Én feliratkoztam erre az oldalra és mindig kidobja az edzésekről készült videókat + a sajtótájékoztatókat!BBeno írta:napi edzésekről videókat hol találom?
http://www.youtube.com/channel/UCs5na9tpDghkeBD4LBjDHdw
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 26., péntek 15:49
Én feliratkoztam erre az oldalra és mindig kidobja az edzésekről készült videókat + a sajtótájékoztatókat!BBeno írta:napi edzésekről videókat hol találom?
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 26., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 26., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 26., péntek 15:44
forrás vagy valami??Casso írta:Khedira elvileg egy lépésre van a Chelseatól. Érkezhet Kondogbia.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 26., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 26., péntek 15:05
Ez nem jó, mert nekik pont az a lényeg, hogy hivatalosan is a legdrágább igazolás legyen a walesi.petiamadridista írta:most akkor hogy is van?
94 millió plusz 1 eurót akar Levy?
És ha a Madrid 93 millió 999 999 eurót ajánl? (ezzel Cronaldo maradna a legdrágább játékos ugye)
A maradék két ojrót meg kenőpénzként mondjuk beteszem én a Tottenham kasszájába (és arról meg nem tud majd senki)
Vicc..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. július 26., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 26., péntek 14:29
Mi madridisták ezt már rég megtanultuk. Vagyis a régi motorosok, akik pár átigazolási szezont, kacsarajt átéltünk márlegendary írta:Ezek szerint igen.nekem úgy rémlik hogy nem is olyan rég te már szinte tényként kezelted hogy thiago nálatok köt ki és már csak apró részletekbe kell megegyezniük az utd-vel. akkor te is ezekre a pletykalapokra alapoztál? te is ennyire naiv voltál?
De már lassan ott tartok, hogy csak a hivatalos interjúkra és bejelentésekre fogok adni.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 26., péntek 14:05
Ezek szerint igen.nekem úgy rémlik hogy nem is olyan rég te már szinte tényként kezelted hogy thiago nálatok köt ki és már csak apró részletekbe kell megegyezniük az utd-vel. akkor te is ezekre a pletykalapokra alapoztál? te is ennyire naiv voltál?
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 13:59
Ez se igazcart írta:Annyiért kapsz egy Fernandinhót, vagy egy Marquinhost a mai piaci helyzet mellett, talán még egy csomag sós mogyoró is mellé fér...ateeemadrid írta:Volt kemény 1 jó szezonja, és ilyen 70-80-90 milliós hírek vannak róla? Jó nagy szégyen. 30-40ért még azt mondom, hogy belefér, de egyelőre top3 játékos sincs a srác
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 13:39
Erről beszélek,lassan olyan lesz már Levy,mint egy idétlen k a a plazaban,aki kelleti magát pénzespasinak,hogy de ezt is vedd meg nekem,meg azt is vedd meg nekem...Laca; mondasz valamit, bár erre vélhetően már Perezék is felkészültek; tavaly állítólag a Modric biznisznél valami hasonlót játszott el Levy; az USA túrán, augusztus elején egyszer már megállapodtak a felek a horvát játékos árát illetően --> erről értesítették is Lukat; csakhogy aztán a kopasz hirtelen gondolt egyet és sztornózta a bulit (Modric dobott is egy hátast) mondván csak kér még 1 millát a csapat akkori legnagyobb sztárjáért és ezt követően aztán 3 hétig ezen az 1 gurigán ment a huzavona (amit persze végül csak kifizettünk)! Na most akkor ezt képzeljük el egy ekkora transzfernél! :mrgreen: :shifty: :Đ :lol:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 26., péntek 13:32
Laca; mondasz valamit, bár erre vélhetően már Perezék is felkészültek; tavaly állítólag a Modric biznisznél valami hasonlót játszott el Levy; az USA túrán, augusztus elején egyszer már megállapodtak a felek a horvát játékos árát illetően --> erről értesítették is Lukat; csakhogy aztán a kopasz hirtelen gondolt egyet és sztornózta a bulit (Modric dobott is egy hátast) mondván csak kér még 1 millát a csapat akkori legnagyobb sztárjáért és ezt követően aztán 3 hétig ezen az 1 gurigán ment a huzavona (amit persze végül csak kifizettünk)! Na most akkor ezt képzeljük el egy ekkora transzfernél! :ĐHa meg olyan hülye lenne(nem az remélem),a vezetőség hogy elkezdene puhatolózni hogy lehet hogy mégis kifezetnénk a 120-at,esetleg....rögtön 150 lenne az ára.Mert egyszerűen nem akarják eladni.Az meg hogy Levy mit igért Bale-nek...hát Modricnak is igért sokmindent,aztán ha nem olyan nyakas a horvátunk,amilyen...de Bale-ből ezt nem nézem ki ...
Egyes vélemények szerint egy középpályás hely a 4-3-3-ban már biztosan elkelt és ez Ancelottinál egyértelműen Modricé!Háááát nagyon érdekes lesz megoldani az "irányító" középpályás kilétét. 4 játékos 1 posztra.... Mondjuk Modric tud hátrébb játszani is. de az még mindig 3 játékos.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 26., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 13:12
Ha meg olyan hülye lenne(nem az remélem),a vezetőség hogy elkezdene puhatolózni hogy lehet hogy mégis kifezetnénk a 120-at,esetleg....rögtön 150 lenne az ára.Mert egyszerűen nem akarják eladni.Az meg hogy Levy mit igért Bale-nek...hát Modricnak is igért sokmindent,aztán ha nem olyan nyakas a horvátunk,amilyen...de Bale-ből ezt nem nézem ki ...Az AS szerint a Tottenham 120 millió eurót vár Baleért cserébe, azonban egy alternatívát is kínált a Real Madrid számára. Amennyiben Pérez nem akarná kifizetni ezt az összeget, úgy Levy “beéri” 100 millió euróval is, valamint egy általuk választott játékossal. A lap szerint a legvalószínűbb, hogy az angol klub Di Maríát szeretné belevonni a transzferbe.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 26., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. július 26., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 26., péntek 13:09
Nem kell adni; ugyanakkor ha már mind2 Madridi illetékességű és közeli lap csámcsog rajta és megszellőzteti a dolgot, akkor ott bizony valami jó eséllyel van a háttérben! A Real Madrid érdeklődése és célja szerintem világos, egyértelmű és nem igen lehet vita tárgya; aztán, hogy mit szól ehhez a Tottenham és Levy, illetve, hogy mik Bale valós szándékai az már egy más tészta (de az elmúlt napok eseményei után én a magam részéről igen komoly offenzívára számítok Bale ügyben a Perez vezette Real Madridtól)!Miért kell adni a Marca szavára?
Vele nem is, csak apjával; aki ennek pont az ellenkezőjét állította --> a MU. az U-21-es Eb. kezdetéig vezető helyen állt a srác aláírásáért folytatott versenyben; csak aztán jött Pep, akinek elég volt egy hívás is és ott lett vége a dalnak!Anno az összes madridi (és egyéb spanyol) lap megírta, hogy a United megegyezett Thiagóval, pár napja az említett maga adott interjút a Sky-nak, hogy kapcsolatba se lépett vele soha az MU.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 26., péntek 13:08
Katalán lapok szerint.állítólag közel állunk hozzá hogy leszerződtessük tizen x millióért és ismét csak állítólag akár már a héten meglehet az igazolás, ebben az esetben viszont ancelottiék elpasszolnák khedirát.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 13:07
állítólag közel állunk hozzá hogy leszerződtessük tizen x millióért és ismét csak állítólag akár már a héten meglehet az igazolás, ebben az esetben viszont ancelottiék elpasszolnák khedirát.tubatibi írta:most mi ez a Khedira-Kondogbia hír???
Jelenlévő fórumozók: 130 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem