![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Give me your ring.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
1-2-3-LeBron
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 22., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 22., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 22., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. június 22., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 20., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 20., hétfő 20:42
Persze, kurva jó arc a gyerek. Kicsit hedonista, meg ahogyan írtad egyszerű, de ne bántsák már ezért, a lelkitársa itt van Madridbankanye írta:Meccs utáni interjút láttad? Mikor a szüleiről beszélt. Esküszöm majdnem megkönnyeztem, pedig nem vagyok ilyen típus.
Egyszerű mint a faék, de jó gyerek.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 20., hétfő 20:39
Meccs utáni interjút láttad? Mikor a szüleiről beszélt. Esküszöm majdnem megkönnyeztem, pedig nem vagyok ilyen típus.nmate írta: Kellett a trófea is mellé, úgy a legjobb![]()
Amúgy kurva jó, most 1 hétig konstans be lesz tépve az fix
Nincs kire/mire. Épeszű ember egy Lagjzi Lajcsi kazettánál nem ad többet érte.ziro4vr írta:Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 20., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 20., hétfő 20:34
SOHA.Goat. +19 +/- mutatóziro4vr írta:Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 20., hétfő 20:33
Bizony, majdnem tízzel ment ott a GS, és back to back bevágta JRMarci77 írta:Jó de legalább azokat jókor vágta be,ott leszakadhatott volna a Cavs.
Volt két több hetes sérülése, azóta nem az igazi. Pedig palánk alatt is jobban darált régen, illetve azért többet is vállalt.Marci77 írta:Még Schumpról jut eszembe,hogy kár,hogy kb elfelejtett támadni Clevelandben. Meg nem is használják legjobban. Még ha ő a védekezés miatt is van fent elsősorban.
Egy jó Nets majd elviszi.ziro4vr írta:Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 20., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 20., hétfő 20:27
Nem rossz. Még Schumpról jut eszembe,hogy kár,hogy kb elfelejtett támadni Clevelandben. Meg nem is használják legjobban. Még ha ő a védekezés miatt is van fent elsősorban.nmate írta: Ezt meg speciálba' neked
Jó de legalább azokat jókor vágta be,ott leszakadhatott volna a Cavs.ziro4vr írta:Bocs, utolsó meccsen végre sikerült 2 triplát elrakni. Mondjuk, Lovenak ennyi sem ment, max pénzért.![]()
Ilyen jó minőségű ez a vidi? Én csak sz*rban láttam. Jeffersonkanye írta: https://usatthebiglead.files.wordpress. ... jpg?w=1000
https://www.youtube.com/watch?v=-J5ljnhihfE
JR szédület végig.![]()
![]()
Jefferson és a rozzant orosz terrorista Mozgov öregesen, higgadtan.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 20., hétfő 20:24
Ja, eszméletlen beteg a srác. Kicsit még a védekezésen csiszol, aztán jöhet az MVP cím.kanye írta:Hogy érdemben is reagáljak a történtekre, ez az Irving gyerek...ez valami kibaszott nagy zseni. Nem szarik be, megy előre, iszonyat clutch. 24 évesen, TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ klasszis teljesítményt láttunk tőle.
Kellett a trófea is mellé, úgy a legjobbkanye írta:Tőled minimum ezt vártam volna
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 20., hétfő 20:19
Szóval azt mondod, küldjük ezt Remynek speciálba? https://www.youtube.com/watch?v=MY3KYJNrw04ziro4vr írta: Elég ha elhagyja a topikot. Bocs srácok, hogy ő is jött velem...![]()
Tőled minimum ezt vártam volna: https://usatthebiglead.files.wordpress. ... jpg?w=1000nmate írta:Goat tiszteletére nyomtam egy ava váltást
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 20., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 20., hétfő 20:09
Marci77 írta:
Ezt meg csak úgy.
Ne bántsd Szmitit lécci, köszi.ziro4vr írta:A védjegyed lett ezen balfaszok védelmezése.nmate írta:Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 20., hétfő 20:02
A védjegyed lett ezen balfaszok védelmezése.nmate írta:Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 20., hétfő 19:49
Én is még onnan szeretem,a megőrülései miatt,bár a csapatot meg nem. Ezért örültem hogy léptek Schumppal pont James mellénmate írta:Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 20., hétfő 19:41
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem