EB - 2016
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2016
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Olaszok mellett szól, hogy ők azt csinálják amit tudnak. Nekik gólt lőni brutál nehéz lesz, és hát láthattuk, hogy ők meg ha oda kerülnek nem szarakodnak, belövik. A legnagyobb csoport riválison már túl vannak. Viszont az olaszok legendásan szarul kezdenek minden nagy tornát és utána mennek mint az állat, szóval náluk semmi sem biztos
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk az eddigiek alapjan mi is eselyesek vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát kíváncsi vagyok, hogy mit játszanak ma, de eddig őket érzem valamiért, hogy oda tudnának érni...wZoLee7 írta:Az első forduló után nagyot léptek, de azon sem lepődnék meg ha azok a belgák teljesen lebőgnénekGéci írta:Amúgy nálam a legnagyobb esélyesek az olaszok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az első forduló után nagyot léptek, de azon sem lepődnék meg ha azok a belgák teljesen lebőgnénekGéci írta:Amúgy nálam a legnagyobb esélyesek az olaszok
-
Behúzzuk az Eb-t mint annó a görögök!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy a németeknek pont a kh duó nyeri meg az eb-t, Hummels sérülés után egyből már komoly szintet hozott, Boateng meg beton. Remélem azért Bayernben lennebb adják jövő tavaszra mert eddig félelmetesen jók.
Spanyolokkal vdb miatt nem tudom mennyire kéne számolni, szerintem nagyon nem.
Olaszokra kíváncsi vagyok amúgy Conte nagyott húzott az első meccsen.
Götze meg vb előtt sem volt formában aztán jól beverte a döntőben.
Spanyolokkal vdb miatt nem tudom mennyire kéne számolni, szerintem nagyon nem.
Olaszokra kíváncsi vagyok amúgy Conte nagyott húzott az első meccsen.
Müllernek, Gomeznek nem kell formába lenni, azok anélkül is beszerencsétlenkednek bármikor egy gólt, ezeket így kódólták születéskor.De a németeknél továbbra is az a baj, hogy nincs ki berúgja, egyedül Müller, Götze totál formán kívül, eddig volt egy x-faktor Klose, aki csak a vb/eb-n volt jó, de ott nagyon.
Götze meg vb előtt sem volt formában aztán jól beverte a döntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2016. június 17., péntek 8:41-kor.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyilván 2 meccsből nem lehet sok következtetést levonni, sőt ugye az olaszok, spanyolok még csak 1-et toltak le. Meg a csoportmeccsek csak annyiban fontosak, hogy lehetőleg meg kell nyerni, hogy jó ágra kerüljél, de nem ott kell villogni.nmate írta:Amúgy pl ebben sem vagyok biztos.
De a németeknél továbbra is az a baj, hogy nincs ki berúgja, egyedül Müller, Götze totál formán kívül, eddig volt egy x-faktor Klose, aki csak a vb/eb-n volt jó, de ott nagyon.
Menjenek már le ezek a saláta meccsek!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy pl ebben sem vagyok biztos.Anthony írta:A németek meg távolodnak az EB esélyességtől.
Oké, fos focit nyomnak, de egy spanyol csapat ellen még működhet is ez a felállás, ahol nincsenek ugye szélsők, a támadószekcióban gyors játékosok és jobbára okos helyezkedés kell védekezésnél, más nem igazán. A német védelem meg marha jó helyezkedésben, egész okosan csinálják ha figyelnek. Egyedül Khedira a fail, tegnap is Milik második ziccerénél 2 lépéssel le volt maradva szokás szerint.
Özil killer passzai is jól jöhetnek, Piké és Ramos is akkor verhető, ha mögéjük nyomják a labdákat. Müller védekező munkájának szükséglete a felfutó Alba helyén ismét nem szorul sok magyarázatra.
Lehet hülyeség, de szerintem már erre készül Löw a sok hereszagolgatás közepette, valahogyan végigalibizni addig, amíg nem jönnek a spanyolok. Aztán megpróbálja megfojtani őket és valahogyan begyötörni egy gólt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Legalább a második kört várjuk meg
A németek meg távolodnak az EB esélyességtől. Igen, a lengyeleknek jó kis csapatuk van, de ebből a német csapatból pont hiányzik 2, de inkább 3 klasszis: volt egyszer egy Lahm, meg egy klasszis teljesítményt hozó Klose, és ha jól meggondolom a Khedira-Schweini középpálya sem ugyanaz, mint pár évvel ezelőtt. A malac nagyon visszaesett, a hercegünket meg igazából eddig is kész csoda volt, hogy elbírta a csapat, idén már nem hiszem, hogy beleférne.
Igazából ezen az eb-n tényleg azt érzem, hogy nincs top csapat, mindenhol átalakulóban vannak, jönnek a fiatalok, de kell még nekik 2, inkább 4 év, mindenhol hiányzik még 1-2 jó játékos, főleg csatárok: lásd a spanyolokat, németeket, a franciákat . Ez a helyzeti igazából egy olasz győzelmet vetít előre
A németek meg távolodnak az EB esélyességtől. Igen, a lengyeleknek jó kis csapatuk van, de ebből a német csapatból pont hiányzik 2, de inkább 3 klasszis: volt egyszer egy Lahm, meg egy klasszis teljesítményt hozó Klose, és ha jól meggondolom a Khedira-Schweini középpálya sem ugyanaz, mint pár évvel ezelőtt. A malac nagyon visszaesett, a hercegünket meg igazából eddig is kész csoda volt, hogy elbírta a csapat, idén már nem hiszem, hogy beleférne.
Igazából ezen az eb-n tényleg azt érzem, hogy nincs top csapat, mindenhol átalakulóban vannak, jönnek a fiatalok, de kell még nekik 2, inkább 4 év, mindenhol hiányzik még 1-2 jó játékos, főleg csatárok: lásd a spanyolokat, németeket, a franciákat . Ez a helyzeti igazából egy olasz győzelmet vetít előre
-
Ha engem kérdeztek akkor szerintem Ronciék jönnek haza a csoportkörök után!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A jó öreg matekozás..miVida írta:Na ha jol ertettem (amit olvastam az uefa.org-on) akkor az ellenfelek a kovetkezok lehetnek az egyenes kieseses szakaszban:
Ha Magyarorszag
1. F csoport gyoztes: (Olaszo.) Iro., Svedo., Belgium - E csoport masodikja
2. F csoport masodik: (Anglia) Wales, Szlovakia, Oroszo. -B csoport masodikja
3. F csoport harmadik*: Nemeto., Spanyolo., (Horvato.) - C vagy D csoport gyoztese
* ha a legjobb negy csoport harmadikok egyike vagyunk
**az alahuzottakra tippelek mint csoport masodik (1-2. sor) ill. csoport gyoztesek (3. sor)
na mert akkor aszondom inkabb mar legyunk masodikak...
szerk.: es szerintem meg lehetunk masodikak, mert izlandot megizzadjuk de legyozzuk, a portugal meccset pedig valszeg elbukjuk, akik szerintem megverik az osztrakokat is... de ezen az EB-n ki tudja
Taktikus Zombori: Szombat után okosabbak leszünk!
Izland ellen x-et érzek..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Na ha jol ertettem (amit olvastam az uefa.org-on) akkor az ellenfelek a kovetkezok lehetnek az egyenes kieseses szakaszban:
Ha Magyarorszag
3. F csoport harmadik*: Nemeto., Spanyolo., (Horvato.) - C vagy D csoport gyoztese
**az alahuzottakra tippelek mint csoport masodik (1-2. sor) ill. csoport gyoztesek (3. sor)
szerk.: es szerintem meg lehetunk masodikak, mert izlandot megizzadjuk de legyozzuk, a portugal meccset pedig valszeg elbukjuk, akik szerintem megverik az osztrakokat is... de ezen az EB-n ki tudja
Ha Magyarorszag
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- h3x0r
m4-en ganxsta argentin mezben, lehet szerinte is az argentinok nyerik az EB-t
szerk.: jo ez a musor, troll footballra feltett kepeket mutogatjak
szerk.: jo ez a musor, troll footballra feltett kepeket mutogatjak
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én most csak a játékosokban látok hiányosságot, Götze-Khedira-Podolski és Höwedes sajnos már kevés. Így is meglehet az EB csak a gyors játékra nem igazán alkalmasak a srácok. Mario Gomez és Schweini szintén nem hoz sebességet, nem is értem Schürrle miért nem kezdő.
Ha fogadnom kellene nem a németekre fogadnék de hátha ki lehet szurkolni ezt az EB győzelmet. A VB-re viszont komoly vérfrissítést szeretnék, eleve ugye Reus+Gündogan kell, Draxler addigra beérik, és a sok szépreményű fiatalka is domborithat a következő 2 évben, főleg egy támadó, mert azért Götze és Mario Gomez teljesitménye nem épp felülmúlhatatlan...
Nade ma a döntetlen elég volt mindkét csapatnak szóval sajnos ez sem tett jót a meccs képének. Ennél csak az a szomorúbb hogy a döntetlen a következő meccsen is elég lesz... remélem azért ennél többet látunk. Boateng pedig nagyon érzi, csóri Höwedes sose lesz belső védő ilyen választék mellett.
Ha fogadnom kellene nem a németekre fogadnék de hátha ki lehet szurkolni ezt az EB győzelmet. A VB-re viszont komoly vérfrissítést szeretnék, eleve ugye Reus+Gündogan kell, Draxler addigra beérik, és a sok szépreményű fiatalka is domborithat a következő 2 évben, főleg egy támadó, mert azért Götze és Mario Gomez teljesitménye nem épp felülmúlhatatlan...
Nade ma a döntetlen elég volt mindkét csapatnak szóval sajnos ez sem tett jót a meccs képének. Ennél csak az a szomorúbb hogy a döntetlen a következő meccsen is elég lesz... remélem azért ennél többet látunk. Boateng pedig nagyon érzi, csóri Höwedes sose lesz belső védő ilyen választék mellett.
- András93
Kicsit nézegettem, hogy azonos pontszám esetén mi dönt. És a hetedik ponton megakadt a szemem.
Érdekes lenne, ha életbe lépne, a D csoportból jelenleg ki is nézhető.7. Ha két csapat a felsorolt első hat pont alapján holtversenyben állt úgy, hogy az utolsó csoportmérkőzést egymás ellen játszották (azaz az utolsó csoportmérkőzés, amelyet egymás ellen lejátszottak, döntetlen lett, és a pontszámuk, összesített gólkülönbségük, az összes szerzett góljuk száma is azonos) és nincs harmadik csapat, amely velük azonos pontszámmal állt, akkor közöttük büntetőrúgások döntenek a sorrendről;
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Boateng mit hozott le...klasszis. Meg Hummels is 1 hibát leszámítva.
A bányász meg elindult a vdb-i lejtőn, a vb-n simán lehet hogy tolnak majd egy spanyolozást. Nagyon messze már az a foci, amivel anno az argentínok kaptak egy négyest.
A bányász meg elindult a vdb-i lejtőn, a vb-n simán lehet hogy tolnak majd egy spanyolozást. Nagyon messze már az a foci, amivel anno az argentínok kaptak egy négyest.
Nem illik.
- András93
Az ukránok ki is estek ezzel.