...játékosok, akik nem akarnak kimenni 17 évesen padozni az angol másodosztályba. mert inkább ez megy. meg a bulizás, gépezés. Nem egy olyan ismerősöm van, aki 14-15 éves (Oké csak megye egyesek), de hulla részegre isszák magukat, másnap reggel 10kor meg meccsük van. De hallottam én drogos sztorit miskolci fiatalok körében is. Mindenhol ez megy. A buli, a haj, a nagyfiús élet.Géci írta:ha lennének értelmes...
Most is van azt hiszem a Fradiba egy 17 éves kapus, aki megy próbajátékra valami angol másodosztályba-valami ilyesmit olvastam-, de minek? Így, hogy kerüljenek az MB1es klubok közelébe akár? Ha lelécelnek az első kívánkozó lehetőségnél? De majd Bognár Gyuri, meg Nyilasi Tibi meg a sok 'szakértő' megmondja, hogy egy Tischler sokkal jobb mint egy Somália, vagy egy Martinez...
Bognár Gyuriról beszélni is fölösleges, ő osztotta ki Sousát a taktikája, kontrajátéka miatt...hopp egy EL, végre egy 'támadószellemű' Vidi ( ezt én sem gondoltam komolyan), erre Gomest is osztja, hogy milyen szar az egész. Nehogy már dolgozzan 2-3 évet együtt a csapattal, nem, üldözzük el, hiszen minőségi edző, és hozzunk a helyére a körforgásból valakit, Mészölyt, Vébert vagy Pruknert.
Ide külföldi edzők és szakemberek kellenek, hogy az utánpótlásba előrelépés legyen.