállítani nem a reptérre. Ott magyarázzák a bizonyítványt ahogy akarják, mire kijutnak vége a csoportköröknek legalább
Azonnal küldtem volna haza a csapatot, a focit érdeklő drukkerek is mentek volna, a többi balhézót meg már az utcáról a börtönbe kell szállítani nem a reptérre. Ott magyarázzák a bizonyítványt ahogy akarják, mire kijutnak vége a csoportköröknek legalább
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Két év múlva pedig náluk a VB.Másból az ilyen suttyók úgy sem tanulnak. Legközelebb átgondolnák 2x is, hogy hol meg mikor balhézzanak.
Amúgy ennél már csak az szánalmasabb, ahogy az oroszoknál a politikusok, rendőrparancsnokok, stb. reagáltak. És ezekhez dörgölődzik a zorbán. big joke, hatalmas vicc
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Nso látom betalálta Cét megint...ha jól néztem, azt mutatta az izlandinak, hogy majd bent cserélnek mezt, nem azt, hogy nem cserél vele.
Klikkvadász... én már ezekre rá sem kattintok.
Ha Cé (vagy esetleg real) + rossz hír, akkor ugranak rá az emberek. Én már komolyan nem is figyelem ezeket.
Magyar meccsen is várom ahogy a drukkereink Messizenek majd ismét...
Oroszokat meg drukkerestöl küldeni kéne haza.
Másból az ilyen suttyók úgy sem tanulnak. Legközelebb átgondolnák 2x is, hogy hol meg mikor balhézzanak.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nso látom betalálta Cét megint...ha jól néztem, azt mutatta az izlandinak, hogy majd bent cserélnek mezt, nem azt, hogy nem cserél vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg úgy volt, csodálkozom is, hogy még nincsenek repülőn.KAG írta:Lehet már volt róla szó, ha igen töröljétek nyugodtan.
Oroszok újra balhéztak.
Nem úgy volt, hogy még1 balhé és utaznak haza?
Jaaaaaa, akkor nyugodtan öljenek meg valakit az utcákon.stadionon
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Apró betűs rész: stadionon belül.KAG írta:Nem úgy volt, hogy még1 balhé és utaznak haza?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet már volt róla szó, ha igen töröljétek nyugodtan.
Oroszok újra balhéztak.
Oroszok újra balhéztak.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nem fizeti be magát a kezdőbe.ziro4vr írta:Oda a homik és a focitól eltanácsoltak jártak.
Hát láttátok volna Langot meg engem... na de most nem rólam van szó. Szépen lehozta a meccset, Guzmics volt a bizonytalanabb. És persze a vidiben ő is csak csere..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Oda a homik és a focitól eltanácsoltak jártak.
Hát láttátok volna Langot meg engem... na de most nem rólam van szó. Szépen lehozta a meccset, Guzmics volt a bizonytalanabb. És persze a vidiben ő is csak csere..
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És amúgy tényleg. A jó öreg VEDAC. Ott vannak tehetségek.Kerlon írta:Ott mindenki tehetséges csak te nem. öngól
De gondolom Ziro oda pont nem járt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ott mindenki tehetséges csak te nem. öngól
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát igazából..csak nincs mit beszélni róluk. Öreg, közepes csapat egy hisztis Cével. Szerintem nem esett neki jól, hogy Nani lőtte az első gólt.Realista24 írta:Az EB topicban, azé csak lehet, nem? te büszke veszprémiziro4vr írta:Most tényleg a portugálokról beszéltek a tegnap után?
Bezzeg a veszprémiek! Látjátok mennyi tehetség jött ki a kis műhelyünkből, és a legnagyobbat nem is láthattátok...
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az EB topicban, azé csak lehet, nem? te büszke veszprémiziro4vr írta:Most tényleg a portugálokról beszéltek a tegnap után?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hat a mieinkrol nincs mit beszélni, hisz nyertünk... ellenben a portugálok...ziro4vr írta:Most tényleg a portugálokról beszéltek a tegnap után?
Nehézkes a gól lövés? Ketten rúghattak volna 4et, ha pontosabbak...
Első félidőben voltak langyosabbak kb. 30 percig. C mondjuk utána is csak mutatóba ment ki. Elmúlt 2-3 tornán szerintem nem voltak ilyen jók.
Első félidőben voltak langyosabbak kb. 30 percig. C mondjuk utána is csak mutatóba ment ki. Elmúlt 2-3 tornán szerintem nem voltak ilyen jók.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
végigtámadták a 90 percet, 11 emberrel védekező ellenfél ellen. kurva nehéz így, nem jött be. ők tehetnek róla, de a rendszer szerintem is rendben van.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Se Ronaldo-nak, se Nani-nak nem fekszik igazán, innentől nehézkes a góllővés.Kerlon írta:Szerintem meg jó volt az alap koncepciójuk..
Csabi te változtatnál?
Ronaldo egyébként ritka irritáló volt tegnap. Be kéne lőni a ziccereket, nem luftot rúgni, meg kapusba fejelni 5 méterről, aztán pofákat vágni a csapattársaknak Mondom ezt úgy hogy imádom amúgy, de a nyári tornákra mindig csak az arc megy. Egyébként rengeteg poszt van, ahol két hasonló tudású játékos van, Eliseu, Cedric, Sanches, William, Rafa, Eder, Quaresma is bármikor kezdhetne.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano