___Samy___ írta:[
Telenoros vagy? Mert
akkor.
Azért ez egy kicsit csalóka. Ahhoz, hogy az adatforgalmat ne használja a Telenoros előfizetésed mellett kell lennie egy, a közszolgálati csatornákra érvényes MyTV előfizetésednek is.
Viszont wifivel, mindenféle regisztráció nélkül működik faszán. Én már sokszor használtam.
Főleg, ha utána csak lassítják a forgalmad és nem kapcsolják ki, én simán bevállalnám
Nem hiszem én, hogy azzal a lassított nettel tv-zne. Hacsak nem egy régi Telenoros előfizető, és még a régi hipernetje van, amit képtelenek korlátozni
De ha már ide lyukadtunk ki, van vkinek UPC-s mobil előfizetése? Leginkább az érdekelne, hogy az 1 megás, korlátlan mobilnet mire elég? Pl ilyenkor lehet vele tv-zni normálisan? Youtube-ot bírja?[/quote]
Arra gondolt, hogyha leszopja a netét a stream nézés, akkor csak lassítják úgy simán megéri nézni.
Garantált az 1mb-s letöltés?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K