Basszus pont elkezdtem szerkeszteni magamnak ugyanezt a képet avának,reméltem,hogy még nem nyúltad be Keresek más képetnmate írta:Goat tiszteletére nyomtam egy ava váltást
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Goat tiszteletére nyomtam egy ava váltást
James szerintem sem megy sehova, itt öregszik meg.
Legjobb példa a csíkszeműekreziro4vr írta:Btw bazsi döbbent hallgatása a meccs végén megért minden pénzt.
James szerintem sem megy sehova, itt öregszik meg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elég ha elhagyja a topikot. Bocs srácok, hogy ő is jött velem...kanye írta:Te nem akarsz az EZO TVn haknizni? Jósok, látók, médiumok.Remy írta:Mindegy... jovore tali itt. Lakers - Bulls donto az inyenceknek.
Btw bazsi döbbent hallgatása a meccs végén megért minden pénzt. Szegény nem ezt várta, mikor nem tudta megmondani, hogy Curry vagy Jordan.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jajj kheci, az ki munka hogy egy nappal késöbbre vártam a döntőt?? szép volt hülyegyerek
Gswnek szurkoltam, de ez most megérdemelt volt. Azért a Knicks összeállhatna nyáron, Lebronnak(ha marad) legyen konkurencia.
Gswnek szurkoltam, de ez most megérdemelt volt. Azért a Knicks összeállhatna nyáron, Lebronnak(ha marad) legyen konkurencia.
Te nem akarsz az EZO TVn haknizni? Jósok, látók, médiumok.Remy írta:Mindegy... jovore tali itt. Lakers - Bulls donto az inyenceknek.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Óriási érzés. Van sok hibája Jamesnek, ma is csinált pár kifejezetten idióta dolgot.
De megint odarámolta a tripladuplát a hetediken, az a blokk meg a végén.. Jól mondta bazska az utolsó blokk a szezonban, az év blokkja is volt. Utána jött Irving, - aki szintén óriásit játszott - és belevágta Curry arcába a győztes triplát. Áhh. 1-3-ról.
De megint odarámolta a tripladuplát a hetediken, az a blokk meg a végén.. Jól mondta bazska az utolsó blokk a szezonban, az év blokkja is volt. Utána jött Irving, - aki szintén óriásit játszott - és belevágta Curry arcába a győztes triplát. Áhh. 1-3-ról.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A csávó túlmegy lassan minden határon
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
ziro4vr írta:Vesztes oldal, mint mindig. Szokj hozzá.sebydani írta:Köcsög James de nem bírom Viszont azt el kell ismerni, tényleg parádés volt, jár nekik a taps. A GSW meg.. hagyjuk is Fejben elment ez a dolog. Azért jó szezon volt.
Most nézem vissza, remélem a pufi sírt a végén.
https://mobile.twitter.com/bazska/statu ... 3864157184
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vesztes oldal, mint mindig. Szokj hozzá.sebydani írta:Köcsög James de nem bírom Viszont azt el kell ismerni, tényleg parádés volt, jár nekik a taps. A GSW meg.. hagyjuk is Fejben elment ez a dolog. Azért jó szezon volt.
Most nézem vissza, remélem a pufi sírt a végén.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köcsög James de nem bírom Viszont azt el kell ismerni, tényleg parádés volt, jár nekik a taps. A GSW meg.. hagyjuk is Fejben elment ez a dolog. Azért jó szezon volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
4-3 és az utolsó meccsen 4 pont difi, ennél hogy lehetett volna szorosabb?hehe írta:azért bogut, igudála és körri sérülései is kellettek ehhez, illetve az, hogy a 73-9 hajszolása miatt nekik a playoff már hónapokkal korábban elkezdődött.
egy thunder-cavs döntő lehet szorosabb lett volna, de a duranték valszeg sosem fogják átugrani a lécet.
Jah, hát igen a GSW kifulladt a végére, kíváncsi vagyok Curry mennyire volt egészséges, de azt már lehet soha nem tudjuk meg. Fejben is szétestek, mert ha megvan az a korábbi magabiztosság, akkor arcból is bedogbigálja a hármasokat, most 7 meccsből egyszer volt igazán jó, meg vagy kétszer okés.
Hihetetlen és érthetetlen ez az 1-3-ról való comeback, ennyire elhitték hogy nyertek, és nem voltak képesek felállni?
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Miért ne lennének? De ha kialakul valahol egy hasonlóan erős mag vagy lesz egy meglepetés csapat, akkor az összes kis kínai meg filippinó és persze bazska majd letagadja hogy bármikor is GSWs lett volna és jönnek mittomén Trail Blazerses sapikkal.András93 írta:Miért, jövőre nem lesz erős a GSW?
Jamesre egyébként tényleg kívancsi leszek, hogy akkor most távozik és összeáll valahol a barikkal vagy esetleg Clevelandbe csábít belőlük párat. Érdekes nyárnak nézünk elébe.
- András93
De sportsikerük sem nagyon volt.hehe írta:azért az vicces, hogy hamesz úgy állítja be, hogy mindenét, az egész életét feltette arra, hogy clevelandbe vigye a bajnoki címet, mintha atomtámadás vagy világháború történt volna ott az elmúlt 50 évben és szörnyűség és terror uralkodik, a világ legszarabb helye
"Cleveland városa a Browns NFL-csapatának 1964-es diadala óta először ünnepelt bajnoki elsőséget major ligában."
Miért, jövőre nem lesz erős a GSW?El Maestro írta:#csikszemekjovoreujcsapatotkereshetnek.
- El Maestro
Atyavilág mekkora fordítás volt és persze óriási párharc. Lebron megérdemelte ezt a bajnoki címet most, GSW pedig a bukást, illetve hát nálam leginkább Green az aki megérdemelte ezt a szopást így 3-1ről.
#csikszemekjovoreujcsapatotkereshetnek.
#csikszemekjovoreujcsapatotkereshetnek.
Ez azért nem kiskutya. Így még a FA piac is érdekesebb lesz, Woj nemrég lehozta hogy ha nyer a Cavs LeBron lelep.
- Galacticos
Azert itt kurva szepet kuzdottek.
1-3eol felallni es nyerni 2x is oaklendbe...
Lebronnak az a blokk a vegen.. Mondjuk ha a legvegen kiteszi a poszterre draymondot az meg szebb lett vna.
Currytol tobbet vartam ma..
Ja meg kevin lovetol is
Lebron meg megmutatta ma is a tripladuplaval h ki a kiraly a ligaban meg mindig.
1-3eol felallni es nyerni 2x is oaklendbe...
Lebronnak az a blokk a vegen.. Mondjuk ha a legvegen kiteszi a poszterre draymondot az meg szebb lett vna.
Currytol tobbet vartam ma..
Ja meg kevin lovetol is
Lebron meg megmutatta ma is a tripladuplaval h ki a kiraly a ligaban meg mindig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, amúgy nem gondoltam volna, hogy ha valaki lelép gratulálás helyett az pont Thompson lesz és nem Curry vagy Green.
Mentem bulizni JR haverommal.
Mentem bulizni JR haverommal.