Egyébként egy Pogba, Kanté, Morata pakkal bőven elégedett lennék erre a nyárra. Ebből ugyebár a Kanté-Morata páros pofonegyszerűen akár holnapra hivatalos is lehetne. Olyan hamar készen lehetnénk a kerettel, remélem élünk ezzel a lehetőséggel.
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. június 19., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 19:04
Majndem. Renato Augusto.sebydani írta: Az új Essien az Renato Sanches ugye? Csak mert nem emlékszem pedig tudom mondtad valakire.![]()
Mindegy melyik accból válaszolsz/válaszoltok
Realista24 írta: Amúgy Pogba 80 + 20 opció. Valamint Kante. James Jese el. Isco pad. Kova kölcsön. Bienvedios duodecima.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 19., vasárnap 18:56
Az új Essien az Renato Sanches ugye? Csak mert nem emlékszem pedig tudom mondtad valakire.hehe írta: amúgy a pogba-kanté duó engem továbbra is a vieira-makelelére emlékeztet.
ha már az új essienről lemaradtunk, akkor legalább ezeket a figurákat kell behúzni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 19., vasárnap 18:53
szánalmas, undorító. az egyik spanyol válogatott kezdő csatár, aki vágja a gólokat kettesével, a másik meg a francia keretbe se fér be...El Confidencial: Its clear that if Morata returns to Real Madrid to stay, he will have to play as a sub to Benzema.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 18:44
most hogy átléptem a másik regembe, csak helyeselni és megerősíteni tudom ezeket a szavakatziro4vr írta:Azonnal meg kell venni Kantet, nem vitás. Kicsit szkeptikus voltam vele, de egyazegyben Makelele. És ha ott lenne Lass, akkor valszeg ülne a padon és szóba se kerülne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 19., vasárnap 18:10
Nekem csak annyi hogy a lengyelek ellen játsszunk, bár nem tom hol találkozhatunk velük leghamarabb a sorsolás alapján.azonkívül ebéelődöntőt kell játszanunk, más vágyam nincs.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 19., vasárnap 18:08
Formától, erőnléttől és ellenféltől lehetne variálni:gólvonal írta: És hogy nézne ki a kezdő?
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 17:58
zidane se francia.ziro4vr írta:Özil nem német.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 19., vasárnap 17:53
És hogy nézne ki a kezdő?Anthony írta:Hát ez nálam is hibátlan lennedonor írta:Pogba, Kanté in, Kovacic szigorúan kölcsönbe, James, Isco el és megvan a kp-nk 2 évre simán. Nagyon adnám.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 19., vasárnap 17:51
Hát ez nálam is hibátlan lennedonor írta:Pogba, Kanté in, Kovacic szigorúan kölcsönbe, James, Isco el és megvan a kp-nk 2 évre simán. Nagyon adnám.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 17:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 17:35
fasság, özil zidane második eljövetele volt egészen addig, amíg el nem olvasták végre a hsz-em, és nem világosultak meg.ziro4vr írta:AZ egy dolog hogy elismerik, de a németektől sose fognak kiemelni senkit vagy sztárként kezelni.hehe írta: fasság, odáig vannak tőle perpill, a legjobb német játékos mindenhol.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 17:32
dzsi91 írta:?gólvonal írta:nem lehet álló farokkal látni a pályán,
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 19., vasárnap 17:30
?gólvonal írta:nem lehet álló farokkal látni a pályán,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 17:29
AZ egy dolog hogy elismerik, de a németektől sose fognak kiemelni senkit vagy sztárként kezelni.hehe írta: fasság, odáig vannak tőle perpill, a legjobb német játékos mindenhol.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 19., vasárnap 17:27
Mert nem überkirály a sérója, nem nyilatkozik nagyképűen, nem lehet álló farokkal látni a pályán, és emellé egy csöpp kis értelem is szorult belé, így nem vevők rá az emberek. Nekünk más, mert mi minden héten látjuk játszani, tudjuk milyen jó, de a legtöbb ember a feljebb említett kritériumok alapján sorolja be játékosokat. Tisztelet a kivételnek.hehe írta:azt vki mondja már meg, hogy krósz miért a 35-40 millás sávba van beárazva a kibaszott média szerint?
a tudása és formája alapján 100-nál kéne induljon a licit, de most is a mansziti vinné 37-ért, hát miageciez.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 19., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 17:26
fasság, odáig vannak tőle perpill, a legjobb német játékos mindenhol.ziro4vr írta:Nem alsógatyamodell és/vagy felkapott aktuális sztár aki talált két gólt egy világversenyen.hehe írta:azt vki mondja már meg, hogy krósz miért a 35-40 millás sávba van beárazva a kibaszott média szerint?
a tudása és formája alapján 100-nál kéne induljon a licit, de most is a mansziti vinné 37-ért, hát miageciez.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem