Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
78
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 102

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 21., kedd 19:34

Morata topikot a népnek :banplz:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. június 21., kedd 19:32

Isten hozott Itthon Morata! :salute:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. június 21., kedd 16:10

Ez a legvalószínűbb szerintem is. Ugyanez volt Negredoval is 2009-ben, visszavettük Almeríától és passzoltuk is tovább a Sevillának.
De ott azért egyértelműbb volt az árazás meg a helyzet. Én még mindig nem látom, hiába vannak hírek, hogy valaki tényleg 50-60 milliókat fizessen egy Juvéban is főleg padozó nem annyira nagyon fiatal csatárért. Még a mostani piacot figyelembe véve sem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 21., kedd 15:00

Realista24 írta:Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal. Most várják az írásos megerősítést is, mert egyelőre csak verbálisat kaptak. Június 30-ig fizetjük, hogy ne emelkedjen tovább a visszavásárlási ár.
Viccesen jönne ki mindenesetre. :D De Pogba ügye is egyértelműnek látszódik - bár tavaly ugyanígy volt DDG-vel is...
Realista24 írta:Szerintem meg Pérez eladja mint a szart
Ez a legvalószínűbb szerintem is. Ugyanez volt Negredoval is 2009-ben, visszavettük Almeríától és passzoltuk is tovább a Sevillának.

Más: Az 5-ös posztos cikkhez annyi, hogy Lass nem 2008, hanem 2009 januárjában jött.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 21., kedd 14:41

Én egyre inkább megtartanám, pedig anno szidtam mint a bokrot, és valszeg este is lesz pár olyan megmozdulása, ami után sírni fogok, nem örömömben. :lol:

Citynél meg szerintem láttak egy nem túl előnyös képet Gündiről a nyári szabi alatt, és most kicsit aggódnak. :mrgreen:
Nem illik.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. június 21., kedd 14:40

Realista24 írta:Állítólag tudja, hogy küzdenie kell, blablabla és küzdeni is fog. Szerintem meg Pérez eladja mint a szart :lol:

Kivéve ha belebotik még 2-3 gólba az Eb-n, mert akkor Perez vére felforr és itt marasztalja. :lol:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 14:09

nmate írta:Egy pillanatra Magyarországon járt az eszem, ahol ezek a pénzek nem latszodnak :mrgreen:

Nem tudom, meglepődnék lenne olyan csapat aki fizetne érte 50+ millát. Szoval tuti kell zizunak de akkor miert nem erről jönnek a hírek?
Mert nem írtam még ki tegnap/ma :mrgreen:

Állítólag tudja, hogy küzdenie kell, blablabla és küzdeni is fog. Szerintem meg Pérez eladja mint a szart :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 14:08

Egy pillanatra Magyarországon járt az eszem, ahol ezek a pénzek nem latszodnak :mrgreen:

Nem tudom, meglepődnék lenne olyan csapat aki fizetne érte 50+ millát. Szoval tuti kell zizunak de akkor miert nem erről jönnek a hírek?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 14:05

nmate írta:Ez a fizessünk 15-20 millát akció megjelenne a bevételek között? Ffp miatt kérdem.
Gondolom, ha a játékjoghoz kapcsolódó bevétel beleszámít, akkor ez is. De ez csak az én eszmefuttatásom, mert miért ne kerülne be?
Belegondoltam, tuti megjelenne, nem lehet ezt másként. Csak azt nem ertem miert em fogadtuk el, ha tovább akarunk Ani rajta? 50 felett nem sózzuk el sehova
Mert 60-70 milliós ajánlatokról van szó. B verzió, kell Zizunak. :| Más értelmét nem látom, hogy összerúgjuk a port a Juvéval a Pogba ügy közepén.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 14:03

Belegondoltam, tuti megjelenne, nem lehet ezt másként. Csak azt nem ertem miert em fogadtuk el, ha tovább akarunk Ani rajta? 50 felett nem sózzuk el sehova

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 13:57

Ez a fizessünk 15-20 millát akció megjelenne a bevételek között? Ffp miatt kérdem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 13:51

ericco írta:
Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal.
Egy lófasz. Cserecsatárukért sosem fizetnének annyit. Morata lelkére akart hatni, hogy az valahogy megvétózza az üzletet.

Kétszinű banda ez a Juve. Most játszák a szegény áldozatot, viszont ha nem lenne opciónk, akkor 70 millió alatt szóba sem állnának velünk. Sőt, inkább adnák feléért a Barcának.
Morata nem tud beleszólni, ezt elmondta már. Valamint szezon vége előtt már a Juve 15-20 milliót akart fizetni a Realnak, hogy ne élesítsék a transzfert, szóval ez true story.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 21., kedd 13:48

Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal.
Egy lófasz. Cserecsatárukért sosem fizetnének annyit. Morata lelkére akart hatni, hogy az valahogy megvétózza az üzletet.

Kétszinű banda ez a Juve. Most játszák a szegény áldozatot, viszont ha nem lenne opciónk, akkor 70 millió alatt szóba sem állnának velünk. Sőt, inkább adnák feléért a Barcának.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 13:34

Sierra írta:
HIVATALOS: A Juventus megerősítette, hogy a Real érvényesítette visszavásárlási opcióját, és Morata hazatér Madridba. (de hogy marad-e...?)
Lehet az lesz, hogy visszavesszük, aztán belevonják a Pogba bizniszbe, és visszamegy Torinóba? :lol: :lol:
Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal. Most várják az írásos megerősítést is, mert egyelőre csak verbálisat kaptak. Június 30-ig fizetjük, hogy ne emelkedjen tovább a visszavásárlási ár.
Amúgy elvileg - egy másik hír szerint - 75 millióban határozták meg Morata árát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 21., kedd 13:31

HIVATALOS: A Juventus megerősítette, hogy a Real érvényesítette visszavásárlási opcióját, és Morata hazatér Madridba. (de hogy marad-e...?)
Lehet az lesz, hogy visszavesszük, aztán belevonják a Pogba bizniszbe, és visszamegy Torinóba? :lol: :lol:

kara30
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl

HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 21., kedd 12:20

Realista24 írta:
kara30 írta:Amennyiben Pogbát hozzuk, úgy a Juve azt a pénzt, amit kapnak érte: André Gomesre, Mascherenóra illetve Cavanira ( :mrgreen: ) költené. :coffee:
Ez a kávézós szar mi célt szolgál a hszeid végén?

Amúgy meg If Juve sell Pogba to Real Madrid, they'll buy Sevilla's Krychowiak, Valencia's €50m Andre Gomes & €40m Gabriel Jesus from Palmeiras.
Ja csak annyit, hogy olvastam. Kávé mellett szoktam mindig olvasni a sporthíreket, ez nálam ilyen megszokás :D A Corriere Dello Sport szerint a Marcán találtam: "Según Corriere dello Sport, se trata de Mascherano, André Gomes y Cavani."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 12:13

kara30 írta:Amennyiben Pogbát hozzuk, úgy a Juve azt a pénzt, amit kapnak érte: André Gomesre, Mascherenóra illetve Cavanira ( :mrgreen: ) költené. :coffee:
Ez a kávézós szar mi célt szolgál a hszeid végén?

Amúgy meg If Juve sell Pogba to Real Madrid, they'll buy Sevilla's Krychowiak, Valencia's €50m Andre Gomes & €40m Gabriel Jesus from Palmeiras.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kara30
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Zidane, Pogba, Raúl

HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 21., kedd 12:10

Amennyiben Pogbát hozzuk, úgy a Juve azt a pénzt, amit kapnak érte: André Gomesre, Mascherenóra illetve Cavanira ( :mrgreen: ) költené. :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 11:56

Érdekesen áll a szavazás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 21., kedd 11:09

Csabi írta:
Angol információk szerint a Manchester City nem adja fel álmait, és Kroosért már 50 millió eurós ajánlatot akarnak tenni a Real Madridnak.
de ezek milyen világban élnek de komolyan, egy BL győztes, posztján top 3-as játékosról beszélünk, aki az EB-n is leteszi a névjegyét, és 50et adnak érte? :lol: hát dobjanak hozzá még 100at.
Guardiola miatt szerintem mindegy amúgy is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: