Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Varane, Guti, Casillas, Carlos, Raúl, Makelele, CR7, Persie, Ronaldinho, Iniesta, ...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Bale ára jelen állás szerint 80 millió és 1 font - csak, hogy több legyen, mint anno Ronaldoé... Nevetséges!
- Galacticos
ne jöjjünk morataákkal? akkor milyen választ szeretnél?csabi87 írta:Na akkor hagyni kellene Angliában Balet és hozni valami normális csatárt.Amikor tegnap olvastam,hogy nem akarnak csatárt igazolni,majdnem ledőltem a székről.
Hát miért nem akarnak mégis?Miért?
Ne gyertek Moratáékkal ,mert nagyon gyengék...
a képlet egyszerű. moratának és jesének meg akarják adni az esélyt, mert a vezetőség és ancelotti szerint megérdemlik. jesében egyébként tényleg van valami extra, őt nem nevezném moratával egy lapon.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Ha jönne Bale,akkor csatár nélkül is tudnánk játszani. Kérdés az,hogy Benzema hogyan fog muzsikálni elől.csabi87 írta:Na akkor hagyni kellene Angliában Balet és hozni valami normális csatárt.Amikor tegnap olvastam,hogy nem akarnak csatárt igazolni,majdnem ledőltem a székről.
Ja és ott van Morata/Jesé( )
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy megérték-e? Majd kiderül 2-3 éven belül.Két kérdésem lenne és egyik sem a kötekedés céljából ...
Az első szerinted ezek az igazolások megérték?
A második Bale-nek mennyi a kivásárlási ára ?
Balenek nincs kivásárlási ára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1 millió Sahin jóvoltából, de az még lehet csak jövőre lép életbe... Esetleg, ha Coentraot is lepasszoljuk valakinek, ami szerintem jó ötlet lenne, mivel úgy is Marcelo fog kezdeni, ergo Coentrao értéke zuhanni fog, még hisztisebb lesz jövőre aztán majd tényleg passzolhatjuk le a 30 milliós balbunkónkat 7 millióért a spursnek... Coentraoért most kéne kicsikarni egy 20-25 milliós üzletet aztán hozni egy Siquera féle embert vagy kit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen illetve, ha tényleg befolyik a Nuri után kapott lóvé az is egyértelmű, hogy az idei átigazolásokra szánt összeg még rendelkezésre áll. Úgy értem, gondolom van egy összeg, amit megszabtak, hogy ebből lehet gazdálkodni és az így megvan egy az egybe. Ha az elmúlt évek gazdasági adatait nézzük kiderül, hogy van lóvé! Mehet Messire a kivásárlási ár!!! Na jó csak viccelek, inkább Neymar.Azért az nemsemmi lenne,ha pluszba jönnénk ki az átigazolási időszakba....
Na akkor hagyni kellene Angliában Balet és hozni valami normális csatárt.Amikor tegnap olvastam,hogy nem akarnak csatárt igazolni,majdnem ledőltem a székről.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Realista24 írta:A Barca kifizetett előre 10 milliót, majd még most 47 vagy 57 milliót egy olyan játékosért, akinek lejárt volna a szerződése jövőre. Nem nevezném hatalmas biznisznek.most kellene szépen a katalán mintát lemásolni, szépen megkötni egy előszerződést Bale-el, és amikor 2015-ben lejár a szerződése beleröhögni Levy arcába és elhozni a srácot ingyen
1; Edinson Cavani---- €64.5 - kivásárlási ár
2;Radamel Falcao -----€60 - kivásárlási ár
3;Neymar--------------- €57
4;James Rodríguez---- €45 - kivásárlási ár
5;Fernandinho--------- €40 - ebben nem vagyok biztos, de itt is ekörül volt a kivásárlási ár
6;Asier Illarramendi-- €39 - kivásárlási ár
7;Mario Götze--------- €37 - kivásárlási ár
8;Gonzalo Higuain ----€37 - év legjobb üzlete
9;Marquinhos---------- €35 - 31,4 millió + opciók volt, ha jól tudom, 30 körül volt a kivásárlási ár
Ergó elmondható, hogy egyik játékost sem minősítette a klubja eladónak, csak akarták őket.
Két kérdésem lenne és egyik sem a kötekedés céljából ...
Az első szerinted ezek az igazolások megérték?
A második Bale-nek mennyi a kivásárlási ára ?
Azért az nemsemmi lenne,ha pluszba jönnénk ki az átigazolási időszakba....
márpedig nagyon úgynézki,hogy azlesz,hacsak nemjön Bale/Suárez
márpedig nagyon úgynézki,hogy azlesz,hacsak nemjön Bale/Suárez
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
A végén még tényleg kijön Bale áraAz AS szerint a Borussia Dortmund érvényesíti vásárlási opcióját, és 8,5 millió euróért végleg megvásárolja Nuri Sahint.
Ezt a Sahin gyereket sajnálom,hogy nem tudott maradandót alkotni nálunk. Szerintem ha megkapta volna a lehetőséget,egész jó kis játékos lehetett volna.. azóta viszont teljesen leépült.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Varane, Guti, Casillas, Carlos, Raúl, Makelele, CR7, Persie, Ronaldinho, Iniesta, ...
Bale a Tottenham-nek olyan, mint nekünk Cristiano. CR-nek egy milliárd euró a kivásárlási ára, és jött érte bőven száz millió euró feletti ajánlat is. Perez majd minden nap elmondja, hogy Ronaldo innen fog visszavonulni, mindenki imádja, s ő a csapat lelke. Etalon a többiek számára.
A különbség talán annyi, hogy Bale jönne ("You made me a promise. You promised me if we didn't qualify for the Champions League and a good offer turned up you'd listen to it. Well that offer has arrived and I want to play for Real Madrid. So keep your word and negotiate".), míg Ronaldo nem valószínű, hogy távozni akarna a Madridból. Az sem véletlen, hogy a Tottenham 9 milliós gázsit ajánlott Bale-nek.
Szerintem ez egyáltalán nem a Madridról, és a Madrid vételi szándékáról szól. A sajtónak meg éppen ebben az átmeneti időszakban nincs jobb témája.
A különbség talán annyi, hogy Bale jönne ("You made me a promise. You promised me if we didn't qualify for the Champions League and a good offer turned up you'd listen to it. Well that offer has arrived and I want to play for Real Madrid. So keep your word and negotiate".), míg Ronaldo nem valószínű, hogy távozni akarna a Madridból. Az sem véletlen, hogy a Tottenham 9 milliós gázsit ajánlott Bale-nek.
Szerintem ez egyáltalán nem a Madridról, és a Madrid vételi szándékáról szól. A sajtónak meg éppen ebben az átmeneti időszakban nincs jobb témája.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrazo 2013. július 26., péntek 10:38-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barca kifizetett előre 10 milliót, majd még most 47 vagy 57 milliót egy olyan játékosért, akinek lejárt volna a szerződése jövőre. Nem nevezném hatalmas biznisznek.most kellene szépen a katalán mintát lemásolni, szépen megkötni egy előszerződést Bale-el, és amikor 2015-ben lejár a szerződése beleröhögni Levy arcába és elhozni a srácot ingyen
1; Edinson Cavani---- €64.5 - kivásárlási ár
2;Radamel Falcao -----€60 - kivásárlási ár
4;James Rodríguez---- €45 - kivásárlási ár
5;Fernandinho--------- €40 - ebben nem vagyok biztos, de itt is ekörül volt a kivásárlási ár
6;Asier Illarramendi-- €39 - kivásárlási ár
7;Mario Götze--------- €37 - kivásárlási ár
8;Gonzalo Higuain ----€37 - év legjobb üzlete
9;Marquinhos---------- €35 - 31,4 millió + opciók volt, ha jól tudom, 30 körül volt a kivásárlási ár
Ergó elmondható, hogy egyik játékost sem minősítette a klubja eladónak, csak akarták őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Pont az van, hogy a Tottenham NEM akarja eladni Bale-t. Nekik NINCS szukseguk a penzre.Kerlon írta:Van a gyereknek egy kiemelkedő szezonja és már világ rekord áron akarja eladni.
Mi se adjuk el Ronaldot vagy Ramost, barmennyire is kene mondjuk a Citynek. Megkerdezik mennyibe kerul a spanyol: 100 millio. Egy csapat se fog erte ilyen irrealis osszeget kifizetni. Ugyan ez a helyzet a brittel is. Ha jol tudom, akkor 2016-ig van szerzodese, amit a kovetkezo 1 evben minden fele keppen meg akar ujitani a klubbja.
Ha meg valaha akar bajnoksagot nyerni vagy a BL-ben jatszani esetleg meg is nyerni azt, akkor ket dolgot tehet.
- nem ir ala semmilyen uj szerzodest es ha Lewy meg akar belole jo penzt latni, akkor 2014 nyaran el kell adja
- alair egy uj szerzodest jobb fizetessel, viszont egy normalis (60-80 millio euro kozotti) kivasarlasi arral.
Szerintem az utobbira van nagyobb esely, marcsak a nagyobb fizetes miatt is, meg hat Bale is egy korrekt jatekosnak tunik
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az tényleg hülyeség, hogy mi vertük fel az árakat. Ennyi erőből anno a 90-es évek végén, 2000-es évek elején az olaszok is szép kis összegeket mozgósítottak 1-1 játékosért. Akkor mondhatni ők kezdték el... de ez is hülyeség.
Jöttek az arabok --> City, Psg, Anzsi stb... és akár egy full közepes játékosért is brutális összegeket adtak ki. (Javi Garcia, Fernandinho, Hulk ...) Na ez az, ami gáz volt, mert aki tényleg jó játékos, azért ténylegesen el lehet kérni egy 70-80 millát.
Jöttek az arabok --> City, Psg, Anzsi stb... és akár egy full közepes játékosért is brutális összegeket adtak ki. (Javi Garcia, Fernandinho, Hulk ...) Na ez az, ami gáz volt, mert aki tényleg jó játékos, azért ténylegesen el lehet kérni egy 70-80 millát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sander
Realista24 írta:A satjót Bale esetében nem tartom hibásnak. A story egyszerű, Bale nem eladó, illetve van az az ára, amiért eladó. Ez 100-120 millió euró.Amugy szerintem ebben a sajtó is nagyon ludas mert iszonyat felsztárolják a játékosokat és ezáltal nagyon felverik az árakat is.
Levy egy kőkemény üzletember, a story viszont egyszerű. Ha kell Bale, fizetni kell keményen, ha nem, akkor marad a találgatás, hogy vajon hosszabbít, vajon új szerződést ír alá, stb.
Nem konkrétan Bale-re gondoltam hanem úgy általánosságban.
1; Edinson Cavani---- €64.5
2;Radamel Falcao -----€60
4;James Rodríguez---- €45
5;Fernandinho--------- €40
6;Asier Illarramendi-- €39
7;Mario Götze--------- €37
8;Gonzalo Higuain ----€37
9;Marquinhos---------- €35
Az első háromra még azt mondom hogy egye-fene de a többire... Marquinhos 35 millió euróért
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az megint más kérdés, hogy ha ügyesebben költöttük volna el azt a pénzt (pl. Kaká ára), akkor nyertünk volna azóta vagy 2 BL-t (de persze utólag könnyű okosnak lenni).sander írta:Szerintem az hogy mi abban az évben annyit költöttünk egy - egy játékosra az nem azt jelenti hogy mi vertük volna fel az árakat. Véleményem szerint azok az igazolások bőven megérték. (Xabi=€35.4 ; Kaká=€65 ; C.Ronaldo=€94).
Bale: most kellene szépen a katalán mintát lemásolni, szépen megkötni egy előszerződést Bale-el, és amikor 2015-ben lejár a szerződése beleröhögni Levy arcába és elhozni a srácot ingyen. Csak ugyebár nekünk minden MOST kell, nem gondolkozunk rendszerben és távlatban..
- Galacticos
szerintem egyáltalán nem mi vertük fel az árakat. kakáért és céért sokat adtunk, de akkor sokat is értek. mindketten aranylabdásként érkeztek úgy hogy a csapatukkal bl-t nyertek amiben nekik volt a csapatukból a legnagyobb szerepük. plusz mindkettőnél hatalmas marketing érték.
ehhez képest balenek nincs aranylabdája, az europaligában is vitte a csapatát de elvéreztek -nem hogy a bl-ben-, és most be se jutottak a bl-be. a marketing értéke az ide igazolásával megnőne ez biztos na de akkor is. ezt az árat nem mi vertük fel, levynek gurult el a gyógyszere. ha meg valakik tényleg felverték az árakat azok angliában a kék csapatok, meg psg, anzhi stbstb.
120 millió hát ez hülye. azért ahhoz képest neymar 57milliója tényleg lófasz.
ehhez képest balenek nincs aranylabdája, az europaligában is vitte a csapatát de elvéreztek -nem hogy a bl-ben-, és most be se jutottak a bl-be. a marketing értéke az ide igazolásával megnőne ez biztos na de akkor is. ezt az árat nem mi vertük fel, levynek gurult el a gyógyszere. ha meg valakik tényleg felverték az árakat azok angliában a kék csapatok, meg psg, anzhi stbstb.
120 millió hát ez hülye. azért ahhoz képest neymar 57milliója tényleg lófasz.
- sander
Szerintem az hogy mi abban az évben annyit költöttünk egy - egy játékosra az nem azt jelenti hogy mi vertük volna fel az árakat. Véleményem szerint azok az igazolások bőven megérték. (Xabi=€35.4 ; Kaká=€65 ; C.Ronaldo=€94). Az már más kérdés hogy abban az évben összesen mennyit költöttünk mert ha akárkivel szóba hoztak minket mindjárt nagyon felment az ára. Ezeket az igazolásokat Perez már 10 évvel ezelőtt is megtette... még sem mentek el így az árak.Nagyon csípem Bale-t és örülnék is neki, de ez már nevetséges...de az a baj ,hogy nagyrészben magunkat okolhatjuk , mi vertük fel az árakat még 2009-ben Kaka-val és Cr-el+ jöttek ezek az arabok, azóta mindenki aki tud egy egyeneset rúgni a labdába 40 millánál kezdődik...
kizártnak tartom, hogy Perez többet fizetne Bale-ért mint Ronaldo-ért, már csak Ronaldo egóját ismerve is sértődés lenne a vége...
Én személy szerint az "újgazdag" klubokat és azokat a csapatokat okolom akik eladják a játékosokat nekik, mivel az eladó fél nagyon is tudja hogy ezektől a kluboktól jó kis summát lehet kicsikarni (és ki is csikarják) és ezzel egy olyan folyamatot indítanak be amelynek soha nem lesz vége...mert utána az eladót játékost pótolni kell de mivel az előző játékost jól felverte a saját klubja ezért saját maga körül húzza azt a bizonyos hurkot. Ha vásárolni akar akkor neki is sokkal többet kellene fizetni egy olyan játékosért aminek az értéke nem akkora. (ha te eltudtad ilyen jól adni a játékosodat akkor én is el fogom adni az enyémet elven...)
És persze a média... ami nagyon felveri ezeknek a játékosoknak az árát. Minden szépen és jót leírnak róluk hogy ekkora sztár meg akkora sztár ezért a szurkolókba is "beleverik" ezt és mindenki azt hiszi hogy ez az egy-egy játékos majd csodát tesz aztán jól lebőgnek....
Jól rájuk kéne vágni az ajtót aztán poshadjon meg rajtuk a walesi. Levyknek meg volt pofájuk Coentraoért 7 millió fontot ajánlani. Komolyan mondom, hogy hányás, amit leművel... Remélem ráadásként még Bale is beveri a durcit és a nyakukon marad egy sértődött játékos. Van a gyereknek egy kiemelkedő szezonja és már világ rekord áron akarja eladni.Az AS szerint a Tottenham 120 millió eurót vár Baleért cserébe, azonban egy alternatívát is kínált a Real Madrid számára. Amennyiben Pérez nem akarná kifizetni ezt az összeget, úgy Levy “beéri” 100 millió euróval is, valamint egy általuk választott játékossal. A lap szerint a legvalószínűbb, hogy az angol klub Di Maríát szeretné belevonni a transzferbe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
120 millio? Ezt leirta az AS? hat ez vicc. Mar az kizart,hogy 80 millional tobbet kiadna Perez a walesiert,nem hogy 100 milliot,de ezt most megfejeltek meg 20 millioval... hat ezeknek elmentek otthonrol,melyik ujsagiro talalta ki ezt? Rohejes bmeg mar,nem is mi verjuk fel az arakat hanem a media... elmennek az anyjukba mar! :@