Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 18:42

cart írta:
TheodoriK írta:Pl. a barca Villát, David Beckam 3 fiának 2 heti zsebpénzéért adta el meg félig rohadt görögdinnyéért
Ez meg a másik irreális dolog. Az ilyen lehasznált játékosokat nagy fizetéssel mint Villa csak így lehet lepasszolni. Vagy itt van Kaka, ő még ingyen se kéne senkinek...
Ez is érdekes kérdés..31 éves David Villa.
Mi egy évvel fiatalabban vettük Zidane-t 75 M euroért és alig másfél évvel fiatalabban Figot 63 M euroért. (ha jól emlékszem az árakra) A fizujuk nekik sem volt kevés szerintem :)
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 26., péntek 18:38

Én is leírtam már, hogy a reális ára a mai piac mellett is 60-70 M kellene, hogy legyen
De amúgy fejtse már ki valaki, hogy miért. Oké, fiatal, tehetséges és klasszis játékossá nőheti ki magát, de semmi különöset nem tett még le az asztalra. BL-ben alig játszott még, egy angol középcsapatban - na jó nem közép, de nem is az elitbe tartozik azért a spurs - játszik, ráadásul ez volt az első igazán kiemelkedő szezonja.

Ennyierővel Illarraért is reális a 32 millió, ő meg a Sociedad kulcsembere volt, na bumm. Vagy Isco is kerülhetett volna 70be, mert ő azért a BL-ben is lehozott pár remek meccset, sőt, ő még fiatalabb is.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2013. július 26., péntek 18:37

Ezt az embert el kell felejteni, azt hiszi hogy majd ra epitjuk a taktikat
Nem azt mondta, hogy építsék rá a taktikát, csak annyit, hogy jobb a oldalt nem szereti annyira. Az egy dolog, hogy nem szereted, de nem kell folyamatosan minden lehetőséget megragadni, hogy szapuljad valamiért. Ugyanezt csinálták sokan Higuval, ha nem volt ok, akkor is baszogatta mindenki.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 26., péntek 18:28

Ozil: a jobb oldal nem a kedvenc posztom, szivesebben jatszom kozepen.
Ezt az embert el kell felejteni, azt hiszi hogy majd ra epitjuk a taktikat, h szabadon jatszhat aztan majd ellotyoghet. Remelem Isco kiszoritja a kezdobol, megvesszuk Kondogbiat is aztan pad a ket nemetnek. Mehet a 4-3-3.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 18:26

Galacticos írta:
Raúl írta:Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
ja phúúúú.
annyira hiányposzt. csak kb 3-4 ember van a posztján. :roll:
az is melléke hogy 100milla körül lenne. de hát annyit ér is. aranylabdás bl győztes, és gólkirályi címekkel a zsebébe jönne mint cr. ja nem, egyik se.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... aban-73385

Ha csak aranylabda és BL győzelem alapján vennénk játékosokat akkor elég szűk lenne a választék.
Tetszik vagy nem Bale napjaink egyik legnagyobb jövőbeli csillaga lehet. Óriási potenciál van benne. Aki nem ismeri el az még "kanapé edzőnek" se való :kivagyhe:

Én is leírtam már, hogy a reális ára a mai piac mellett is 60-70 M kellene, hogy legyen,de már megszokhattuk, hogy ha a Real akar valaki akkor reális ár x 1,5 durván... ez van. 85 milla alatt nem fogjuk megkapni Bale-t. Az idei kassza mérlegünk alapján még ez bele is férhet...

Az a 3-4 ember meg a posztján... hát nem tudom. Én is azon a poszton játszok a Realnak ingyen is focizok. Szóval már 5 ember lenne a posztján. Sajnos nem mindegy milyen játékos az a 3-4 ember. Jelenleg Kakal vagy DMtő közel se lehet olyan teljesitményt elvárni mint Baletől. Illetve el lehet.. csak csalódni fogsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheodoriK 2013. július 26., péntek 18:29-kor.
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 26., péntek 18:20

Bale nyomást gyakorol Daniel Levyre: “Tartsd be az ígéreted”
Egyszer olyan szívesen megnézném, ahogy valamelyik játékos beperli a marcát ezekért a légbőlkapott hazugságokért. Szerintem simán nyerhető lenne az ügy.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 18:14

Hát szegény olyan keveset játszott, hogy bennem csak az maradt meg, ahogy mutogat a pályán mint egy kis közlekedési rendőr . Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
Má hogyne kéne...sőt ha mégse lenne elég rá a pénz,akkor rendezzünk gyűjtést... :roll:
De el ne szalasszuk az istenért... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 26., péntek 18:00

Bale 120
Elmebeteg állatság. Ilyen nagyságrendű pénzt egyetlen játékos sem tud a pályán kitermelni. Kivételes, korszakos zsenik, akiknek egyben a marketingértéke is az egeket verdesi, akiknek a mezében rohangál fél Ázsia...na ők esetleg érhetnek ennyit. Esetleg. Ez pedig erősen pofára megy, és ott Bale nem sok sót fog megenni.
Bale 100 + Di Maria
Na ez meg a gusztustalan pofátlan lenyúlás csúcsa. Vegyük meg Bale-t háromszoros áron, és ugyanazzal a mozdulattal adjuk el Di Mariát fél/kétharmadáron. A két játékos közötti hatszoros szorzó kibaszott rossz vicc.

Emlékszem, tavasszal írtam, hogy a mi formánkat ismerve még a végén a Barca elviszi Neymart, mi pedig közel annyiért Bale-t. Milyen naív voltam. A Barca tényleg elvitte Neymart, mi pedig lehet, hogy a duplájáért (???) hozzuk a walesit Eszem megáll.

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 17:58

r9fenomeno írta:Hú gyerekek ez megvan nektek.

A mázlista :D
http://www.youtube.com/watch?v=w0b-CWNQkLU
Te is törnéd kezed lábad mi? :mrgreen:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

r9fenomeno
Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira

HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. július 26., péntek 17:55

Hú gyerekek ez megvan nektek.

A mázlista :D
http://www.youtube.com/watch?v=w0b-CWNQkLU
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez :)

Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari

Kitfisto.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 26., péntek 17:52

Galacticos írta:
Raúl írta:Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
ja phúúúú.
az is melléke hogy 100milla körül lenne. de hát annyit ér is. aranylabdás bl győztes, és gólkirályi címekkel a zsebébe jönne mint cr. ja nem, egyik se.
Amúgy ezt kérdezni is akartam, hogyja hönne hozzátok Bale, akkor hogy nézne ki a felállás? A Spursbe ő nem Ronaldo posztján nyomja?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 17:44

ja phúúúú.

Raúl
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. július 26., péntek 17:41

Nagyon sajnálom Sahin-t nekem nagyon tetszett a játéka és sokkal olcsóbb megoldás lett volna mint Illarra plusz szerintem jobb játékos
Hát szegény olyan keveset játszott, hogy bennem csak az maradt meg, ahogy mutogat a pályán mint egy kis közlekedési rendőr . Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 26., péntek 17:37

TheodoriK írta:Pl. a barca Villát, David Beckam 3 fiának 2 heti zsebpénzéért adta el meg félig rohadt görögdinnyéért
Ez meg a másik irreális dolog. Az ilyen lehasznált játékosokat nagy fizetéssel mint Villa csak így lehet lepasszolni. Vagy itt van Kaka, ő még ingyen se kéne senkinek...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 17:36

ha illarra 100 lenne khedira akkor sem lenne 40.
EnzoZidane89 írta:Szerintem mindenképpen bukunk az üzleten(persze pénzügyileg),mert Kondogbia 20 alatt szerintem nem mozdítható.
kondogbiánál 15 millióról írnak, khediránál meg 17ről...
ha bukunk is olyan 3millió körül max, az meg bőven vállalható. mert biztos hogy a szezon előtt megvolt szabva hogy mennyi pénzből költekezhet idén a csapat és eddig ahhoz a pénzhez nem nagyon kellett hozzányúlni mert a kiadásaink szinte egyenlőek a bevételeinkkel már ami a játékmozgásokat illeti.
khedira-kondogbia csere hatalmas üzlet lenne. gyorsabb mint khedira, mozgékonyabb, és nem pattan el tőle minden labda stbstb

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 17:16

adamzz írta:Facebookon az a hir terjeng, Khedira egy lépésre a cselzitől. 17m lehet a vételár. Túl szép,h igaz legyen. Se marca se AS nem emlit semmit a tunisziról.
Nem tudom,lehet nem ért mindenki egyet velem.. de ez a 17 milla szerintem nevetséges a hercegért.

Ha Illarra 32,akkor Khedira 40-nél kezdődik.. tekintve,hogy A Real Madrid kezdője és a német válogatottban is alapember.
Szerintem mindenképpen bukunk az üzleten(persze pénzügyileg),mert Kondogbia 20 alatt szerintem nem mozdítható. Ha meg igen akkor áldásom rá. A legjobb üzlet lenne :)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 26., péntek 17:05

Cobra11 írta:Nagyon sajnálom Sahin-t nekem nagyon tetszett a játéka és sokkal olcsóbb megoldás lett volna mint Illarra plusz szerintem jobb játékos
szerintem is jobb a török.

Facebookon az a hir terjeng, Khedira egy lépésre a cselzitől. 17m lehet a vételár. Túl szép,h igaz legyen. Se marca se AS nem emlit semmit a tunisziról.

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 26., péntek 16:58

Nagyon sajnálom Sahin-t nekem nagyon tetszett a játéka és sokkal olcsóbb megoldás lett volna mint Illarra plusz szerintem jobb játékos

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 16:39

le a kalappal perez előtt. a nyár elején én is kritizáltam,de amit higuainnal csinált meg amennyit belőle kihozott az előtt le a kalappal. :) :happy:
Mondjuk nekem csak másodlagos,hogy néhàny millió plusszal vagy minusszal zár a klub,addig amíg nincsenek súlyos pénzügyi gondjai.
Nekem az a fontos,hogy jól szerepeljenek a bajnokságba,BL-be...jó tudom,én sem várok triplázást,vagy BL győzelmet,mert ugye koncepcio váltás vokt(sztm meg "B" terv,de ezt most hagyjuk)de azért nem óhajtanám hogy leégjenek.
Tehát majd akkor kap tőlem egy virtuális pacsit,presidente Perez,ha a gyerekek beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.Az,hogy kiért mennyit kap,számomra másodlagos,az hogy kire-mire költi,az már érdekesebb.Eddig,nem kérdés,kiválóan dolgozott,most már csak a klub többi "alkatrészén" múlik a siker...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 26., péntek 16:22

Bale szenzációs játékos de teljesen jól írjátok, hogy nincs Ronaldo szintjén aki nemcsak, hogy vérprofi elképesztő testi adottságokkal is rendelkezik és amikor igazoltuk már aranylabdás játékos volt!!!
Ahogy mondod, nem egy kategória a kettő; ugyanakkor fizikum és parasztlengők tekintetében Balenek sincs szégyenkeznivalója! :mrgreen: :shifty: És ahogy az egyre jobban látszik, nos a marketing oldallal sem lesz itt semmiféle probléma, vélhetően az Adidas új zászlóshajója lesz az emberünk! :iszunk:
Kondogbia

Khedira elvileg egy lépésre van a Chelseatól. Érkezhet Kondogbia.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tudtommal a transfermarkt hozta le egyedul, az unneplessel meg varjunk egy kicsit.

szerk: katalanek(sport) jottek elo a sztorival, transfermarkt is rajuk hivatkozik
Mindenesetre, számomra örömteli, hogy még mindig repkednek a nevek (vannak még itt bőven kérdőjelek, a hiányérzetről már nem is beszélve); szerintem még messze nem végleges a keretünk! Bal bekk posztra a média bedobta Siqueira mellett Alberto Moreno, a Sevilla U-21-es válogatott és Eb-győztes játékosát is; mind1, hogy a kettő közül melyik, csak ne Cheryshev váltsa Coentraot, ha az esetleg távozna!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: