Neked valami fétised ezek az egytornás, jó rúgótechnikájú emberek?pheco írta:Paaayeeet Mivaaaan Ziro, mivaaaan Coman?
EB - 2016
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EB - 2016
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Paaayeeet Mivaaaan Ziro, mivaaaan Coman?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért jelezném a fanyalgó szakértőknek, amikor leigazoljuk Pogbát akkor nem egy felszopkodott aktualis torna legjobbját igazoljuk le. Inkább valakit, aki stílusban beleillik a csapatba, aki fiatal és kurva nagy jövő áll előtte. Persze hogy sokat kell fejlődnie, persze hogy hibázik. Naná, hogy ZZ az az ember aki kitudja belőle hozni majd a legjobbat. Jól lő, passzol, gyors és erős. Megvan benne a plusz. Támadásoknál remekül érkezik azokra a területekre ahol nincs társ és üresen kaphat jó labdát. Egyértelműen nem lesz belőle Modric, de azon a poszton lehet ő a jövőnk. Akinek nem tetszik nem tud értelmes indokot, csak hogy szar vagy nem lát benne semmit. Zidane lát. Szóval nyugiban lehet lapozni, mert a francia érkezni fog, meg is kapja majd az 5-ös mezt. Onnantól meg majd ha jó lesz, akkor mindenki imádni fogja, ha meg nem, jöhetnek a megmondó emberek, de fogadni mernék, hogy melyik eset fog megtörténni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dimitri Payet's game by numbers:
41 passes
17 crosses
6 chances created
3 take-ons
3 shots
1 goal
Magic man.
Bolond Payet.
41 passes
17 crosses
6 chances created
3 take-ons
3 shots
1 goal
Magic man.
Bolond Payet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Réj 2.0 illetve már 12.0
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Becksy és három aranylabdát legalább. Az sem zavarja, hogy a 120 milliót emlegeti, de már régen 80ról szólnak a hírek amikor egy Morata 65 millió.nmate írta:Kérdés mi ez a szint, és kik látják bele?Becksy23 írta:Meglátjuk kinek lesz igaza Pogba-val kapcsolatban. Persze ez még évek kérdése, de biztos vagyok benne hogy soha nem fogja elérni azt a szintet, amire sokan tartják, amennyit belelátnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kérdés mi ez a szint, és kik látják bele? Szerintem nem lehet általánosítani, többeknek szimpatikus focista, így örülnének. De hogy mennyit látnak bele...nem tudni.Becksy23 írta:Meglátjuk kinek lesz igaza Pogba-val kapcsolatban. Persze ez még évek kérdése, de biztos vagyok benne hogy soha nem fogja elérni azt a szintet, amire sokan tartják, amennyit belelátnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. június 15., szerda 23:09-kor.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Meglátjuk kinek lesz igaza Pogba-val kapcsolatban. Persze ez még évek kérdése, de biztos vagyok benne hogy soha nem fogja elérni azt a szintet, amire sokan tartják, amennyit belelátnak.Realista24 írta:25 éves vagy, amikor Zidane a csúcson volt, azt sem tudtad még, hogy fiú vagy lány vagy, de most úgy írsz, mint egy akkor már sokat tapasztalt hozzáértő személy. Pedig már az előző fél órában is látni, hogy lövésed nincs. Megpróbálok nem reagálni rád többet.Becksy23 írta: Láttam már egy szintén Juvés francia srácot 10-es poszton a válogatottban, mögötte is 2 vkp játszott. És neki örültem is amikor Madridba igazolt, megérdemelte azt a hype-ot ami körülvette, a mai napig rászolgál.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- nmate
Tudom, neked a hasak jönnek be, ezért is rajongsz Gündiért.ziro4vr írta:Fúj.nmate írta:Jó lába van nagyon, de ennyi.
Köszönöm, ezt a szóösszetételt kerestemEl Maestro írta:Középszer nimand, de ennyi.nmate írta:2. Jobb lábas. Jó lába van nagyon, de ennyi.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Középszer nimand, de ennyi.nmate írta:2. Jobb lábas. Jó lába van nagyon, de ennyi.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
+1fehérlap írta:Mindig megvolt a 2-3 francia játékos, akiket nagyon, de nagyon szerettem/ szeretek, de egyszerűen a válogatott csapatukat és a többi földtúrót annyira gyűlölöm
Remélem bejutnak a döntőbe azt ott jól kiszopnak vagy az elődöntőben megtanultak nyócegyezni
Egyébként nem kell félni, mert az a teher, ami rájuk nehezedik, hamar össze fogja őket roppantani, egyszerűen túl fiatal ez a csapat.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy Arsenalos épp védi Giroud, hogy Ő mindenképp kell a csapatba, mert megtartja elöl a labdát.numberone1 írta:Kellenek a magas csatarok, mert nagy mezonymunkat vegeznek es hasznosak...tokmindegy, h nem tudnak egy labdat levenni.
Ok...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért nem ígértem megziro4vr írta:Kumma nehéz.Realista24 írta:Megpróbálok nem reagálni rád többet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
1. Baszk.Buitre írta:1. Ez az Ántoán tényleg félig spanyol, vamosozott rendesen
2. Payetnek melyik a rosszabbik (kevésbé jobb) lába?
2. Jobb lábas. Jó lába van nagyon, de ennyi.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Mindig megvolt a 2-3 francia játékos, akiket nagyon, de nagyon szerettem/ szeretek, de egyszerűen a válogatott csapatukat és a többi földtúrót annyira gyűlölöm
Remélem bejutnak a döntőbe azt ott jól kiszopnak vagy az elődöntőben megtanulnak nyócegyezni
Remélem bejutnak a döntőbe azt ott jól kiszopnak vagy az elődöntőben megtanulnak nyócegyezni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fehérlap 2016. június 15., szerda 23:01-kor.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kellenek a magas csatarok, mert nagy mezonymunkat vegeznek es hasznosak...tokmindegy, h nem tudnak egy labdat levenni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
1. Ez az Ántoán tényleg félig spanyol, vamosozott rendesen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
25 éves vagy, amikor Zidane a csúcson volt, azt sem tudtad még, hogy fiú vagy lány vagy, de most úgy írsz, mint egy akkor már sokat tapasztalt hozzáértő személy. Pedig már az előző fél órában is látni, hogy lövésed nincs. Megpróbálok nem reagálni rád többet.Becksy23 írta:Láttam már egy szintén Juvés francia srácot 10-es poszton a válogatottban, mögötte is 2 vkp játszott. És neki örültem is amikor Madridba igazolt, megérdemelte azt a hype-ot ami körülvette, a mai napig rászolgál.Realista24 írta:
Itt van egy full defenzív csapat. Dösamp három vkp-vel játszik kis túlzással. Zsiru majd Zsinyak. Posztra cserél, nulla kockázat, ráadásul Kanté és Matuidi is hulladékok támadásban. De igen, Pogba egy szardarab.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema