& zsiruwZoLee7 írta:ZZ felhúzza a francia válogatottat Benzema, Varane, Pogba, Kante
badabumm
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 21:11
& zsiruwZoLee7 írta:ZZ felhúzza a francia válogatottat Benzema, Varane, Pogba, Kante
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 19., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 21:10
az azért milyen meredek, hogy a topfociban 1 kézen meg lehet számolni, hogy kinek van szeme meg agya ehhez a játékhoznumberone1 írta:Zizou a zisten.Realista24 írta:Zidane has also likened Kanté to his “engine” in the original Galáctico side of the early 2000s. “I see Makélélé mirrored in Kanté when he plays.”
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 21:09
Zizou a zisten.Realista24 írta:Zidane has also likened Kanté to his “engine” in the original Galáctico side of the early 2000s. “I see Makélélé mirrored in Kanté when he plays.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 20:51
Huu a hideg is kiraz , mar a latvanya odabasz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 19., vasárnap 20:50
Ezzel ki is egyeznék, ha Moratáért nem akarnának 60 milliót is kifizetni. Az a helyzet, hogy a CR-Morata-Bale sor nem menne. Morata nem lassú, szereti letámadni az ellenfelet, de azt inkább előre és oldalra, hátra már nem. Összjátékban kis területen kanyarban sincs Benzemához képest. Vegyük az érte kapott 60 milliót és fektessük be okosan. Mayoral, Mariano, lehozzák ők is amit Morata lehozna, lehet még jobban is. Nálunk nem működik az hogy legyen két kezdő szintű csatárunk, mert ha közlik Morataval, hogy te barátom csere szintű játékos leszel és akkor fogsz beállni ha Karim sérült vagy nagyon nem megy neki, azonnal kéri az eladását.ziro4vr írta:Navas, Casilla
Danilo, Carvajal, Ramos, Varane, Pepe, Nacho, Marcelo, Coentrao
Modric, Kroos, Kante, Casemiro, Pogba, Isco
Bale, Benzema, Cristiano, Lucas, Asensio, Morata
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 20:48
Hallod ezt akartam beírni tegnap, de mondom biztos a Kerlon-félék lehurrognak...Kerlon írta:Kádár Tomi kell balhátvédnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marcelo meg szopórolleren
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 19., vasárnap 20:46
Egyetértek, Nagy Ádi mellett ő a legjobbunk, nekik lesznek szerintem a legjobb ajánlataik az EB után. Na meg Kádár rohadt tiszteletet parancsolóan néz ki, egy az egyben tudná váltani Arbeloát nálunkhehe írta: pont azon gondolkoztam, hogy kádár kib. nem lóg ki az elit balhátvédek közül, max nem annyira gyors.
de amit kell, a sablont, az alibit és a biztosat (azaz amiről ma a foci szól) ő is lehozza, és nyugodt, nem lehet ráijeszteni, nagyádám mellett ő az, aki elfér egy erős középcsapatban sztem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 20:44
pont azon gondolkoztam, hogy kádár kib. nem lóg ki az elit balhátvédek közül, max nem annyira gyors.Kerlon írta:Kádár Tomi kell balhátvédnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marcelo meg szopórolleren
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 19., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 20:41
Alien vs predator lenne.numberone1 írta:Kell mindketto. Latni akarom, ahogy Kante szereli Suarezt es az ideg kerulgeti, mutogat...mar harapna + Pogba fejes gol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 19., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 20:32
Zizoura bizom, meg az eletemet is.Realista24 írta:Olvastam, hogy vinné a Benfica, hogy maradhat kölcsönben és hogy Zidane is számít rá. Dönts
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 20:26
nagyon faszán fel lehet építeni, hogy mindenki sokat játsszon és pihenjen is, főleg a kp-n.ziro4vr írta:Navas, Casilla
Danilo, Carvajal, Ramos, Varane, Pepe, Nacho, Marcelo, Coentrao
Modric, Kroos, Kante, Casemiro, Pogba, Isco
Bale, Benzema, Cristiano, Lucas, Asensio, Morata
Mindenkit, csúnyán, megbaszunk, jöövőre, első, címvédés, a, blben
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 20:02
R24 véleményét olvashattuk wZolee7 tolmácsolásában.wZoLee7 írta:Mindkettő, de ha csak az egyiket kellene választanom akkor Pogba, mert sokszor elég 1 vkp-s és középre a két kezdőnkön kívül Isco és Kova az alternatíva. Isco-t én feljebb tolnám, nem tudom pontosan hogy, de feljebb, egyszerűen neki a kaput kell támadnia, az első 1-2 csel megvan, de ha azt a félpályán kezdi megette a fene. Kova szerintem távozni fog, szóval Pogbanak jó helye lenne, a transfer ban miatt meg nem is kérdés.
Ha Kante jön és nem Alaba, akkor Coentraot simán itt is lehetne tartani, arra a pár meccsre amikor Marci nincs simán jó lehet, már ha a Sanitas is úgy akarja
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 19., vasárnap 20:01
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem