láttad is vagy másfél percet játszani.miro írta:
Na vééééégre....Ennyi van benne,semmi más.
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
„Amikor Florentino megvásárolta a norvég játékost, egyszerűen el kellett fogadnod. Ezenkívül az elnök úgy döntött, hogy három mérkőzésen játszania kell az első csapatban marketingszempontok miatt.”
Az olasz edző hiszi, hogy Odegaard csak egy marketing igazolás volt, és hozzátette, hogy neki nem volt köze a leigazolásához.
„Lehet, hogy ő lesz a legjobb játékos a világon, de engem nem érdekelt, mert nem kértem a leigazolását. Ez egy PR igazolás volt.”
Na vééééégre....Ennyi van benne,semmi más.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Juve így tárgyal. Mi is. A csapat legjobbjára nem rakja ki az eladó táblát, az súlyos eurómilliókba kerülne.Anthony írta:Na most ez megérte nekünk?A Pogba-saga folytatódik. Marotta kénytelen volt elengedni Moratat, de az olaszok szerint bezárta az ajtót a Real és Raiola előtt
Amugy nem lehet ezekkel (se) úriemberkedni, mert simán átbasztak volna. A BM-nek is odaadtuk anno Robbent, ők meg ugye mekkora Ribery sagát lejátszottak...
Moratara van opció, le kellett hívni, aztán visszakaphatják, Morata + 50 milla = Pogba és kész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
eddig is tudtuk, hogy nem az edző igazol a Real Madridban, de Ancelotti most kimondta feketén fehéren.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na most ez megérte nekünk?A Pogba-saga folytatódik. Marotta kénytelen volt elengedni Moratat, de az olaszok szerint bezárta az ajtót a Real és Raiola előtt
Amugy nem lehet ezekkel (se) úriemberkedni, mert simán átbasztak volna. A BM-nek is odaadtuk anno Robbent, ők meg ugye mekkora Ribery sagát lejátszottak...
Moratara van opció, le kellett hívni, aztán visszakaphatják, Morata + 50 milla = Pogba és kész.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Na Marotta lenyilatkozta Pogba nem eladó,nem is akarnak tárgyalni róla.Raiola azt nyilatkozta megegyeztek a legutóbbi hosszabbítás előtt,ha lesz egy vonzó project ésszerű áron mehet.Akkor most mire fel ez?Egy kis plusz pénzért bármikor segget csinál a szájából?(mert úgyis eladják csak az árát akarja még feljebb verni.Hol az elegancia?Kutya..Ez az ilyen Tottenhames zsidó tárgyalási módszer amúgy,azok csinálták Balenél,el is húzódott..
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Isten hozott Itthon Morata!
De ott azért egyértelműbb volt az árazás meg a helyzet. Én még mindig nem látom, hiába vannak hírek, hogy valaki tényleg 50-60 milliókat fizessen egy Juvéban is főleg padozó nem annyira nagyon fiatal csatárért. Még a mostani piacot figyelembe véve sem.Ez a legvalószínűbb szerintem is. Ugyanez volt Negredoval is 2009-ben, visszavettük Almeríától és passzoltuk is tovább a Sevillának.
Viccesen jönne ki mindenesetre. De Pogba ügye is egyértelműnek látszódik - bár tavaly ugyanígy volt DDG-vel is...Realista24 írta:Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal. Most várják az írásos megerősítést is, mert egyelőre csak verbálisat kaptak. Június 30-ig fizetjük, hogy ne emelkedjen tovább a visszavásárlási ár.
Ez a legvalószínűbb szerintem is. Ugyanez volt Negredoval is 2009-ben, visszavettük Almeríától és passzoltuk is tovább a Sevillának.Realista24 írta:Szerintem meg Pérez eladja mint a szart
Más: Az 5-ös posztos cikkhez annyi, hogy Lass nem 2008, hanem 2009 januárjában jött.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én egyre inkább megtartanám, pedig anno szidtam mint a bokrot, és valszeg este is lesz pár olyan megmozdulása, ami után sírni fogok, nem örömömben.
Citynél meg szerintem láttak egy nem túl előnyös képet Gündiről a nyári szabi alatt, és most kicsit aggódnak.
Citynél meg szerintem láttak egy nem túl előnyös képet Gündiről a nyári szabi alatt, és most kicsit aggódnak.
Nem illik.
- Mester77
Realista24 írta:Állítólag tudja, hogy küzdenie kell, blablabla és küzdeni is fog. Szerintem meg Pérez eladja mint a szart
Kivéve ha belebotik még 2-3 gólba az Eb-n, mert akkor Perez vére felforr és itt marasztalja.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nem írtam még ki tegnap/manmate írta:Egy pillanatra Magyarországon járt az eszem, ahol ezek a pénzek nem latszodnak
Nem tudom, meglepődnék lenne olyan csapat aki fizetne érte 50+ millát. Szoval tuti kell zizunak de akkor miert nem erről jönnek a hírek?
Állítólag tudja, hogy küzdenie kell, blablabla és küzdeni is fog. Szerintem meg Pérez eladja mint a szart
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy pillanatra Magyarországon járt az eszem, ahol ezek a pénzek nem latszodnak
Nem tudom, meglepődnék lenne olyan csapat aki fizetne érte 50+ millát. Szoval tuti kell zizunak de akkor miert nem erről jönnek a hírek?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom, ha a játékjoghoz kapcsolódó bevétel beleszámít, akkor ez is. De ez csak az én eszmefuttatásom, mert miért ne kerülne be?nmate írta:Ez a fizessünk 15-20 millát akció megjelenne a bevételek között? Ffp miatt kérdem.
Mert 60-70 milliós ajánlatokról van szó. B verzió, kell Zizunak. Más értelmét nem látom, hogy összerúgjuk a port a Juvéval a Pogba ügy közepén.Belegondoltam, tuti megjelenne, nem lehet ezt másként. Csak azt nem ertem miert em fogadtuk el, ha tovább akarunk Ani rajta? 50 felett nem sózzuk el sehova
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Belegondoltam, tuti megjelenne, nem lehet ezt másként. Csak azt nem ertem miert em fogadtuk el, ha tovább akarunk Ani rajta? 50 felett nem sózzuk el sehova
- nmate
Ez a fizessünk 15-20 millát akció megjelenne a bevételek között? Ffp miatt kérdem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Morata nem tud beleszólni, ezt elmondta már. Valamint szezon vége előtt már a Juve 15-20 milliót akart fizetni a Realnak, hogy ne élesítsék a transzfert, szóval ez true story.ericco írta:Egy lófasz. Cserecsatárukért sosem fizetnének annyit. Morata lelkére akart hatni, hogy az valahogy megvétózza az üzletet.Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal.
Kétszinű banda ez a Juve. Most játszák a szegény áldozatot, viszont ha nem lenne opciónk, akkor 70 millió alatt szóba sem állnának velünk. Sőt, inkább adnák feléért a Barcának.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy lófasz. Cserecsatárukért sosem fizetnének annyit. Morata lelkére akart hatni, hogy az valahogy megvétózza az üzletet.Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal.
Kétszinű banda ez a Juve. Most játszák a szegény áldozatot, viszont ha nem lenne opciónk, akkor 70 millió alatt szóba sem állnának velünk. Sőt, inkább adnák feléért a Barcának.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal. Most várják az írásos megerősítést is, mert egyelőre csak verbálisat kaptak. Június 30-ig fizetjük, hogy ne emelkedjen tovább a visszavásárlási ár.Sierra írta:Lehet az lesz, hogy visszavesszük, aztán belevonják a Pogba bizniszbe, és visszamegy Torinóba?HIVATALOS: A Juventus megerősítette, hogy a Real érvényesítette visszavásárlási opcióját, és Morata hazatér Madridba. (de hogy marad-e...?)
Amúgy elvileg - egy másik hír szerint - 75 millióban határozták meg Morata árát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema